- 27 Aralık 2011
- 63.354
- 61.080
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.941
faydalı bir şey ama yerken miden boş olacak ve az yıyeceksınuyuduk isten gelince gaz sancisiyla kalktim zor attim kendimi vcye bugun istede bir dilim yemistim karpuz ordada ayni oldum bidaha kolay kolay yemem ya
Bence decavit yapti canim tahminde bulunmak istemiyor ki doktor daha erkenmis benim doktorlar hep oyle diyordecavitten mi acababi an önce hissetsek
tahminde bile bulunamadı mı dr
Ben keçiboynuzu kemiriyorum bazen pekmezden daha iyi demişti aile helimliğindeki ebe. Evet tahta kaşıkla yenmesi gerekiyomuş pekmezin debende hersabah 2 kasik pekmez yiyodum 1 haftadr yemiyorum. onuda ya tahta ya cam kasikla yiyecekmissin biliyormuydun canim. demiri azalmiomus oylece. uzun var dolapta ama sikti uzun beni biktim yemiom
acaba keciboynuzu ise yararmi ondanda var evde
Karninin şekli, canının ne istediği, yediğin içtiğin... bence hiç birinin cinsiyetle alakası yok canım. Benim 2 oğlum var.bunda hamilelegim yediklerim yemediklerim Karnimin sekli o kadar değişikdi ki diğer hamileliklerimden. Ben kesin bu sefer kız bekliyordum.ama bu bebisimde erkekmis. O yüzden ben inanmıyorum canım. Tabii istisnalar olabilir.Iyi Akşamlar
Yarın Bebeğin cinsiyetini öğrenmeyi umut ediyorum. Fakat kimle karşılaşsam karnımın Şekline bakarak tahminde bulunuyor. Ama doktorlarda bunun doğruluk Payı yoktur diyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz yani karnınız sivri erkek daha yuvarlak ise kız bebek mi? Göbuslerle cinsiyetler uyuştumu sizinde. Çok heyecanlıyım sağlıklı olsun o Herşeyden önemli tabıkı
Ben direk cay bardagina döküp iciyorum ama yarim cay bardagiBen keçiboynuzu kemiriyorum bazen pekmezden daha iyi demişti aile helimliğindeki ebe. Evet tahta kaşıkla yenmesi gerekiyomuş pekmezin de
Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH. Gerisi önemli değil zaten bakalım Yarin bende öğrenirim insKarninin şekli, canının ne istediği, yediğin içtiğin... bence hiç birinin cinsiyetle alakası yok canım. Benim 2 oğlum var.bunda hamilelegim yediklerim yemediklerim Karnimin sekli o kadar değişikdi ki diğer hamileliklerimden. Ben kesin bu sefer kız bekliyordum.ama bu bebisimde erkekmis. O yüzden ben inanmıyorum canım. Tabii istisnalar olabilir.
Amin canım. En önemlisi o zaten. Inşallah ogrenirsin 16 haftalikmissin doktor hiç tahmin yapmadım?Sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ALLAH. Gerisi önemli değil zaten bakalım Yarin bende öğrenirim ins
bende is yerine goturmustum keciboynuzunu gulduler. yiyince ne oluosa artikBen keçiboynuzu kemiriyorum bazen pekmezden daha iyi demişti aile helimliğindeki ebe. Evet tahta kaşıkla yenmesi gerekiyomuş pekmezin de
Yapmadı Cnm. 16 hafta bıtıcek nerdeyse bakalım ıns Yarin ogrenırım çok HeyecanlıAmin canım. En önemlisi o zaten. Inşallah ogrenirsin 16 haftalikmissin doktor hiç tahmin yapmadım?
