• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sağlık ocağı beni 26sında çağordo aşı için birde değerlerime bakmak için :KK43: senin gibiyim bende canım özellikle 4 gecedir uyuyamıyorum kalça kemiğim kasıklarım çok ağrıyor ya

bende de var kızlar bu kadar kişide varsa çok normal demekki.umarım doğumdan sonra geçer.bu aralar azaldı benim birkaç hafta önce dayanılmazdı..
Kalsiyum a baktirin kızlar benim ilk gebeligimde hic olmadı kalça ağrısı ne kötüymüş bu arada ben süt icmiyorum :(
Zaten ebe hemen sordu süt ürünleri tüketmiyo musun diye cevap veremedim ayran içiyorum sadece :(

Gunaydinlar ben de sabaha kadar uyuyamuyorum bir de kızım cagriyor uyandikca öyle olunca iyice uykusuz kalıyorum. .....

Kuzum ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce babamda şeker olup olmadığını sordular ırsi diye. Hamile kaldığımın 1.5 Ay'ı şeker yüklemesi yaptı ne olur ne olmaz diye. Ak gö. Kara gö. Çıktı zaten. :KK45: Normalde 5. Aydan sonra bakılacakmış. İyiki bakılmış önceden tedbir almış oldu doktorum.

Benim de babamda şeker vardı doktorlara da söyledim ilk muayenede ama hiç bakmadılar :KK57:

Kendinizi sınayın. Mesela Şekerim çıkınca beni ateş basıyo Gözlerim yerinden fırlıcak gibi oluyo ve ağzım kuruyo sürekli kaçamak yaptığımda :KK57:

Neyse ki bunların hiçbiri olmuyo bende.. :KK64:

Kuzum ben tüp bebek tedavisine başlamadan önce babamda şeker olup olmadığını sordular ırsi diye. Hamile kaldığımın 1.5 Ay'ı şeker yüklemesi yaptı ne olur ne olmaz diye. Ak gö. Kara gö. Çıktı zaten. :KK45: Normalde 5. Aydan sonra bakılacakmış. İyiki bakılmış önceden tedbir almış oldu doktorum.

Kanda açlık şekerime fln baktılar sanırım ama yükleme yapmadılar.. o yeterli olur mu ki acaba..

Evet bende öyle sanırdım herşeyi istediğimiz kadar yiyebilecğiz diye ama öyle değilmiş maalesef ki... Ama bir bakıma iyi sonuçta fazla kilo almazsın işte... Ben bulantılar geçince almaya başladım 2 kilo aldım bile :))) Yine iyi dayanıyorsun ben özeldeki doktorum o kadar da yüksek değil deyince çok da fazla dikkat etmemeye başladım açıkcası abartmamak şartıyla tabi:)
fit hatunlar olarak yola devammm :KK76:

Bu arada kilolar ne alemde ??
Ben hamile kaldığım kilodayim 57.7 geldim dün tam da bu kiloyla hamiş kalmistim
12 haftalikken 55.5 oldum simdi tekrar ayni kilo inşallah çok almam ilk hamileligimde 12 kilo aldım doktor ideal demisti zaten Kızımda 4 kilo dogmustu
hamile kaldığımdan beri 7 kilo verdim. şu an ne alıyorum ne de veriyorum. öle sabit kaldım :KK57:

kızlar günaydın. inek sütü getirttim köyden ilk yoğurdumu yaptım. ama bi gariplik var. tadı çok güzel ama suyun içinde yüzüyorlar bu yoğurtlar :-) sizce koyulaşırmı suyunu mu içip durayım. ay allah beni kahretmesin yemek konusunda bi patates kızartabiliyom, bide makarna yapabiliyorum. çalışcam derken yemek yapmayı hiç öğrenmemişim. benim kocama yazık ya hergün makarna yemekten helak oldu adam.

hamile kaldığımdan beri 7 kilo verdim. şu an ne alıyorum ne de veriyorum. öle sabit kaldım :KK57:
7 kilo wuhuuuu çok vermissin sende bebegin de sağlıklı olunda önemli değil
Zaten en cok kiloyu 7. Aydan sonra alicaz istesende bi bakacaksin kilolar durmuyo çünkü bebisler en cok 7. Aydan sonra büyüyor kimisi haftada 250 gr kimisi yarim kilo alio

bünyeden bünyeye değişiyo etkisi demek canım. Ya gece yatarken içmeyi dene yada doktoruna danış ama mutlaka al derim önemli çünkü.

Sizin doktorlar size demir hapı veriyoo, benimki de bıraktırıyoo bişey anlamadım ben bu işten.. hamilelikten önce demirim düşük çıkmıştı, damla kullanıyorum dedim, onu bırakabilirsin artık, hamilelikte demir artar zaten dedi.. :KK64:

Sizin doktorlar size demir hapı veriyoo, benimki de bıraktırıyoo bişey anlamadım ben bu işten.. hamilelikten önce demirim düşük çıkmıştı, damla kullanıyorum dedim, onu bırakabilirsin artık, hamilelikte demir artar zaten dedi.. :KK64:
yok ya artmaz belki ilk 3 ay için demiştir, 4-5. aydan sonra demir düşmeye başlıyor, benim doktorum da bana başlamadı demir ama hadi hayırlısı:D

kızlar günaydın. inek sütü getirttim köyden ilk yoğurdumu yaptım. ama bi gariplik var. tadı çok güzel ama suyun içinde yüzüyorlar bu yoğurtlar :-) sizce koyulaşırmı suyunu mu içip durayım. ay allah beni kahretmesin yemek konusunda bi patates kızartabiliyom, bide makarna yapabiliyorum. çalışcam derken yemek yapmayı hiç öğrenmemişim. benim kocama yazık ya hergün makarna yemekten helak oldu adam.
:KK70: hayır canım değişmez artık

Buzdolabında ağzı açık beklet biraz koyulasir. ....

canım bende bi ara yiyordum bıraktım çünkü içinde madde varmış işte beyni etkiliyormuş diye baya korkuttular beni evde 3 paket var büyük boy ama yiyemiyorum :KK43:
ben o kadar çok doritos aşerdim ki eşim kızıyor yedirmiyor, bir dönem artık eşime dedim ki bak çocuk dogunca alnında kocaman doritos üçgeni olacak göreceksin, çok canım çekiyor diyince bir pakete izin verdi de rahatladım, çok tüketmemek lazım

yok ya artmaz belki ilk 3 ay için demiştir, 4-5. aydan sonra demir düşmeye başlıyor, benim doktorum da bana başlamadı demir ama hadi hayırlısı:KK70:

Bir daha gittiğimde sorayım o zaman, balık yiyemiyorum dedim onun için bile bişey vermedi benim doktor, yemeye çalış en az haftada 1 dedii, doğal beslenmeden yana anlaşılan :kk77:

Back
X