2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba taze annişler, bende aranıza katıldım... Son adet 16 Mart fakat benim korunmadan tek gün ilişkim oldu 7 Nisan ve hiç beklemediğimiz anda meleğim geldi. İlk öğrendiğimde 3 haftalıktı (24.92 beta) şimdi 4+3 olmuş olmamız lazım... Bende p.tesi 4 mayısta gideceğim hayırlısı ile kese görürüm inş.
Hoşgeldin sağlıkla kucağına al inş :-) keseyi pazartesi gofuceksin dimi

Bende dun kan verdim bugun 4 5 gibi sonuclar gelcek bakalim degerlerim nasil.Hersey umut ettigimiz gibi olur insallah tum bekleyenlerde hamile kalir. Bu arada cok hastayim bir gozum kanlandi grip halsizlik yorgunluk ilacta alamiyorum berbat bir durumdayim.
Geçmiş olsun.ben de bir haftadır hastayım.birtürlü atlatamıyorum.öksürdükçe korkuyorum birşey olur mu diye.3 gündür sarımsak yiyorum antibiyotik niyetine.o biraz iyi geldi.

Kizlarrrrrrrrr rabbime sukurler olsun kesemizi gordum bugun :)))) Kan testi ister sandim. Yat bakiyim suraya dedi bakalim bebise dedi :) Benim mucizem kipir kipir oynuyordu :))) 5 haftalik hamileymisim kesemin boyutu 6mm :)

Cooooook mutluyummmm rabbim bu guzel duyguyu herkese tattirsinn :))

Doktor eski jinekologum , once ki yaptihi testlerde hafif iltihap var dedi ilac verdi.

14. Gun sonra yine gel dedi bebisin kipir kipir olur hemde kalbini dinleriz dedi :))
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Beklemedeydim tatlim ..
ve sonuc;
Kirmizi kart..
zaten son test yaptigmdan beri umudumu kesmistim.. sende durumlar nasil? Yinede bakiorum muhabbetlerinize bi anda kendimi alamiorum burdan :)) bikac gundur misafir var o yuzden firsat bulamadim ama kirmizilar bugun geldi..
Hayırlısı olsun inşallah birdaha ki aya olur.

Al bendende o kadar bebişim ya.... Çok mutluyum bir yandan iyi ki bıraktık. Ben 6-7 yıldır non-stop sigara içiyordum ölsem bırakamam diyordum

Merhabalar inş ben de Ocak annesi olcam hala inanamıyorm 2 Nisan son adet tarihim bugün kan testi yaptrdm 431 pozitif cıktı bi seneye yakındır istiyorduk deger normal mi keseyi görmeden kalp atışını duymadan endişem geçmicek sanırım allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş

:) hamile olduğunu öğrendigindemi biraktin oncesindemi...ben öncesinde bırakamadim bebeğim 3 hafta sigaraya maruz kaldı ne yazıkki

Merhabalar inş ben de Ocak annesi olcam hala inanamıyorm 2 Nisan son adet tarihim bugün kan testi yaptrdm 431 pozitif cıktı bi seneye yakındır istiyorduk deger normal mi keseyi görmeden kalp atışını duymadan endişem geçmicek sanırım allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip eder inş
Cnm hosgeldin saglikla kucagina al ins benimde son regl tarihi 2 nisan aynıyiz seninle :)

canlarim 4sa yola ciktim kan geldi doktorumu aradim cok gelrse geri don gel bana dedi cok korkuyorummmm nolur dusmesinnn nolurrr dua edin cok uzgunum sat 28martti keseyi gormwyi beklerkwn kayipmi ettm nolr dua edinn

Ahh ahh bebeğim korkma işte bunlar hep annelik iç güdüsü :) Hepimiz öyleyiz inanki... Sen gene şükret ki değerini 5-6 iken öğrenip stres yapanlar var :) Bugün ilk kez bebeğin kesesini gördüm. Şimdide diyorum ki ya bebek kesede gözükmezse, ya kalbi atmazsa :)) Yıllar sonra da ay çocuk niye eve gelmedi birisi bir şey mi yaptı diye telaş yapacağız ömrümüzün sonuna kadar :-):-):-) Sen gönlünü ferah tut, bol bol dua et rabbim analı babalı büyütsün.

:) hamile olduğunu öğrendigindemi biraktin oncesindemi...ben öncesinde bırakamadim bebeğim 3 hafta sigaraya maruz kaldı ne yazıkki

Ben deli gibi sigara içenlerdenim, kocam bekarken sigara içersen seninle evlenmem demişti. Evlenme demiştim :-)
Çocuk yapmam senden demişti, pis nikotinli vücudundan demişti :-) Öğrendiğim gün bırakacağım dedim :) 2 hafta kadar bende içtim:KK34:

canlarim 4sa yola ciktim kan geldi doktorumu aradim cok gelrse geri don gel bana dedi cok korkuyorummmm nolur dusmesinnn nolurrr dua edin cok uzgunum sat 28martti keseyi gormwyi beklerkwn kayipmi ettm nolr dua edinn

Rabbim seni ve bebeğini korusun bebeğim. Korkutmasın annesini söyle o bebişe allahın izniyle ufak bir şeydir

Ahh ahh bebeğim korkma işte bunlar hep annelik iç güdüsü :) Hepimiz öyleyiz inanki... Sen gene şükret ki değerini 5-6 iken öğrenip stres yapanlar var :) Bugün ilk kez bebeğin kesesini gördüm. Şimdide diyorum ki ya bebek kesede gözükmezse, ya kalbi atmazsa :)) Yıllar sonra da ay çocuk niye eve gelmedi birisi bir şey mi yaptı diye telaş yapacağız ömrümüzün sonuna kadar :-):-):-) Sen gönlünü ferah tut, bol bol dua et rabbim analı büyütsün

Aminnn eşimde problem vardı 10 aydr olmuyordu tedavisi de yok demişti doktor olur ama süreç uzar demişti her ay gözyaşı artik cok umudum yoktu hala da inanabilmiş değilm

n

Yaa sen ne zman öğrendn canım Akşam üstü aldm sonucu normalde 31 günde adet oluyorm birkac gün vardı Mesai bittiği için doktora gidemedm deger nasıl iyi mi sence
Canım değerden çok anlamam ama daha regl günün gelmeden bence değer gayet güzel :KK46: ben regl den birgün önce 200 cikti

Back
X