- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #1.441
yok yokkk hele bir kız bir erkek muhteşem birşey olur![]()
Seni gidi gidi seni tek taşla iki kuş diyorsun he :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok yokkk hele bir kız bir erkek muhteşem birşey olur![]()
evetttDimiii hayali bile güzel ☺☺☺
tabisiideeeSeni gidi gidi seni tek taşla iki kuş diyorsun he :)))
ay inşallah senin öyledir cnaım çokkk istiyorsan :)) tabikide bir daha gebelikle uğraşmak olmaz işte ne güzel ama herşeyden iki tane almak lazım :)
hadi yaaa olsun o zaman :)) gerçi rabbime şükür durumumuz çok iyi ama olsun :)Yok kızz tek kese gözüktü bendeÖyle kız annenlr babanlar zaten yardım edecekler...
Benim görümcem var yaa bir çocuğun bezini bir de hastane masraflarını ödeyecekler ellerini ceplerine sokmadılar dahaHaziran'da doğuracak.
kizlar daha tam inanamasam da sanırım bende ocak annesi olacam inşallah nasip olursa tabi
testi atmama gerek yok belirgin ama ben şubatta boş gebelikten kürtaj oldum o yüzden simdi sevinmek için erken diye korkuyorum
Ayy yy cnm çok sevindimmmm :) efferin sana :) darısı başıma kalp atışı nezaman cagirdiKızlaaarrr keseyii gördükkkk :))
inşallah canım inşallah sende mi ocak annesisinRabbim seni ve bebeğini korusun, kötüyü çağırma annesi allahın izniyle bebişin seninledir. Güzel düşün her şey güzel olsun....
Kızlaaarrr keseyii gördükkkk :))
Yaptım cicim yemekleri sen :)Otooo kıyamam sen şimdi keseli anne mi oldun![]()
Yaptinmi yani :)
Evet bebeğim allah nasip ederse devamınıda ocak annesiyiminşallah canım inşallah sende mi ocak annesisin