- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.201
eger ben o gaz dalgalanmasi seklinde olan seyden sonra gaz cikarmiosam bebis diodum ama bugun bariz belliydi. hissettim.aslında benımde göbege bişiler oluyor ama, ben bagırsak hareetlerıne verıyorum her seferınde. elımı koyuyorum hıssetmıyorum
ne kadar anlamlı :) biz de eşimle tekne turunda tanıştık deniz üzerinde iki isim koymayı düşünüyoruz oğlumuz olursa Allahın izniyle biri Deniz olacak inşallah :)Bizim cinsiyetimiz belli değil ama ismimiz çoktandır belli :) benim eşim denizci seyire gidip gelmediği cok olur bende şimdiye kadar hep yalnzdm tabi. Bigün konuşurken sen gidiosn orda denizle avunuosn ben de burda bizim DENİZ imizle avunurum dedim onun da çok hoşuna gitti.o gün karar verdk kız da olsa erkek de olsa adı DENİZ olacak olacsk inşallah
internette bakmıştım biraz omega 3 çok önemli ben de kendim sordum dr a o zman verdi hafta da 2 3 kez yiyemiyosan almak gerekiyormuş omega 3 ama her marka değil sırtından yapılanı almak gerekiyomuş karaciğerinden yapılanlar varmış bi de onlar da a vitamini fazla oluyomuş o da bebeğe zararlıymış dr un önerdiğini almak gerek yaniya bende cok yemiyorum balik dr a sordugumda 16.haftada demisti en son gttgmdede agrimdan sormayi unuttum oda bisi demedi
ne kadar anlamlı :) biz de eşimle tekne turunda tanıştık deniz üzerinde iki isim koymayı düşünüyoruz oğlumuz olursa Allahın izniyle biri Deniz olacak inşallah :)
Yaptırmabu sefer doktorum naz yapmaz umarım
Delikler çoğalıyor orda :)benim tam gogus deliginin oldgu yer nokta halinde beyazdi aha dedim sut ama degildi aman olmasinda
12.30da canımcımbenimde yarın var saat kaçta randevun haber verelim hemen
Heyecan yaptım napıyım :)öğrenirsin yarın merak etme :=)
Buarada hayırlı olsun prensesin :) şansı ve bahtiyla gelsinöğrenirsin yarın merak etme :=)
amin canım.Buarada hayırlı olsun prensesin :) şansı ve bahtiyla gelsin
benimde 12 de hdi hayırlısı bakalım12.30da canımcım
yiyemiyorum canim ama dr a soyledigimde 16.haftada demisti bakalim artik ise yararmi bilmiom ama 20.haftada gidincr sorariminternette bakmıştım biraz omega 3 çok önemli ben de kendim sordum dr a o zman verdi hafta da 2 3 kez yiyemiyosan almak gerekiyormuş omega 3 ama her marka değil sırtından yapılanı almak gerekiyomuş karaciğerinden yapılanlar varmış bi de onlar da a vitamini fazla oluyomuş o da bebeğe zararlıymış dr un önerdiğini almak gerek yani
Mavi ismi de çok güzel kızım olursa hep Ferah Mavi koymayı düşünürdüm eşime beğendirememiştim ama :) ben bayılıyorum Mavi ismine Deniz gibi :)Biz de denizi çok seven anne ve baba olarak, Mavi Tuna'ya karar verdik. Ama ilk deniz düşünmüştük. Bence de deniz çok güzel bir isim :)
mutlaka yarar hamilelik boyunca önemli omega 3 hatta sorma imkanın varsa ara sor bile bence :)yiyemiyorum canim ama dr a soyledigimde 16.haftada demisti bakalim artik ise yararmi bilmiom ama 20.haftada gidincr sorarim
Bugün bende ogrendım benımde sıvrı degıl ama doktor erkek dedi.yok canım benim karnım sivri değil hatta göbeğim dışarda normal gibi duruyor, evde biraz belli oluyor ve erkek ama sivri değil kesinlikle
Ogrendım Cnm doktor erkek dedi. Çok tuhaf bır duyguymus. Ins sende ogrenırsın bendede ılk göstermedi miskin bunlarBiz de dün gittik canm uyuyo gibiydi yan görünüm vardı hiç hareket etmedi nerdeyse doktor göstermıo dedi inşallah swn öğrenirsn canm beklıorz haberini
Aaa güzellermiş kuzey deyince aklıma bihterle Behlül gelio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?