2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ay inşallah senin öyledir cnaım çokkk istiyorsan :)) tabikide bir daha gebelikle uğraşmak olmaz işte ne güzel ama herşeyden iki tane almak lazım :)

Yok kızz tek kese gözüktü bende :-):-) Öyle kız annenlr babanlar zaten yardım edecekler...
Benim görümcem var yaa bir çocuğun bezini bir de hastane masraflarını ödeyecekler ellerini ceplerine sokmadılar daha :-):-):-) Haziran'da doğuracak.

Yok kızz tek kese gözüktü bende :-):-) Öyle kız annenlr babanlar zaten yardım edecekler...
Benim görümcem var yaa bir çocuğun bezini bir de hastane masraflarını ödeyecekler ellerini ceplerine sokmadılar daha :-):-):-) Haziran'da doğuracak.
hadi yaaa olsun o zaman :)) gerçi rabbime şükür durumumuz çok iyi ama olsun :)

Selamlar bugün tekrar kan verdim pirpiriklym şimdiden :)) perşembe günü 431 cikan degerim bu sabah 2300lere cikmis cumartesi keseyi gördk diye tekrar hcg istememişti doktr acaba yükseldi mi diye merakımdan gittim sabah çok şükür yükselmiş 15ini sabirsizlikla bekliyorm kalp atışı için zaman geçmiyor yaaa

testi atmama gerek yok belirgin ama ben şubatta boş gebelikten kürtaj oldum o yüzden simdi sevinmek için erken diye korkuyorum

Back
X