Hayırlısı olsun canım. Önemli olan sağlıkla kucağına almak.Karninin şekli, canının ne istediği, yediğin içtiğin... bence hiç birinin cinsiyetle alakası yok canım. Benim 2 oğlum var.bunda hamilelegim yediklerim yemediklerim Karnimin sekli o kadar değişikdi ki diğer hamileliklerimden. Ben kesin bu sefer kız bekliyordum.ama bu bebisimde erkekmis. O yüzden ben inanmıyorum canım. Tabii istisnalar olabilir.
hayret aslında 16. haftada belli oluyor belki göstermiyordurBence decavit yapti canim tahminde bulunmak istemiyor ki doktor daha erkenmis benim doktorlar hep oyle diyor
Allah Kolaylıklar versin zorlu süreç olacak ama inşallah Sağlıcakla alırız hepimiz canım bebişleri kucağımıza. Kan uyuşmazlığının OLDUĞUNU önceden bilmiyorsunuz değil mi?Benim gittiğim hastanede cihaz zaten vardı. Sadece profosör muayne ücreti verdim. Ama dışarda sadece ultroson çeken yerleri bilmiyorum canım.
biz de kan uyuşmazlığı var eşimle ve maalesef negatif çıkması gerekirken pozitif çıktı. bebek bana karşı hassasiyet geliştirip kansız kalıyor anlamına geliyor. ama titre diye bir değere bakıldı. yani bu hassasiyetin derecesine. o sonuç yi çıktı. yani endişelenilmeyecek bir boyuttaymış. sadece 4 haftada bir kan verip yükselip yükselmediğine bakılacak. bu cuma yine kan vericem. umarım yükselmeden sorunsuz bir şekilde oğlumu kucağıma alırım.
daha önce de yazmıştım burda zaten. özellikle kan uyuşmazlığı olanlar, kanama yaşamış olanlar, öncesinde düşük veya kürtajı olanlar mutlaka baktırsın indirect coombs'a...
Ben en son 14+5 de gittim o yuzden soylemiyorlarhayret aslında 16. haftada belli oluyor belki göstermiyordur
ben ikiliye gittiğimde tahminde bulunmuştu şimdiki randevuda netleşir inşallah doktordan doktora değişiyor tabi bazıları geç söylüyorBen en son 14+5 de gittim o yuzden soylemiyorlar
Saol canım teşekkür ederim Sizinki benmkine göre daha iri yapılı belki benim ki kızdır :)Benim de 1.63 canım ama babasına benzicek heraldeDaha önce erkek gibi ama kesin değil dedi bugün de sıpa sırtını döndü ne yaptıysak döndüremedik kendimize Canım haftası GA olarak yazıyo. EFW kilosunu gösteriyo. Her değerin altında o değere göre GA yani haftası yazıyo. Mesela benim baş çevresi 4 gün karın çevresi 6 gün bacakları da 10 gün ilerde gözüküyo şimdilik ama tabi değişebilir.
Bende 15+0 da gittim dündü canm sölemedi benimki de pozisyonundan dolayı gözükmuo dio tahmin de yapmadı bende sinir oldum inşallah sen öğrenirsn canm kız erkek farketmez ama insan merak edıyo ya :)Ben en son 14+5 de gittim o yuzden soylemiyorlar
Sağlıkla doğsunlar ıns. Yarın gösterirse paylaşacağım. En son ultrasonda çok hareketli degıldı sürekli uyku modundaydıHayırlısı olsun canım. Önemli olan sağlıkla kucağına almak.
Karın Şekli, yediğin içtiğin hep kişisel bence.
Kız bebeğe hamile iken Göbek Yaygın olur derler ama ben kızıma hamileyken sanki Önümde bir top var gibiydi. Arkadan hamile Olduğum belli değildi.
Kuzum bende isterimmmm ::)) ne kadara yapıyosun cok guzellerKızlar bugün yaptım müşteriye nasıl olmuş :) Yaparken bayağı uğraştım ama değdi. :) Benim bebişede yapacağım bugün :)
Biz de dün gittik canm uyuyo gibiydi yan görünüm vardı hiç hareket etmedi nerdeyse doktor göstermıo dedi inşallah swn öğrenirsn canm beklıorz haberiniSağlıkla doğsunlar ıns. Yarın gösterirse paylaşacağım. En son ultrasonda çok hareketli degıldı sürekli uyku modundaydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?