- 29 Nisan 2010
- 4.289
- 2.805
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #19.521
bugun dinlendim ama benim kan degerlerim dustugu icinde bukadr cok yoruluyorumCok agir is yapmamak gerek. Iyice dinlenmelisin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bugun dinlendim ama benim kan degerlerim dustugu icinde bukadr cok yoruluyorumCok agir is yapmamak gerek. Iyice dinlenmelisin.
benimde bel bolgem kasinio belkide genisliodur. ama sicaklar artinca sanki ortaya ciktiSelam kızlar...nasilsınız bakalım..... Bir şey soracağım bu Sıcaklarda kaşıntı sorunu olan vardı. Beynim bel bölgem ve bacaklarım ışınında deli gibi kaşınıyor. Acaba benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
bide daha cok terletio gozenekleri kapio heralde vucuduma agirlik verio sankiaynen canım sanki boşa sürüyomuş gibi oluyor bende bıraktım kaç gündür :))
.Canım sen cinsiyet ogrrnemedin mi daha? Seninde benim gibi 3. Demek.
Evet benİmde öyle olsu galiba, Güneş'e eçıkıp yürümek ne mümkün evde bile sıcak basınca başlıyorum kaşımaya !salı günü kont var doktora soracağım umarım ciddi bişiy değildir.benimde bel bolgem kasinio belkide genisliodur. ama sicaklar artinca sanki ortaya cikti
Hayırlısı olsun inşallah canım. Ben oglanlari 3 lüyorum. Beceremedim kizi.
Evet canım 3. Bebiş.bı farklılık olacak mı yoksa kızları 3leyecekmiyim
Sağol canım inş , 3.sü erkek olur .nasip canım ya bizimle alakalı değil ki önce ruhu yaratılıyor ya allahın takdiri. Onemli olan sağlıklı olması.Hayırlısı olsun inşallah canım. Ben oglanlari 3 lüyorum. Beceremedim kiziinşallah senin muradin hayirlisiyla olur.
![]()
Kesinlikle öyle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar Rabbim neyi takdir ettiyse o tabiki.kacinci haftadasin canım.Sağol canım inş , 3.sü erkek olur .nasip canım ya bizimle alakalı değil ki önce ruhu yaratılıyor ya allahın takdiri. Onemli olan sağlıklı olması.
bide daha cok terletio gozenekleri kapio heralde vucuduma agirlik verio sanki
MerhabaSelam kızlar...nasilsınız bakalım..... Bir şey soracağım bu Sıcaklarda kaşıntı sorunu olan vardı. Beynim bel bölgem ve bacaklarım ışınında deli gibi kaşınıyor. Acaba benden başka bu sıkıntıyı yaşayan var mı?
Selam kizlar. Ben hastaneye en son 12.haftada ikili test icin memlekette gitmistim. Simdi ankaraya döndüm. Bir dahaki kontrole kaçinci haftada cagirdi sizin doktorlariniz?
25 ocak ta doğum görünüyor.15 .ci haftamdayımKesinlikle öyle sağlıklı ve hayırlı evlat olsunlar Rabbim neyi takdir ettiyse o tabiki.kacinci haftadasin canım.
Ankarada nereye gidiyorsun arkadaşım bende ankaraya geliyorum istanbuldan.bende son 11+3 te gitmiştim. 16 da gıdecegımSelam kizlar. Ben hastaneye en son 12.haftada ikili test icin memlekette gitmistim. Simdi ankaraya döndüm. Bir dahaki kontrole kaçinci haftada cagirdi sizin doktorlariniz?
Ne güzellllBiz oğlum olursa Ege kızım olursa Eylül istiodukk , kızımız olcak ismi hazır :)
İnşallah hayırlısıylaBen ahmet ismini ali ismini çok seviyorum. Eski olan ama Eskimeyen isimler favori.m bakalım bır oglum olup koyabılecekmıyım
İnşallah hayırlısıyla
Onları sürünce daha çok kaşınıyor, bacaklarım bile mi çatlayacak yaniMerhaba
Vücudunu daha sık nemlendirici sür. Çünkü çatlamaya başlıyorsun. Üzgünüm