• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ayy yaa e güzel son zamanalrda hep hamile haberleri geliyor bir zamanlar beraber beklediğim arkadaşlarımdann..
çok mutlu oldumm canım..
Allah tamamına erdirsin inş..
benimde 11 ve 15. hafatada çok büyük kanamalarım olmuştu..
o iğnenin acısını bilirimm ama kaybetme korkusunu daha iyi bilirim..
sabır canım yat ve dinlenn geçecek bu günlerrr..
tekrar tebrik ederimm
Canım benim çok teşekkür ederim sen maşallah büyütmüşsün darısı bizlerin başına olsun inşallah senin gibi bizde hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kavuşuruz bebislerimize:KK19::nazar:

Ne oldugu anlasilmadi mi canim zamanla kaybolur ins.en azindan yaninda bebisin.
Bakın sağda yuvarlak
mrb arkadaşlar,6+5 im.kalp atışı için gittiğimizde duyamadık daha yeni oluşum sürecinde dedi doktor.sizde durumlar nasıl?heyecanla beklemedeyim eevet rahat olmak gerek ama insanın iiçi kıpır kıpır olunca duramıyor yerinde=)
hayırlı olsun canım. biz duyduk 6+6 da.bazen geç duyulabiliyor ama.inş haftaya duyarsın sende

benim zaten ilk muayenem dündü işte :))
İlk muayenede hepsini gördük çok şükür.Dün 5+5 idim.ama benim beta hcg baya yuksektı ilk yaptığımda 8700 cıvarında ben ona bağlıyorum erkenden kalbını kesesini görmemi,kişiden kişiye değişiyor sanırım kısacası.Kesemin cok buyuk oldugunu soyledı bırde doktor bılmıyorum bunla da bı ılgısı varmı.Genelde beta 2000 i gecince kese gözükür diyorlar.
o zaman ben de görürüm. Çoook teşekkürler. Sevindim şimdi.doktora gitmek için Acele etmiyordum göremezsem diye. Gideyim ben :)

Kızlar önceki gün kahverengi akıntım vardı progestorona basladım dun sıkıntı yoktu az önce akıntı ıcınde kırmızılık geldi ilk defa uff :(

anladım canım.umarım yok olur o ne ise.belki de ikizidir dicem ama...
Yok cnm değil ama şükür iki doktorda zarar verecek yada hamileligini sonlandiracagimiz birsey değil dedi ama büyüdükçe inş kötü şeyler olmaz Rabbime emanet ettim o hayirlisini nasip eder

Yok cnm değil ama şükür iki doktorda zarar verecek yada hamileligini sonlandiracagimiz birsey değil dedi ama büyüdükçe inş kötü şeyler olmaz Rabbime emanet ettim o hayirlisini nasip eder
evet canım rabbim bilir en hayırlısını.zarar vercek bişey olmamasına sevindimm ya tatlım umarım büyümez. :KK15:

selamlar,
ben de 5+5 lik hamişim. 5 yaşında da bir kızım var. ikinici bebek için çok uğraştık. tüp bebeğe karar verdiğimiz ay hediye gibi geldi bu bebek.
keseyi de salı günü gördük. yalnız drum rahimde kasılma farketti ve progestan iğne yaptı. endişelendim açıkçası umarım meleğim beni bırakmaz.
haftaya cuma -21 mayıs- kalp atışları için çağırdı drum.
benim sizlere sorum şu: benim ruh halim çok değişti. sürekli gergin, üzgün, stresli hissediyorum kendimi. eşimden bile soğudum. bu arada psikoloğum:KK25: ama gelin görün ki kendime faydam yok şu aşamada.
bir anaokulum var ve en güzeli çocuklarla ve kızımla vakit geçirmek oluyor. onun haricinde hiç bir şeyden keyif almıyorum. bir de sol bacağım çok çekiliyo:110:

benzer yakınmaları olan var mı aranızda?
sevgiler...

Back
X