- 29 Mart 2013
- 3.854
- 3.585
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #3.881
Cnm ya bulantı ilacı neden vermiyor doktorun benim doktor bitkisel bir ilaç yazdı mesela suan baslamadın tabide dayanılmaz noktada değilim henüz çünkü bu şekilde olmandan iyidir bence bitkisel bir ilam yazsın yada ne bilim bu durumda olanlara serum bağlanıyo neden doktorun bunları onermiyor sana bir açıklaması varmı doktorun....bak benim kuzenimde gecen sene aşırı bulantıları vardı senin gibi doktoru hastaneye yatırttı serum bağlattı kız rahatladı birazins canim herkes uzuluyo farkindaym eski hastaligim gindeme gelecek diye korkanlar var ne kadarda belli etmeselerde 42ydim simdi 6kilo vermisim esim tartiyi saklamis uzuluyorum diye yani benim anlatmak istedigim suydu cok garip muhabbetler donuyo hastayi kusani anlamiyolar bence ya arladas 9ay tek bir aci cekmeyen insanlari taniyorum herkes bi sakinlessin ben cok kusuyrum kanamam var goguslerim kocman ama oley belirtim var diye sevinmiyorum nolur bebegim vitamin alsin diyorum sunu yesemde beslense minnak kalbini duysak diyorum insanlar aciyi cagiriyolar garip cok tsk edyorum gucuyum biliyorum aglattilar bugun beni kinadilar ama ALLAH buyuk herkese iyi gunler Isteyenler umatim hamilelik belrtilern hepsni fazlasiylagorursunuzde mutlu olursunuz