2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ne kadar anlamlı :) biz de eşimle tekne turunda tanıştık deniz üzerinde iki isim koymayı düşünüyoruz oğlumuz olursa Allahın izniyle biri Deniz olacak inşallah :)

ya bende cok yemiyorum balik dr a sordugumda 16.haftada demisti en son gttgmdede agrimdan sormayi unuttum oda bisi demedi
internette bakmıştım biraz omega 3 çok önemli ben de kendim sordum dr a o zman verdi hafta da 2 3 kez yiyemiyosan almak gerekiyormuş omega 3 ama her marka değil sırtından yapılanı almak gerekiyomuş karaciğerinden yapılanlar varmış bi de onlar da a vitamini fazla oluyomuş o da bebeğe zararlıymış dr un önerdiğini almak gerek yani

ne kadar anlamlı :) biz de eşimle tekne turunda tanıştık deniz üzerinde iki isim koymayı düşünüyoruz oğlumuz olursa Allahın izniyle biri Deniz olacak inşallah :)

Biz de denizi çok seven anne ve baba olarak, Mavi Tuna'ya karar verdik. Ama ilk deniz düşünmüştük. Bence de deniz çok güzel bir isim :)

yiyemiyorum canim ama dr a soyledigimde 16.haftada demisti bakalim artik ise yararmi bilmiom ama 20.haftada gidincr sorarim

yok canım benim karnım sivri değil hatta göbeğim dışarda normal gibi duruyor, evde biraz belli oluyor ve erkek ama sivri değil kesinlikle
Bugün bende ogrendım benımde sıvrı degıl ama doktor erkek dedi.
Tuhaf bır duyguymus Öğrenmek gözyaşlarımı tutamadım. Sağlıklı olanlar o yeter Cnm

Aaa güzellermiş kuzey deyince aklıma bihterle Behlül gelio

Ben kuzey koyacaktim .sagolsun yengem benden once davrandi ve ogluna koydu.halbuki senelerdir hayalimdi hep.yengem koyunca sinir oldum vazgectim ama tabi suc bende.heryerde oglumun adini kuzey koycam die gezersem olacagi buydu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…