- 25 Ağustos 2014
- 1.882
- 1.382
- 88
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.921
Benim de 1.63 canım ama babasına benzicek heraldeBizim bebiş benm gibi küçük olcak sanrm benm boyum da 1.62 zaten
Ama sizin bebişin değerleri iyiymiş erkek mi cinsiyeti öğrenebildinz mi canm bi de dediğin o tarih efw ya da ga gibi bi kısaltmayla mı yazıo
Canım ellerine sağlık ne kadar güzel olmuşlar bunlar. Emek diye buna denir.Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
O saatte bakmana gore neden yoktu ki acaba sen yine bir kac kere daha dene olmazsa baska yol denersin canim ayrintili usg de bebegin butun organlarina bakiliyor kan akisina bakiliyor belki bir sorun oldugunda en azindan anne icin yapilmasi gerekenler vardir belki o yuzden baktir canimKuzum dun gece 23:50 den sonra denedim.Z.kamildeki kizda oyle demisti ama yok randevu alamadim 2 li testte yer vardi mesela ayrintili usg bolumunde yoktu.
Artik denek gelirse alicam.Olmassa 10 agustosta kontrole gidicem doktora cok onemlimi bu usg diye sorucam ona gore ozele gidicem canim.
Canim bende decavite basladiktan sonra kabizlik olustu oncesinde folik asit icerkende tam tersiydi ben hala hic bisey hissetmiyorum henuz gerci daha vakti var canim bende bu hafta gittim doktora ama ogrenemedim cinsiyetiselam annişler
kabızlık hemoroid yaşayan var mı benim hemoroidim çıktı yine
ben kilo almıyorum bi de 4 kilo vermiştim hala aynı siz de durumlar nasıl ??
bebişleri de hissettiniz mi randevumuz ptsi bi his yok bende bu haftada hisseden var mı ?? çok merak ediyorum bebişkomu
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Ben daha bebişin ismine karar veremedim. Hazırlamak için sabirsizlaniyorum inşallah. Bebeisimin dogumunda dagiticaklarimida tasarlamadim daha.Nasilsa önümüzde hayirlisiyla uzun günler var.en guzellerini yaparız inşallah.Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
Gecmis olsun cananim Rabbim sifa versin tez zamanda
Çok güzel canım ellerine sağlık.....Kızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
Hangi medipol ben bu hafta kosuyolu medipol leyla hanima gittimbir ben cinsiyet öğrenemedim galiba 3 hafta sonra öğreneceğiz :) aramızda medipolde doğum yapacak olan var mı derya hnma
Canım sanırım yediklerimizden oluyo benimde öle. Kayısı kurusu yiyip üstüne su içiyorum birazda olsa alıyo gerginliği. Bide bebek yağının papatyalısını aldım her akşam göbeğime masaj yapıyorum. Gaz Sancısı azda olsa geçiyo.Bu saatlerde karnım acayip sis ve gergin oluyor ......şimdiden böyle olursam ileriki ayları düşünemiyorum......
cokkkkk guzel olmus canikom bu taslari utuylemi yapistiriosun. bide bisi sorucam sana int de toptan aldigin bi toptancin varmi bende kendime bisiler yapicamda carsiya gtmek zor gelio guvenemiorumda int sitelerine
Ellerine sağlık canım çok güzel olmuş. Ben daha bebişin ismine karar veremedim. Hazırlamak için sabirsizlaniyorum inşallah. Bebeisimin dogumunda dagiticaklarimida tasarlamadim daha.Nasilsa önümüzde hayirlisiyla uzun günler var.en guzellerini yaparız inşallah.
bende hersabah 2 kasik pekmez yiyodum 1 haftadr yemiyorum. onuda ya tahta ya cam kasikla yiyecekmissin biliyormuydun canim. demiri azalmiomus oylece. uzun var dolapta ama sikti uzun beni biktim yemiomDoktorumuza güvensek güvenmeyi başarabilsk nekadar rahat olucaz ama ben de illa şüpheyle yaklasıyorum herşeyebende pekmeze siyah kuru üzüme yükleneyim diyorum belki artar Bebişlerin keyfi yerinde maşallah bizi sömürüyolar anca Sonunda sağlıklıca kucağımıza alalım da unutucaz herşeyi inşallah
decavitten mi acabaCanim bende decavite basladiktan sonra kabizlik olustu oncesinde folik asit icerkende tam tersiydi ben hala hic bisey hissetmiyorum henuz gerci daha vakti var canim bende bu hafta gittim doktora ama ogrenemedim cinsiyeti
hmm bana carsi yolu gorundu zaar :) gerçi bebek mevludunde hastanede dagiticaklarim cok olacaginicin onlari toptan alirim diyorum hem daha uyguna denk gelirBebeğim benim aldığım yerler var, toptan gönderim yapıyorlar. Bireysel satışları yok genelde
Taşları ütüyle yapıştırıyorum dikiyorum.
kesinlikle sabah gobis olmuo ama aksam catlicak sanki gobegim. dun hele hic tuvaletede cikamadm sicak bi yandan nefesim kesildi bugunse masallah karpuz yedikce midemi bozdu nasi bi bunyemiz oldu sasiriyorumgerginlikle gün içinde yediklerimizden dolayı oluyor kızlar. sabah uyandıgınızdaki karnınız bebişin yer ettıgı alan. gün içinde olan yedıklerımızden :=)
hele o karpuz feci şişiriyor. 2 lokma bişi yesem karnım hemen şişiyor.kesinlikle sabah gobis olmuo ama aksam catlicak sanki gobegim. dun hele hic tuvaletede cikamadm sicak bi yandan nefesim kesildi bugunse masallah karpuz yedikce midemi bozdu nasi bi bunyemiz oldu sasiriyorum
uyuduk isten gelince gaz sancisiyla kalktim zor attim kendimi vcye bugun istede bir dilim yemistim karpuz ordada ayni oldum bidaha kolay kolay yemem yahele o karpuz feci şişiriyor. 2 lokma bişi yesem karnım hemen şişiyor.
önceden hep hazımsızlıgım oluyordu şuanlık yok, çünkü fazla yemıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?