- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #18.961
Kuzum yerinde olsam, bebe şekeri ve mevlüt hediyeliklerini tek seferde al bayaa indirim alırsınhmm bana carsi yolu gorundu zaar :) gerçi bebek mevludunde hastanede dagiticaklarim cok olacaginicin onlari toptan alirim diyorum hem daha uyguna denk gelir
tek erken uyanan sen değilsin, 5 ten beri gözüm açık, bazı günler günün ağarmasıyla uyanıyorum, neden böyle oluyor kiGünaydınlarrrr ben niee böyle erken uyandımkiii
bende hersabah 2 kasik pekmez yiyodum 1 haftadr yemiyorum. onuda ya tahta ya cam kasikla yiyecekmissin biliyormuydun canim. demiri azalmiomus oylece. uzun var dolapta ama sikti uzun beni biktim yemiom
acaba keciboynuzu ise yararmi ondanda var evde
Bilemiyorum bende genelde uyanıyorum ama sonra tekrar uyuyorum biraz daha bugun uyuyamadımtek erken uyanan sen değilsin, 5 ten beri gözüm açık, bazı günler günün ağarmasıyla uyanıyorum, neden böyle oluyor ki
Benimde en sevdiğim şey etin yanına ayran hoş başka içecek içmiyorum zaten ya ayran ya suDemir için pekmez içiyorsanız boşuna kürek çekiyorsunuz kızlar, yani pekmezin içindeki demir çok da vücut tarafından emilmiyor, kuru üzüm yemek daha fazla yarar sağlar, yiyebiliyorsanız en güzeli ciğer ve kırmızı et demir için, tabiki yanında süt ürünü tüketmemek kaydıyla
ben gece 3te uyandım kocamı da uyandırdım diğer odaya gittik yatmaya yok uyuyamıyorum dolandım durdum sonra telefonla oynarken uyumuşum 1 buçuk saat boşa gitti şimdi de uykulu uykulu işe geldimmGünaydınlarrrr ben niee böyle erken uyandımkiii
Kıyamammm valla çalışınca zor gerçekten...ben hamileliğin basından beridir zaten erken uyanıyorum normalde 11 lerde uyanırdım bideben gece 3te uyandım kocamı da uyandırdım diğer odaya gittik yatmaya yok uyuyamıyorum dolandım durdum sonra telefonla oynarken uyumuşum 1 buçuk saat boşa gitti şimdi de uykulu uykulu işe geldimmben burun tıkanıklığından uyuyamıyorum senin neden acaba
benim cinsiyette ne çin takvimi, ne belirtiler, ne tahminler hiçbişi tutmadı pat diye 16. haftada erkek dedi doktor. takılma zamanı gelince kesin öğreniyosun. bak ben öğrendim erkek olduğunu önceden hemen alışverişe başlarım diyodum ama doktorum 7. aydan sonra başla dedi. zaten erkeğe alışveriş yapmak kolay olsa gerekGunaydin bayanlar ikili testte bana kiz dediler yuzde yuz daha sonra 2 hafta sonra drda kiza benzettim dedi acabkesinmidir sonrdan degusme ihtimali olurmu
yemişim misafiri ara gelmeyin de en basiti buKızlar ya acaip halsizim bugün aksi gibi bir de misafir gelecekÖğlen 1-2 gibi gelirler Pilim bitik, hem temizlik yapıcam her yer her yerde Down oldum bugün iyice Bir kuvvet lazım bana
Yawrumm yardıma gelecek kimse yokmu...akrabamı ark mı geliyor akrabaysa anneyi ara yakındınız nasıl olsaKızlar ya acaip halsizim bugün aksi gibi bir de misafir gelecekÖğlen 1-2 gibi gelirler Pilim bitik, hem temizlik yapıcam her yer her yerde Down oldum bugün iyice Bir kuvvet lazım bana
Tesekkurederim cvp icin yani acaba yanilma olabilirmi acababenim cinsiyette ne çin takvimi, ne belirtiler, ne tahminler hiçbişi tutmadı pat diye 16. haftada erkek dedi doktor. takılma zamanı gelince kesin öğreniyosun. bak ben öğrendim erkek olduğunu önceden hemen alışverişe başlarım diyodum ama doktorum 7. aydan sonra başla dedi. zaten erkeğe alışveriş yapmak kolay olsa gerek
Yawrumm yardıma gelecek kimse yokmu...akrabamı ark mı geliyor akrabaysa anneyi ara yakındınız nasıl olsakızzz benimde canım sıkılıyor ama çokkk uzaksınnnn gelemem yamacına
oyle yapmayi düşünüyorum canim bursada onun toptancisi nerde var bilmiyor um.instagramda buldum.bi toptanci ama guvenilirmidir bilemiyorum. int ne yazayim ki ciksin bebek sekeri toptan diorm baska baska seyler cikiyor. ama azmettim bulacagimKuzum yerinde olsam, bebe şekeri ve mevlüt hediyeliklerini tek seferde al bayaa indirim alırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?