• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bende acaip bi çarpıntı var dün tabi ilk doktor kontrolümdü biraz fazla stres heycan yaptım galiba ama kalp atışım 132 idi. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 95ten aşağı inmedi kalp atışlarım. Kan değerim de 10.7 çıktı. ama henüz kan ilacı fln vermedi pzt tekrar çağırdı tahlillerine bakarız dedi. Ama ben böyle çarpıntı görmedim resmen kalbimin attığını dışardan bakınca görüyosun :KK17:
Kan d egerinde cok dusuk degilki talasemiye gore. Bence stres ve heyecandan carpintin vardir canim doktoruna danistinmi

evet kilo vermen gerek
bak fırında patates de guzel oluyor. bır zararı olur mu bılmıyorum.
hayvanlar neyse de çiğ ete de mı donuma dedı doktor?
allah yardımcın olsun bu arada
Âmin canım çok teşekkürler. Patateste yoğun nişasta sebebiyle yasak listemde.

Çiğ et içerisinde oldukça fazla bakteri taşıyormuş ve hamilelerde bu bakteriyi çok çabuk kapıyormuş. Bende o değer negatif çıktı. Senin pozitife sorun yoktur. Toksoplazma sor bi doktoruna istersen

Bende normalde cok icmiyordum gunde 3 yada 4...Cayla kahveyle keyif icin...Ama hem bebek istedigim icin hemde tiroid sorunum oldugu icin birakmam lazimdi...Keyfime duskunlukten gunde 1 de olsa iciyodum...Tiksinsem keske diye dua ederken....Hamile oldugumu ogrendim..Ve dedigin gibi bencede coook sansliyiz...
ben öğrendım zaman 1 hafta falan içtim. ama sonrası kokusuna bıle tahammul edemedım
istesem de içemiyorum
canım bıle ıstemıyor :=) allahın işi işte
şanslı hıssettım kendımı nu konuda

Canim ikinci hamileligim ama bu sefer cok garibim. Cok telasli evhamliyim. Korkularim hat safhada. Kotu dusunmek istemiyorum daha hcg degerimi bile bilmiyorum. Kese olustu ama ya bossa diyorum. Zaman bir turlu gecmiyor. Ve bu hamileligim digerine gore cok farkli

Farklı olması normal, her hamilelik aynı kişide de olsa farklı sonuçta ;) Evhamlılık o panik hali bile başlıbaşına bir belirti :)
Sen deneyimli bir annesin eminim benden iyi biliyorsundur ama o endişe hiç geçmiyor sanırım, her kontrolden önce yine oluyordur. Ben şükür kalp atışını duydum ama bu seferde ay gelişmeye devam ediyormu, 12 haftada yapılacak ikili test ve kromozom testinde sonuç ne çıkacak diye şimdiden kendimi didik didik didiklemeye başladım :)

İnşallah güzel gidecek ama herşey :nazar::KK51: Sen de önceki gebeliğini referans alıp ona göre belirti vs arama kendinde. Herhangi bir sıkıntı olsa doktorun söylerdi. Ayrıca hcg testi olayını türkiyede abartıyorlar. Burda evde yapılan idrar testini kabul ediyor doktorlar. Benim tedaviyle olduğu için bakıldı hcg me o da sadece bir kez. Yeterli yükseklikte çıkınca tekrar etmedi bile. ve keseyi ayrı kalp atışını da ayrı kontrol etmiyorlar burda, hepsi için toptan 6+6 da bakıldı.
Seninde kesen oluşmuşsa herşey normal gözüküyorsa neden doktor tekrar hcg istesin ki gereksiz bence de.

Bende normalde cok icmiyordum gunde 3 yada 4...Cayla kahveyle keyif icin...Ama hem bebek istedigim icin hemde tiroid sorunum oldugu icin birakmam lazimdi...Keyfime duskunlukten gunde 1 de olsa iciyodum...Tiksinsem keske diye dua ederken....Hamile oldugumu ogrendim..Ve dedigin gibi bencede coook sansliyiz...
bulantılarım başlamadan önce canım ıstemedı ve 5-6 gün içmedim
sonra zaten bulantılar basladı :=)

Doktor ultrasonla bakacagi sirada acayip bir aglama tuttu beni sonrasinda da tansiyonum firlamisti normalde hic o kadar yuksek cikmazdi onun icinde bir suru tahlil verdi yaptirmam iicin bu da beni iyice endiselendirdi ultrason goruntusunden ve yazanlardan hic birsey anlamiyorum senin boyutunu yazarsan bende ona gore bakayim canim
Cihazdan cihaza da fark ediyo canım ama sağ alt köşede yazıyo benimkinde. 0.86 cm yazıyo.

Kan d egerinde cok dusuk degilki talasemiye gore. Bence stres ve heyecandan carpintin vardir canim doktoruna danistinmi
Dün tansiyonumu gördü çok heycanlısın sakin ol biraz dedi ama bişi demedi daha tahlillerimi görmedi pzt için randevu verdi. Olmadı yarın arayım da tel.de bibaksın sonuçlarıma hemde onu sorayım.

ben 19 yıldır içiyordum hiç bırakmadım hatta denemedim bile.Ama hep dua ettim Allahım hmile kalınca tiksindir beni diye.Hamile olduğumu öğrendiğimde bende içtim. bir hafta kadar sürdü ama günde 1 adet bile değildi bir iki fırt çekiyordum :) tadı çok kötü gelmeye başladı ve bir dahada içmedim.İnşallah hep böyle devam eder

Âmin canım çok teşekkürler. Patateste yoğun nişasta sebebiyle yasak listemde.

Çiğ et içerisinde oldukça fazla bakteri taşıyormuş ve hamilelerde bu bakteriyi çok çabuk kapıyormuş. Bende o değer negatif çıktı. Senin pozitife sorun yoktur. Toksoplazma sor bi doktoruna istersen
Ama peki bu test yapilana kadarki surec? Ben surekli et yemegi yaptim o kadar zaman :)

Doktor ultrasonla bakacagi sirada acayip bir aglama tuttu beni sonrasinda da tansiyonum firlamisti normalde hic o kadar yuksek cikmazdi onun icinde bir suru tahlil verdi yaptirmam iicin bu da beni iyice endiselendirdi ultrason goruntusunden ve yazanlardan hic birsey anlamiyorum senin boyutunu yazarsan bende ona gore bakayim canim
Endiselenme canim. Benden de bir suru test istedi tiroid,tam kan sayimi,rubella ,toxoplasma ,aclik sekeri , ast,alt.idrar kulturu,idrar tahlili falan hepsini yaptiriyorlar.bazi doktorlar hemen gebelik netlesince istiyorlar kimide hemenkese olusunca.

Degerlerime bakti canim.ve kusma yok bende.olursa o zaman dusunuruz dedi.benim dr ilaca karsi ve normal dogumcu diye taniniyor burda.dogal adam yani:) cok tatli bi adam ya.yani buranin en iyisi diyebilirim.

Değerlerine bakmadığını düşündüğümden söyledim. Değerlerin normalse neden versin zaten. :)

Endiselenme canim. Benden de bir suru test istedi tiroid,tam kan sayimi,rubella ,toxoplasma ,aclik sekeri , ast,alt.idrar kulturu,idrar tahlili falan hepsini yaptiriyorlar.bazi doktorlar hemen gebelik netlesince istiyorlar kimide hemenkese olusunca.
Canim ya icime su serptin sagolasin bende sandim tansiyon yuzunden istiyor cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bu tahlilleri saglik ocaginda yaptirabilirim insallah

Back
X