- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #18.561
özel cnmDEVLETMİ ÖZELMİ CANIM
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
özel cnmDEVLETMİ ÖZELMİ CANIM
Bana 12+4 te büyük ihtimal erkek dedi 14+5 te kesin erkek dediKızlar slm bn bişy sorcam acaba en erken ne zaman ögrendiniz cinsiyet gitsem ögrene bilirmiyim ki 13+2 günlik gebeyim yardmcı olursanız sevinirm
Gonlunu ferah tut canim duani eksik etme Allah hepsini korusun kotu seyler dusunmemeye calis disin icinde tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir kolun icinde sicak suyla dus al sicak su tut koluna faydasi olacaktir insallahyarın eşim yeni görev yerine başlama yapmaya gidiyor.biz ne zaman gideriz Allah bilir nerede kalacak orada belli değil her yer karışık.arabayla gidecek bir de aklım onda.bunlar yetmez gibi dişim feci şekilde ağrıyor.kolum tutuldu ağrıdan
Senin dediğini yaptım ama hiç bişey hissede medim .bu benım 3 hamileliği m önceden de hafif bır göbeği m vardı.hissedemedim göbek teki yağlardan .Ne demek canim ben solda gissetmstm sonra sagda sonra solda suan sagda hastahanede oldugumdan ultrasyondan bakinca goruyom surekli yer degistiriyo minnosum ama ust tarafa cikiyo erkek asagida olurmus bole karin alt tarafinda ama kiz yukarda tasiniyomus mesala benim kizimin yuzu gobegimin ustunde canim
Bana 12+4 te büyük ihtimal erkek dedi 14+5 te kesin erkek dedi
Canim allah kolaylik versin, ama.icini ferah tutmaya calis evet zor ama kendini uzmeye iyi seyleri dusunmeye gayret et,cok zor ama gayret et olacaktir. Allahin izniyle herkes.kazdigi kuyuya kendiai dusecekGonlunu ferah tut canim duani eksik etme Allah hepsini korusun kotu seyler dusunmemeye calis disin icinde tuzlu suyla gargara yap belki iyi gelir kolun icinde sicak suyla dus al sicak su tut koluna faydasi olacaktir insallah
Su zamanlarda yaptiracagimiz detayli.ultrason.renkli mi oluyor ? Detayli ultrason ne kadar suruyor?Kızlar biz doktordan geldik. Oğlumuz olacakmış
Kilosu da 138 gr çıktı, herşey yolunda gözüküyor.
Dörtlü test yaptı, ikili test iyi geçmesine rağmen onu pek anlayamadık ama kaynadi arada öyle.
Haftaya sonuçları alıyoruz.
Eylül için de renkli ultrason randevusu verdi.
Hayırlı ugurlu olsun canım oglusun. Benimde ikili test temiz çıktı. Şimdi başka hastaneye başladım dörtlü yu de yapalım dedi. Bende tamam dedim ağustosun 5 inde yapılacak bakalım.Kızlar biz doktordan geldik. Oğlumuz olacakmış
Dörtlü test yaptı, ikili test iyi geçmesine rağmen onu pek anlayamadık ama kaynadi arada öyle.
Kizlaaarr cok fena grip oldum benn![]()
Benim de.ikili testim normaldi.ama.biyokimyasal risk biraz.digerlerine.gore.farkli.cikinca 4 lu de yapalim.icimiz rahat etsin dedi. Insallah.o.da.temiz cikarHayırlı ugurlu olsun canım oglusun. Benimde ikili test temiz çıktı. Şimdi başka hastaneye başladım dörtlü yu de yapalım dedi. Bende tamam dedim ağustosun 5 inde yapılacak bakalım.
Sanirim ikisi ayni şeymiş evet. Bana Eylül'e verildi randevu, 23 haftalık oluyorum ozaman. Ne kadar surer hiç bir bilgim yok henüzSu zamanlarda yaptiracagimiz detayli.ultrason.renkli mi oluyor ? Detayli ultrason ne kadar suruyor?
İnş. Canim.Benim de.ikili testim normaldi.ama.biyokimyasal risk biraz.digerlerine.gore.farkli.cikinca 4 lu de yapalim.icimiz rahat etsin dedi. Insallah.o.da.temiz cikar
bizde de kisa pek yok babam 2 mbizde ikimizde uzunuz.eşim epey uzun.kayınvalidem görümcem benden de uzun ve incelersorun yok.herkese benzeyebilir ama burunları biraz kötü.en azından benimki kadar güzel değil
gözlerde ya ela ya açık kahve bal rengi olursa daha ne istiyim
iki tarafta da var.. benimde yeğenim bana çok benziyor muhteşem bir duygu.erkek olsa babasını andırsın isterdim ama burun ve kafa yapısı benim gibi nazik olsun diyorum
amaaann hayırlı evlat olsun ama güzel de olsun
![]()
gozun aydin canim saglikla al inşallah kucagina bebisiniKızlar biz doktordan geldik. Oğlumuz olacakmış