- 17 Eylül 2013
- 10.694
- 8.134
- 198
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #19.121
niye ki zararlı aydınlat beni bacım...yemedim zaten akşam yoğurt falan yiyeceğim diye vazgeçtimCanım yemeeeeee!!!
Ton balığı zararlı hamilelikte bildğim kadarıyla
Iyi Akşamlar
Yarın Bebeğin cinsiyetini öğrenmeyi umut ediyorum. Fakat kimle karşılaşsam karnımın Şekline bakarak tahminde bulunuyor. Ama doktorlarda bunun doğruluk Payı yoktur diyor. Peki siz ne düşünüyorsunuz yani karnınız sivri erkek daha yuvarlak ise kız bebek mi? Göbuslerle cinsiyetler uyuştumu sizinde. Çok heyecanlıyım sağlıklı olsun o Herşeyden önemli tabıkı
niye ki zararlı aydınlat beni bacım...yemedim zaten akşam yoğurt falan yiyeceğim diye vazgeçtim
Kızlar Merhaba. Uzun zamandır giremedim siteye umarım herkes iyidir. 4. Ayı bitirdik çok şükür erkek isimleri aramaya başladık.göbek ne alemde sizin benim yavaştan belli olmaya başladı bu arada kaç kilo aldınız bu zamana kadar merak ediyorum. Ben 1 - 2 aldım sanırım.hepinizi çok öptüm
Heeee tabi sonra komşuların gelsin halı niyetine bizi çırpsınyok kizzz gorusemedik goruselim biara diiciktimmm :) askolsn hamis hamise is yaptirrmi. ama bi hali cirpardin ne olecek
canım doktorumda yeme dedi, onda bir madde var adını unuttum o iyi değilmiş sanırım ton balığında
Evet ton balığı hamilelikte yasak, ben de internette araştırırken görmüştüm sonra doktoruma sordum o da teyit etti.. çok sevmeme rağmen yiyemiyorum o yüzden, her balığı yiyemiyoruz o yüzden iyice araştırmak lazım yemeden önce
ben bir kilo almışım :)
ah ne güzel, ben 1 ay önce 3 kilo almıştım, o zamandan beri de tartıya çıkmıyorum, yarın doktora gidicem ve çoook korkuyorum umarım çok kilo almamışımdır
valla ben kıza isim bulmuştum ama erkeğe dönünce olay değişti hatta sizlerden bekliyorum bulamadım hiçbişi çıldıurıyorummm
inş canım almamışsındır, ama alsanda takma kafana önemli olan bebek kilolar verilir zaten :)) bende anlamadım nasıl alamıyorum diye normalde kiloya meilli biriyim birden bire almam inşaallah, gerçi alsakta sonradan veririz inş :))
Yaa benim bünyem kilo almaya çok müsaitti zaten, bir de 4-5 kilo fazlalıkla başladım, şimdi kat çıkıyorum üstüne sanırımbir de o mide bulantıları bende ters etki yaptı, midem boşken daha çok bulanıyodu bu yüzden habire yedim, birden bire fazla kilo aldım o yüzden.. bu ay da tatile fln gittik, yüzdüm bol bol, tek umudum o, belki almamışımdır diye umuyorum yaa kilo çok önemli diil tabii, eninde sonunda veririz de, doktorun ve etraftakilerin tepkileri beni rahatsız ediyo biraz, karnım çok çıktı benim, 5 aylık gibisin diyolar
sorma yaa, hamilelik sınırsız yeme özgürlüğü olmalı benceeeetrafa bakma canım sakın, hamilelikte bile rahat yok etraftan yaw :))
sorma yaa, hamilelik sınırsız yeme özgürlüğü olmalı benceee
hmmm ozaman seninki yuruyusten degildir daha napicaksinkız benim kadar yürüyen yoktur. 2 tane köpişim var her akşam 1 saat onları gezdiriyom. hatta bende fazla yürümekten ağrıyodur diye düşünmüştüm. daha mı çok yürümek lazım kaç saat
sııcaaakkkkkkkkkkkkkkkErkek ismi soranlar olmuşş. Ben Çağan Mert düşünüyorum. Yağız, yiğit, aras, kerem, said, çınar, selim, ömer de benim sevdiğim isimlerinşallah birine faydam oluuuur. Ayrıca bu sene erkek senesi anacım, 4 srkadaş hamileyiz 3 erkek 1 kız yani.
Bu arada bursalı hanımlaaaaaar Bursa nasıl. Bugün bursaya geçiyorum. Pazara kadar ordayım. İnşallah serindir biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?