- 18 Eylül 2014
- 420
- 250
- 53
- 43
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.001
eğer geç döllenme olmadysa çıkarkızlar ya kuzenim idrar testi alıp geliyorum dedi bugün bat varsa çıkar mı ki idrarda. resmen korkuyorum ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
eğer geç döllenme olmadysa çıkarkızlar ya kuzenim idrar testi alıp geliyorum dedi bugün bat varsa çıkar mı ki idrarda. resmen korkuyorum ya
Tabiki cnm cikar.benm bir hafta kala cikti.mikrotech alsin kuzenin.kızlar ya kuzenim idrar testi alıp geliyorum dedi bugün bat varsa çıkar mı ki idrarda. resmen korkuyorum ya
Sana cevap yazdm ama olmamis :) ortaya yazmisim gibi duruyor cnmOzaman ben 6.haftada gideyim karından baksın
hadi bakalım test sonucunu merakla bekliyorum.iyi dayandın valla bugüne kadar.eğer gebelik varsa adet gününden önce bile çıkıyor,senin günün gelmiş haydi haydi çıkar :)kızlar zaman geçmio diye diye bat günüm geldi çattı :) şu ana kadar gelen giden yok gece belim sırtım ğöğüslerim ağrıdı. bi de ben kabızlık çok çekerim ama adetten b gün önce ya da o gün çalışır bağırsaklarım. dün de çalıştı. o yüzden bilemiyorum ki. kabızlık belirti diye okumuştum sanki bi yerde. test yapmaya direniyorum hala :)
hayırlı olsun.allah tamamına erdirsin :)Herkese merhaba
28 mart sat tarihim.
İnsallah allah nasib ederse bende ocak annesi olacagim.
5 yasinda bir oglum var
Bundan iki ay once hamile kalmistim maalesef 1.5 ayda dusukle sonuclandi. Sagliksiz dollenme dendi. O yuzden bu sefer cok temkinli ve korkuluyum
1 ay korundum ikinci adet doneminden sonra hamile kaldim. Cok sukur allah aratmadi.
Adetim geciktiginde ucuncu gun kan testi yaptirdim 73 cikti.
Onumuzdeki hafta tekrar kan testi yaptiracagim
Kadin dogumdan 25inde randevu aldim
tebikler aramıza hoşgeldiniz:)Mrb bende hamileyim Allah izin verirse ocakta dogum olcak.bu ikinci hamileligim bi kizim var
bulantı çok kötü birşey.ilk hamileliğimde yaşamadım çok şükür,bunda da olmaz inşallah.bir arkadaşımın hamileliği bulantılı olmuştu,kilo alacağına zayıflamıştı.Kizlar bulantilariniz basladimi? Bende hic bisey yok hafif yorgunluktan baska.. Benmi tuhafim![]()
siz de hoşgeldiniz,hayırlı olsun bebişiniz:)Gunaydin kizlar bende ocak annesi olacagim inşallah. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah![]()
gözünüz aydın,darısı başımıza:)Selam kızlar 4+5 te bgn kesemizi gördük:)) çok şükür Rabbim hepinize nasip etsin inş. 15 gün snrada kalp atışlarını duymak için çağırdı doktor. Birbirimizden dualarımızı eksik etmeyelim:)
eğer geç döllenme olmadysa çıkar
Tabiki cnm cikar.benm bir hafta kala cikti.mikrotech alsin kuzenin.
hadi bakalım test sonucunu merakla bekliyorum.iyi dayandın valla bugüne kadar.eğer gebelik varsa adet gününden önce bile çıkıyor,senin günün gelmiş haydi haydi çıkar :)
Sabir kupusun masallah.bu kdr korkuya ne gerek var cnm.rahat ol.malesef alamadıyapmadım.
Sabir kupusun masallah.bu kdr korkuya ne gerek var cnm.rahat ol.
Ama hamileysen o kdr misafirle yormaman gereken bir durumun olablr cnm.dikkat et kendine.benimki de oyleydi.tahlil yaptirmak hic istemiyor.sonucu beklerken cok kasiliyor.surekli hastaneyi ariyor:) ama hic istemiyor ben onu dinlemeden gittim ama sonucu benden once ogrendi hastaneyi ariyip.hatta vermemisler de zorlamis ben kocasiyim verceksiniz demis.bana o haber verdi pozitif diye.birazdan da misafir gelecek zaten yarın da misafir var pzt ye kaldıııııı. kocadan biraz yüz bulsam gidecem de evde olduğu için çaktırmadan da gidemedim :)
Ama hamileysen o kdr misafirle yormaman gereken bir durumun olablr cnm.dikkat et kendine.benimki de oyleydi.tahlil yaptirmak hic istemiyor.sonucu beklerken cok kasiliyor.surekli hastaneyi ariyor:) ama hic istemiyor ben onu dinlemeden gittim ama sonucu benden once ogrendi hastaneyi ariyip.hatta vermemisler de zorlamis ben kocasiyim verceksiniz demis.bana o haber verdi pozitif diye.