2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğim 14. de gel kalbini duyarsın kıpır kıpırda görürsün dedi :) Ben 9 mayıst özele gidicem 10 mayısta anneler günü ya anne ilan edicem kendimi :)))

Bebeğim herhangi bir akıntı iltihap vs. gibi durumlar içinmiş 6.haftada yapılıyormuş. Nettende araştır papsmear diye geçiyor.
Her sene düzenli yaptırıyom kuşum ben 3 senedir :-) hamilelikte yakamızı bıraksalardı barimm :-)

Ne oldu tatlim hayirdir.sakin moralini bozma bu donemlerde hersey batarmis insana.

Akşam gezmeden geldik çalışmamız lazımdı, yattı uyudu kaldırırsın beni dedi. Uyuma dediysemde uyudu, sinirlendin bende bağırdım çağırdım. Uzattıda uzattı bir görsen var ya... O kadar moralimi bozdu ki..

Akşam gezmeden geldik çalışmamız lazımdı, yattı uyudu kaldırırsın beni dedi. Uyuma dediysemde uyudu, sinirlendin bende bağırdım çağırdım. Uzattıda uzattı bir görsen var ya... O kadar moralimi bozdu ki..
Tatlim erkekler daha bi gamsiz oluyolar.sen sinirlerini bozup bebisedr yansitma.bizimde biraz umursamaz olmamiz lazim aslinda.artik tek uzulen biz olmuyoruz canim.ben daha rahatim artik ne yaparsanyapsin modundayim:KK76:

Tatlim erkekler daha bi gamsiz oluyolar.sen sinirlerini bozup bebisedr yansitma.bizimde biraz umursamaz olmamiz lazim aslinda.artik tek uzulen biz olmuyoruz canim.ben daha rahatim artik ne yaparsanyapsin modundayim:KK76:

Çok teşekkür ederim bebişim iyi geldi bana nasihatın :KK5: İnşallah bende alışırım vurdum duymaz olmak istiyorum bu süreçte pek alınganım çünkü bu aralar :KK15:

Bugunde yaptım test :) hamişim hamiş :anneadayı:

(Bat a 3 gün var)

Eklentiler

• 20150504_082242.webp
    20150504_082242.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 114
Rabbimin sende mucizesi emaneti var onu düşün ve gülümse :-) artık sen yok siz var takılma sinirlendiğinde balkona cık güzel derin bir nefes al siz bebeğinle çok değerlisiniz unutma :-)

Çokkkkkkkkkkkk teşekkür ederim :) 2 gundur bi garibim hala tam idrak edemedim..ama bugun belirtilerim var hissetmeye başlıyorum bebegimi :) esimle ayrı şehirlerdeyiz tek basimayim o olsaydı daha yoğun olurdu duygularım pinkperest pinkperest cimcim16 cimcim16
Eee kaç haftalık acaba bebiş. Sat kaçtı

Back
X