- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.083
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.521
benım fazla yürüğümde agrır. azıcık bi iş yapayım dedim hemen bir yerlerım agrıdıÇOK AZ YOL YÜRÜSEM BENİMDE AYNISI OLUYO

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benım fazla yürüğümde agrır. azıcık bi iş yapayım dedim hemen bir yerlerım agrıdıÇOK AZ YOL YÜRÜSEM BENİMDE AYNISI OLUYO
Sanirim oyle buyutmeden vermis goruntuyuo zaman doktor sana net görüntü vermemiş olabilir cnm![]()
EN İYİSİ YATMAK YAPSIN EŞİN BEN ÇALIŞIYORUM MECBUR İŞYERİNDE YAPIYORUM EVE GİDİNCE KENDİ NAZLANMAMA ŞAŞIRIYORUM :)benım fazla yürüğümde agrır. azıcık bi iş yapayım dedim hemen bir yerlerım agrıdı![]()
18-23. Haftalarda yapiliyormus ayrintili ultrasonkaçıncı haftalar oluyormus o?
aynen :=)EN İYİSİ YATMAK YAPSIN EŞİN BEN ÇALIŞIYORUM MECBUR İŞYERİNDE YAPIYORUM EVE GİDİNCE KENDİ NAZLANMAMA ŞAŞIRIYORUM :)
ben de yaptırsam da cıksa aradan. :=)18-23. Haftalarda yapiliyormus ayrintili ultrason
Bende dun gittim doktira iki bacak arasi bos dedi kiz desem yanilma payi olur dedi onun icin 16. haftadan sonra netlesir dedi bekliycez artik napalimKizlar dün doktora gittim. Erkege benzettim ama kesin konusamayiz bu ay dedi doktor.. keşke hic demeseydi kesin olmayinca iyice kafası karışıyor insanin
ayy çok heyecanlı![]()
Canım benim ağrılarım için magnezyum verdi. Doktorunla bi konuş isterseneğilince bel agrısına benzıyor, elledıgımde kalça tarafı :=)
tabii bir de kasık agrısı. kasık agrım bugunde var
bu cuma gidicem.Canım benim ağrılarım için magnezyum verdi. Doktorunla bi konuş istersen
Hayırlı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşallahSelam kızlar az önce doktordan geldim. Bebeğim erkekmiş:) çok net şekilde gördük pipisini:)))sağlığı da yerinde çok şükür Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş.
Allh allh neden okadr geç bi gün verdiki senin doktrda iş yok bnce 17 haftalık ve hala cinsiyeti bilemiyo valla şaşırdm bnim bu 3 cü gebeligim diyer ikisini kızımı 4 ayda oglumu 3 aylda ögrendim şimdikinin ne oldugunu kestiremedigim için bilemedim nezamn gitcemi erkekse belli olur kız ise biraz da gç belli olur bide giderim belli olmzsa bide özele güdüyorm muayne parsı fln bilemedim acaba beklesemmi kiCANIM DRUNA VE USG YE BAĞLI BAZILARI BİLDİĞİ HALDE RİSKE ATMAK İSTEMİYO BEN 12 HAFTALIKKEN GİTTİM EN GARANTİ 1 BUÇUK AY SONRA GEL DEDİ CİNSİYET İÇİN O YÜZDEN BEKLİYORUM 20. HAFTAMI NERDEYSE DOĞURUCAM :)
18-23 canımkaçıncı haftalar oluyormus o?
Kiz sen de bayramdan sonra mi yaptin derin temizlik :)Bugün herkesin temizlik günü anlaşılan" saat 12de başladım şimdi bitti ama çok şükür ev mis oldu. Bi camlarım kaldı. :/ çamaşır yıkadım astım 3 makine, evi topladım ki çok dağınıktı,mutfak dolapları, sil süpür, tuvalet banyo oooof. 1 sene iş yapmıycamcamlar için de birini tutucam bakalım.
13+5 te öğrendm ben canım.belli olmuyor herkesin farklıKızlar slm bn bişy sorcam acaba en erken ne zaman ögrendiniz cinsiyet gitsem ögrene bilirmiyim ki 13+2 günlik gebeyim yardmcı olursanız sevinirm
GİTSEM BİLİR BU HAFTALARDA AMA GARANTİCİ Bİ DR UM VAR SANIRIM DETAYLI ULTRASON DA İSTİYCEK O HAFTADAAllh allh neden okadr geç bi gün verdiki senin doktrda iş yok bnce 17 haftalık ve hala cinsiyeti bilemiyo valla şaşırdm bnim bu 3 cü gebeligim diyer ikisini kızımı 4 ayda oglumu 3 aylda ögrendim şimdikinin ne oldugunu kestiremedigim için bilemedim nezamn gitcemi erkekse belli olur kız ise biraz da gç belli olur bide giderim belli olmzsa bide özele güdüyorm muayne parsı fln bilemedim acaba beklesemmi ki
Bayramdan öncede yaptımKiz sen de bayramdan sonra mi yaptin derin temizlik :)
bizde ikimizde uzunuz.eşim epey uzun.kayınvalidem görümcem benden de uzun ve incelerbizimkide tembel hep sakin anca bi el kol kalkar oda size yeter dio :) bakalm bizimki kime benzicek ikimizde uzunuz ama gozu kasi kirpigi babasina benzesin istiyorum. yegeni esime cok benzio herkes babasi sanio kendi evladi da benzesin istiyor um. bitek inadin cekmesin diorm sen inat deilsin ya dio esim bana :)
bizim bedava canım.kendi dr um yaptı ve ücret almadı.DETAYLI ULTRASON FİYATLARI NEDİR YAPTIRAN ARKADAŞLAR