- 12 Ekim 2012
- 1.007
- 586
- 123
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.161
bende oguz dusunuodum aksam baktim biyerde hantal yaziodu esime dedim ya sisko hantal olursa pc basinda oturan cocuklar gbi istemem dedjm degistirelim dedim hep metin alp diodum dun gokalp gordum metine uyar dedik yada cinar ama tek tek uzerinde calismam lazim
selamlarcinsiyet kesinleşti fena bir cadoloz gelıyor
pek arsız galiba. bacakları sürekli aralıktı . popo ve bacakları gören var mı? doktor söylemeseydı bu nedir derdımEki Görüntüle 1595740 Eki Görüntüle 1595738
pek arsız galiba. bacakları sürekli aralıktı . popo ve bacakları gören var mı? doktor söylemeseydı bu nedir derdımEki Görüntüle 1595740 Eki Görüntüle 1595738
Maşaallah fıstığa ultrasonda kaç hafta kaç günlük çıktı cnmselamlarcinsiyet kesinleşti fena bir cadoloz gelıyor
çok sağ ol canımOooo süper, gözünaydın canım, senin adına çok sevindim, darısı başımaaa
çok sağ ol canım
senın belli olmadı mı daha?
pek arsız galiba. bacakları sürekli aralıktı . popo ve bacakları gören var mı? doktor söylemeseydı bu nedir derdımEki Görüntüle 1595740 Eki Görüntüle 1595738 onun popişini yerim fıstık hanım
1 hafta önden gidiyordu öncelerden zaten. 17+3Maşaallah fıstığa ultrasonda kaç hafta kaç günlük çıktı cnm
benimde yarın 12 de randevum bakalım bende öğrenebilecekmiyimYarın öğlen randevumm, inşallah belli olacak artıkk
inşallah gönlüne göre olur :=) önce saglıklısı tabii kiYarın öğlen randevumm, inşallah belli olacak artıkk
inşallah gönlüne göre olur :=) önce saglıklısı tabii ki
Allah Rahmet eylesin, ben de kaybettiğim kardeşimin adını koymak isterdim ama kaderi ona benzer diye koymuyorum, annem Can olsun adı diyor, canımız olacak bizim diyeevet canım.
ismimi babamın hatırası olarak görüyorum, çok seviyorum.
rahmetli babam koymuş bu ismi bana…
Fundahahhaa ciddimisin , adamlara bak ya abazalıkta son nokta yanibaktım canım sen bana köpeklerınle beraber foto göndermıstın , ordan bılıyorum senı :) benım adım açık bu arada senınkı ne :)
bi ayda cokmus. yemiyorumki dedim bide ramazanda yediklerimi hep cikardim az az yedim zaten ekmek hayatimda yok abur cubur yemiom nasi aliom anlmadm sürekli tartinin tepesindeyim e ne olacak bizim bu halimizOhooo sana çok aldın dediysee benim aç kalmam lazım herhaldee
Aaa güzellermiş kuzey deyince aklıma bihterle Behlül geliokuzey, rüzgar ,demir, çınar, doruk , mete , aslan benim sevdiklerimm :)
gule gule kullanmagnorm
calcımax - d3
devit - 3
gyno tardyferon
doktorun yazdıkları
Ya benide heveslendirme şimdi. Çok erken dahaKızlaaar, öğlen alışveriş merkezine gittim, her yerde inanılmaz indirim var, Benetton'da küçücük kot pantolonlar, minicik kazaklar var bittim bittimm, yarın cinsiyet belli olursa beni kimse tutamaz artıkkk dayanamıyorumm, içim gittiii
evet cinara da baya baya olabilir gozuyle. bakiyorimÇınar ismi de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?