- 25 Temmuz 2013
- 2.046
- 1.445
- 83
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
-
- #1.901
istemeyince inadina olur ya zaten:)gecer ins canimo hapşırma mevzuu komediiiiii
ödüm kopuyo hapşırırken
arkadaş hapşırmanın bu kadar iç organları eklediğini bilmiyordum
bir de hiç hapşırmazdım gebelik olayı çıktığından beri hobi olarak hapşırıyorum
Evet cnm fazla pimpirikliyiz malesef.rahat olmak lazm bence bu kdr derin dusunmeyelmmm.cidden 9999 kere dogururz hergunamin canımmmm
biz de fazla pimpirikliyiz galiba
annem diyo ki böyle giderse sen 9 değil 99 kez doğurursun
içimden dedim 99 kez olsa iyi:))
ahhhhh şu 3 ayı bi atlatsaydık kızlar
sansimiza havalardan hepimizde hapsiriyoruz canimDayansin azicik.benimde hapsirinca aciyor canim ayni:)
dualarimiz senle bebegim o doktory beklemek cok kotu en iyi ben bilirim hatirliyosan akintim coktu korkma rahat ol bebgim dualarimz seninletatlım sagol,öyle haklısın ama elde değil,dünden beri canım sıkıldı,anlamıyorum ama anladıgım kadarıyla,bu enfeksiyonlar var gibi,değerlerim minumum ve maximumdan yüksek görünüyor ama hayırlısı yarın 3.30da gidecem bende
canımmcım çok tşk,acaip heyecan var zaten,vakit daraldıkça..
ihtiyacım var cidden şu toxoplasma cmv testleri birazcık keyfimi kaçırdı..
yarın 3.30da gidecem inş,okuldan sonra..gelişmeleri yazarım
Kızlar GS yazısının yanındaki kese bıyutuysa benimki 7.94 mm yazıo normal mi bu? Muhtemel doğum tarihi de 3ocak yazıo :))
Saoll canımmm ama bide şunu anlamadım doktor son adet tarihime göre hesapladı 4+6 ydım keseye baktı 5+2 çıktı nasıl oluo :))canım sıkıntı yok 5 mm ve 6 mm değerleri normal
seninki nerdeyse 8 mm
gün geçtikçe biraz daha hızlı büyüyecek
Yaaaaaa maşşallah :) darısı biz kese görmeyi bekleyenlerin başınaaa :)Kizlar bakin benim minnak bu.yukarda da yaziyor 13.6 cm diye.nasilsiniz teyzeleri.kese gormeye gidenlere de fikir olsun:).
istemeyince inadina olur ya zaten:)gecer ins canim
Ben gördümmm canımmm :)) doktora ilk gittiğimde :)) susam kadar dedi doktorum :))İnternetten baktım Gs kesenin ölçüsü diyo artıkın bilemicem 1.5 üzerinde kesenin içindeki bebekte gorunuyormuş
Amannnnn biz konuştukça kafamızdan sorunlar uretiyoruz doktor iyi dedi tamam iştebu güzelliğin keyfini cıkaralımm
Ben gördümmm canımmm :)) doktora ilk gittiğimde :)) susam kadar dedi doktorum :))
Tuvalet durumu aynıııı. Hele şuan yağmur yağıyo yağmur sesini duydukça tuvaletim geliyo. Uykuuuu gece iyi uyuyorum ama sabah 7 dedinmi ayaktayım. Birde gece de tuvalete kalkmaya başladımO deil de 15dk da bir wcye gidiorum gün içinde ya :)) ve sürekli uyukluorumm benn :)) siz ne durumdasınızz ? Bide sürekli açım midem kazınıo sanki :)) 63.5 kiloyum doktorum sana 10-12 kilo veriorum daha fazla almazsın dedi umarım öle olur :))
Ben salo günü yani 5mayısta gittim canım sat 1nisandı eet :)sen ayın kaçında gittin dr a canım
sanırım sat 1 nisan:)
Evt banada gösterdi çok mutlu oldumBen gördümmm canımmm :)) doktora ilk gittiğimde :)) susam kadar dedi doktorum :))
Saoll canımmm ama bide şunu anlamadım doktor son adet tarihime göre hesapladı 4+6 ydım keseye baktı 5+2 çıktı nasıl oluo :))
Ayyy yağmurmuu off dahada kötüymüş , bide ben çok sıcağım ateş basıo ama havada inanılmaz sıcakTuvalet durumu aynıııı. Hele şuan yağmur yağıyo yağmur sesini duydukça tuvaletim geliyo. Uykuuuu gece iyi uyuyorum ama sabah 7 dedinmi ayaktayım. Birde gece de tuvalete kalkmaya başladım
12 yaziyo senin ordaki olcu kuzum doktor bana 1.5 dediCnm asagida baska bi sayi var 1.22 yaziyo o da olablr olcusu.dr ikiz demedi.1.22 galiba o ne olcusu anlamdm rahim olcusu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?