2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

istemeyince inadina olur ya zaten:)gecer ins canim

amin canımmmm
biz de fazla pimpirikliyiz galiba

annem diyo ki böyle giderse sen 9 değil 99 kez doğurursun
içimden dedim 99 kez olsa iyi:))

ahhhhh şu 3 ayı bi atlatsaydık kızlar
Evet cnm fazla pimpirikliyiz malesef.rahat olmak lazm bence bu kdr derin dusunmeyelmmm.cidden 9999 kere dogururz hergun

dualarimiz senle bebegim o doktory beklemek cok kotu en iyi ben bilirim hatirliyosan akintim coktu korkma rahat ol bebgim dualarimz seninle

O deil de 15dk da bir wcye gidiorum gün içinde ya :)) ve sürekli uyukluorumm benn :)) siz ne durumdasınızz ? Bide sürekli açım midem kazınıo sanki :)) 63.5 kiloyum doktorum sana 10-12 kilo veriorum daha fazla almazsın dedi umarım öle olur :))

İnternetten baktım Gs kesenin ölçüsü diyo artıkın bilemicem 1.5 üzerinde kesenin içindeki bebekte gorunuyormuş

Amannnnn biz konuştukça kafamızdan sorunlar uretiyoruz doktor iyi dedi tamam işte bu güzelliğin keyfini cıkaralımm

Tuvalet durumu aynıııı. Hele şuan yağmur yağıyo yağmur sesini duydukça tuvaletim geliyo. Uykuuuu gece iyi uyuyorum ama sabah 7 dedinmi ayaktayım. Birde gece de tuvalete kalkmaya başladım

Saoll canımmm ama bide şunu anlamadım doktor son adet tarihime göre hesapladı 4+6 ydım keseye baktı 5+2 çıktı nasıl oluo :))

bu 5+2 yi not al unutma
büyük ihtimalle yanılma payı en az olan haftalar
o kesenin boyutuna göre söylüyor olabilir
bir de beybiyi gördükten sonra asıl söyleyeceği hafta önemli

Tuvalet durumu aynıııı. Hele şuan yağmur yağıyo yağmur sesini duydukça tuvaletim geliyo. Uykuuuu gece iyi uyuyorum ama sabah 7 dedinmi ayaktayım. Birde gece de tuvalete kalkmaya başladım
Ayyy yağmurmuu off dahada kötüymüş , bide ben çok sıcağım ateş basıo ama havada inanılmaz sıcak var mı İzmirde olan? Ben daha gece tualetlerine başlamadım bakalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…