- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.921
benimkide 1.5 canimAnammm cnm öyle birşeymi var benimki 1.54 cm
Cdye çekip verdi her dk iZleyesim var :)) apayrı bi duygu yaa :)Evt banada gösterdi çok mutlu oldumdoktor ultrasonla bakıyoya bazen bastırıyo karnıma ben direk savunmadayım aman hocam bebek orda
Nasıl yaniii nedeeennn ?? Ben sezeryan olcammm :)Kızlar sezeryan olursan aralık ta oluyo
Cdye çekip verdi her dk iZleyesim var :)) apayrı bi duygu yaa :)
Olabilir canımm , yazdım bi kenarabu 5+2 yi not al unutma
büyük ihtimalle yanılma payı en az olan haftalar
o kesenin boyutuna göre söylüyor olabilir
bir de beybiyi gördükten sonra asıl söyleyeceği hafta önemli
Nurettin ersöz ince canımm alsancakta muayenehanesi var .. Sende mi iZmirdesin?canım sen hangi dr a gidiyorsun
bende oleyim bebegm surwkli hastaym kusuyrm o esnada dua ediyorum esim korkuyo du askim bise olmucak diyovalla ben herşeyi keyifle karşılıyorum
sevdim hamileliği:)))))))))
tamamına erdirmek nasip olsun inşallah hepimizeeee
gebelik olayına girdiğimden beri sürekli dua modundayım kızlar
merak etmeyin sizleri de ekliyorum dualarıma
Cnm ben 50 kiloyum dr bana dediki ilk 3 ay 1 kilo bile almaO deil de 15dk da bir wcye gidiorum gün içinde ya :)) ve sürekli uyukluorumm benn :)) siz ne durumdasınızz ? Bide sürekli açım midem kazınıo sanki :)) 63.5 kiloyum doktorum sana 10-12 kilo veriorum daha fazla almazsın dedi umarım öle olur :))
Hahahahah iyice kafa karıştı.en iyisi dr a sormak sorun üretmeyelm Bnce keyfini surelimmmmbenim
12 yaziyo senin ordaki olcu kuzum doktor bana 1.5 dedi
Biz yandik o zaman boyun kaç ki cnmCnm ben 50 kiloyum dr bana dediki ilk 3 ay 1 kilo bile almazaten zayıfım alsam nolck alalalalal
Boyun kaç canımm?? Bana da öle dedi bende zayıfım ztn kaldırırım :)))Cnm ben 50 kiloyum dr bana dediki ilk 3 ay 1 kilo bile almazaten zayıfım alsam nolck alalalalal
Nurettin ersöz ince canımm alsancakta muayenehanesi var .. Sende mi iZmirdesin?
Ben çok memnunum daha önce su hospitaldaydı fakat artık kendine özel yer açtı ordan ayrıldı,ama doğumu kentte yapıo oda pahalıya patlar oyüzden araştırma aşamasındayım şuan , egepolde hakan beyi düşünüorum o da çok yoğun ya da ege üniversitesine profa özel gtmekte olabilir ayy bilmiorum işte , sen nereye gidiosun canımm?evet canım izmirdenim bendeeeeeeeee
dr dan memnun kaldın mı
ya da devam edeceğin dr a karar vermiş oldun muuuuu
şimdi farkettim soruyu bayağı devrik sormuşum:))))
Ben çok memnunum daha önce su hospitaldaydı fakat artık kendine özel yer açtı ordan ayrıldı,ama doğumu kentte yapıo oda pahalıya patlar oyüzden araştırma aşamasındayım şuan , egepolde hakan beyi düşünüorum o da çok yoğun ya da ege üniversitesine profa özel gtmekte olabilir ayy bilmiorum işte , sen nereye gidiosun canımm?
Cnm sezeryanda 1 hafta 10 gün önce alıyolarya çocuğu bende sezeryan düşünüyorumNasıl yaniii nedeeennn ?? Ben sezeryan olcammm :)
Boyumda kısa cnm 1.62Biz yandik o zaman boyun kaç ki cnm
canım ben sırf kan tahlili yapmak için evime 3 dk mesafede poliklinik var oraya gittim
testlerimi orda yaparım kadın doğumcusu ilgili bi dr
ama ben doğumu yapacağım özel bi dr araştırıyorum
başından beri bi dr la yürütmek istiyorum
yakup erata
ve hüseyin ceyberi var aklımda ama
hüseyin bey çok pahalıymış
eşim de önemli değil yeter ki içine sinsin diyor
kafam karışık yani benim de
Anammmm öle mi oluooCnm sezeryanda 1 hafta 10 gün önce alıyolarya çocuğu bende sezeryan düşünüyorum
Yakup eratayı bizde düşündük cAnım ama bilemiorum yaa bu iş çok zormuş ben bu doktorumuda çok seviorum belki hem ona giderim hemde egeye bakalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?