2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hehe nie sen kendini kilolumu sanıyodun cnm sizlerin boydan dolayı kilolar 60 larda cıkıyo ama uzun boy hamilelikte güzel olur heee
Evet cnm sen 50 kilosun hiç kilo almicaksan biz ne yapacak dedm.çünkü dr da hep biŞeyLer yiçme diye uğraşma dedi bana.herhalde dedm ben siskoyum bide benim kemiklerde ağır basiyor uzun ama zayif kalam hamIlelere bayiliyorum.sonumuz ne olacak biLmiyorum

Ben ilk kasığımdaki sızıdan anlamıştım hamile olduğumu biliyomusun :) her zamankinden değişikti. İnşallah bu ay seninde meleğinn yanında olur :) rabbim aratmasın..
Kızlarrr bu aksam iş çıkışı eşimle gidip kan verdim iki saat içinde sonucu aldık.Size anlatamam çok stress yaptım beklerken tansiyonum falan düştü heyecandan elim ayağım boşaldı Veee sonuç poxıtıf Allah ıma binlerce şükürler olsun bhcg değerim 8700 çıkmışDr randevusu için gün sayıyorum

Kizlar mesajlarinizi tam okuyamadim. Bugun kahverengi akinti kan karisik geldi. Acile gittim hemen kan aldilar bebege baktilar. Bebek duruyor dedi doktor.5 haftalik cok kucuk yaticaksin dedi. Hap falan vermedi burda hic vermiyorlar zaten. Hcg degerimi sordum soylemedi binin ustunde onu soylim sadece dedi. Ama gecen hafta carsamba 1250ydi hcgm dustu ki doktor soylemedi. Sanirim bir sorun Var.Dualarinizi bekliyorum kizlar ilki dustu bu da dusmesin. Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.

Benimde ilk degerim 136.7 cikti canim yarin bida vericem yukselir insallah o crinon heli nicin vermisti doktor sana
Bi kez kinyasal gecirdim ben sanirim dusuk tehlikesi yine vardir diye verdi.Sonucumu arayarak dedim bende 137 cikti dedim.Crinon jele basla bana gelene kadar dedi.Yarinda kese icin gidicem nasipse.Bu arada bende betaya cok takiyodum 1hafta gecince 137 cikti 2 gun sonra 333 4 gun sonrada 2386....
Rabbim seninde kucagina almayi nasip etsin canim

Geçmiş olsun, benim de devamlı kahverengi akıntım geliyor ve devamlı sol arka tarafımda bel ağrım var, 1 hafta bana da doktor istirahat verdi, biraz zor bir süreç, moralini bozma birçoğumuz bazı günler zor zamanlar yaşıyoruz, bebişin duruyormuş ya, sen dinlen yapacağımız şey bu,,

Dualarim seninle canim Rabbim.yardimcin olsun insallah bebegin seninledir saglikla kucagina alirsin

Allahım şifa versin ben de bugün öğrencilerle vakit geçirirken koşturdm bir ara dalgınlıktan cok kısa mesafe ama o kadar endişe ettm ki inş etkilenmemiştir bebegm..Allahm sana bağışlasn bebeğini bi sey olmaz inş benm bir arkadsmn da oldu lekelenmeleri ama cok şükür dogum bile yaptı bi ay önce iğne yaptılar ona düşük olmasn diye

Cnm Rabbim seni ve bebeğini korusun inş bol bol uzan ayaklarının altına yastık koy hiçbirşey için kalkma gerekirse dışarıdan yemek söyleyin yada kahvaltılık yapın 1 hafta hep dinlen

Canim dualarım seninle.niye tam soylemiyor ki.ins korktugumuz olmaz

Kizlar hepinizden Allah razi olsun Allah bebeklerimizi bize bağislar insallah. Agrim yok cok sukur ama hcgnin artmamasi en buyuk problem artsa soylerdi sonucta doktor.Hepiniz cok sagolun desteginiz icin...

Oy maşşallahhhhh :) kaçıncı haftan böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…