• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Selam kızlar...nasilsınız bakalım..... Bir şey soracağım bu Sıcaklarda kaşıntı sorunu olan vardı. Beynim bel bölgem ve bacaklarım ışınında deli gibi kaşınıyor. Acaba benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
benimde bel bolgem kasinio belkide genisliodur. ama sicaklar artinca sanki ortaya cikti

benimde bel bolgem kasinio belkide genisliodur. ama sicaklar artinca sanki ortaya cikti
Evet benİmde öyle olsu galiba, Güneş'e eçıkıp yürümek ne mümkün evde bile sıcak basınca başlıyorum kaşımaya !salı günü kont var doktora soracağım umarım ciddi bişiy değildir.

Dışarıda yedim öğle yemeğini bitik durumdayım kendimi eve zor attım gaviscon içtim hemen midem şişti patlıcaktım nerdeyse

Selam kizlar. Ben hastaneye en son 12.haftada ikili test icin memlekette gitmistim. Simdi ankaraya döndüm. Bir dahaki kontrole kaçinci haftada cagirdi sizin doktorlariniz?

Selam kızlar...nasilsınız bakalım..... Bir şey soracağım bu Sıcaklarda kaşıntı sorunu olan vardı. Beynim bel bölgem ve bacaklarım ışınında deli gibi kaşınıyor. Acaba benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
Merhaba
Vücudunu daha sık nemlendirici sür. Çünkü çatlamaya başlıyorsun. Üzgünüm

Selam kizlar. Ben hastaneye en son 12.haftada ikili test icin memlekette gitmistim. Simdi ankaraya döndüm. Bir dahaki kontrole kaçinci haftada cagirdi sizin doktorlariniz?

benim ikili 11.hafta oldu bir hafta sonra sonuç için gittim,ondan sonraki de cinsiyet içindi 15 buçuk haftalıkken gittim, sonrada bir ay sonraya çağırdı doktor

Ankarada nereye gidiyorsun arkadaşım bende ankaraya geliyorum istanbuldan.bende son 11+3 te gitmiştim. 16 da gıdecegım

Merhaba
Vücudunu daha sık nemlendirici sür. Çünkü çatlamaya başlıyorsun. Üzgünüm
Onları sürünce daha çok kaşınıyor, bacaklarım bile mi çatlayacak yani:(((((göğsümde olmuş bile iki üç tane ince ince .... Of çok korkuyorum.

Back
X