- 22 Ekim 2014
- 5.408
- 4.591
- 173
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.341
Aman aman iyi bari canimOgrendim zaman bi tane ictim biraktim sonraki gunlerde canim tiksindim hatta.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aman aman iyi bari canimOgrendim zaman bi tane ictim biraktim sonraki gunlerde canim tiksindim hatta.
ben öğrendım zaman 1 hafta falan içtim. ama sonrası kokusuna bıle tahammul edemedımOgrendim zaman bi tane ictim biraktim sonraki gunlerde canim tiksindim hatta.
Kan d egerinde cok dusuk degilki talasemiye gore. Bence stres ve heyecandan carpintin vardir canim doktoruna danistinmiBende acaip bi çarpıntı var dün tabi ilk doktor kontrolümdü biraz fazla stres heycan yaptım galiba ama kalp atışım 132 idi. Ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri 95ten aşağı inmedi kalp atışlarım. Kan değerim de 10.7 çıktı. ama henüz kan ilacı fln vermedi pzt tekrar çağırdı tahlillerine bakarız dedi. Ama ben böyle çarpıntı görmedim resmen kalbimin attığını dışardan bakınca görüyosun![]()
Âmin canım çok teşekkürler. Patateste yoğun nişasta sebebiyle yasak listemde.evet kilo vermen gerek
bak fırında patates de guzel oluyor. bır zararı olur mu bılmıyorum.
hayvanlar neyse de çiğ ete de mı donuma dedı doktor?
allah yardımcın olsun bu arada
ben öğrendım zaman 1 hafta falan içtim. ama sonrası kokusuna bıle tahammul edemedım
istesem de içemiyorum
canım bıle ıstemıyor :=) allahın işi işte
şanslı hıssettım kendımı nu konuda
Canim ikinci hamileligim ama bu sefer cok garibim. Cok telasli evhamliyim. Korkularim hat safhada. Kotu dusunmek istemiyorum daha hcg degerimi bile bilmiyorum. Kese olustu ama ya bossa diyorum. Zaman bir turlu gecmiyor. Ve bu hamileligim digerine gore cok farkli
bulantılarım başlamadan önce canım ıstemedı ve 5-6 gün içmedimBende normalde cok icmiyordum gunde 3 yada 4...Cayla kahveyle keyif icin...Ama hem bebek istedigim icin hemde tiroid sorunum oldugu icin birakmam lazimdi...Keyfime duskunlukten gunde 1 de olsa iciyodum...Tiksinsem keske diye dua ederken....Hamile oldugumu ogrendim..Ve dedigin gibi bencede coook sansliyiz...
Hangi ilacı ve kaçlık kullanıyordun cnm...hamilelikten nekadar önce farkettim
Benim TSH 5,27 çıktıilacın dozunu yükseltti doktor. 1 hafta sonra bir daha TSH baktırıcam.
Cihazdan cihaza da fark ediyo canım ama sağ alt köşede yazıyo benimkinde. 0.86 cm yazıyo.Doktor ultrasonla bakacagi sirada acayip bir aglama tuttu beni sonrasinda da tansiyonum firlamisti normalde hic o kadar yuksek cikmazdi onun icinde bir suru tahlil verdi yaptirmam iicin bu da beni iyice endiselendirdi ultrason goruntusunden ve yazanlardan hic birsey anlamiyorum senin boyutunu yazarsan bende ona gore bakayim canim
Dün tansiyonumu gördü çok heycanlısın sakin ol biraz dedi ama bişi demedi daha tahlillerimi görmedi pzt için randevu verdi. Olmadı yarın arayım da tel.de bibaksın sonuçlarıma hemde onu sorayım.Kan d egerinde cok dusuk degilki talasemiye gore. Bence stres ve heyecandan carpintin vardir canim doktoruna danistinmi
ben 19 yıldır içiyordum hiç bırakmadım hatta denemedim bile.Ama hep dua ettim Allahım hmile kalınca tiksindir beni diye.Hamile olduğumu öğrendiğimde bende içtim. bir hafta kadar sürdü ama günde 1 adet bile değildi bir iki fırt çekiyordum :) tadı çok kötü gelmeye başladı ve bir dahada içmedim.İnşallah hep böyle devam ederBende normalde cok icmiyordum gunde 3 yada 4...Cayla kahveyle keyif icin...Ama hem bebek istedigim icin hemde tiroid sorunum oldugu icin birakmam lazimdi...Keyfime duskunlukten gunde 1 de olsa iciyodum...Tiksinsem keske diye dua ederken....Hamile oldugumu ogrendim..Ve dedigin gibi bencede coook sansliyiz...
Ama peki bu test yapilana kadarki surec? Ben surekli et yemegi yaptim o kadar zaman :)Âmin canım çok teşekkürler. Patateste yoğun nişasta sebebiyle yasak listemde.
Çiğ et içerisinde oldukça fazla bakteri taşıyormuş ve hamilelerde bu bakteriyi çok çabuk kapıyormuş. Bende o değer negatif çıktı. Senin pozitife sorun yoktur. Toksoplazma sor bi doktoruna istersen
Endiselenme canim. Benden de bir suru test istedi tiroid,tam kan sayimi,rubella ,toxoplasma ,aclik sekeri , ast,alt.idrar kulturu,idrar tahlili falan hepsini yaptiriyorlar.bazi doktorlar hemen gebelik netlesince istiyorlar kimide hemenkese olusunca.Doktor ultrasonla bakacagi sirada acayip bir aglama tuttu beni sonrasinda da tansiyonum firlamisti normalde hic o kadar yuksek cikmazdi onun icinde bir suru tahlil verdi yaptirmam iicin bu da beni iyice endiselendirdi ultrason goruntusunden ve yazanlardan hic birsey anlamiyorum senin boyutunu yazarsan bende ona gore bakayim canim
Ben şu anda Anlıyorum mesela sushi Çiğköfte sucuk salam sosis gibi Çiğ eti aslında vücudum öğretmiyor her seferinde çıkarıyorumAma peki bu test yapilana kadarki surec? Ben surekli et yemegi yaptim o kadar zaman :)
Degerlerime bakti canim.ve kusma yok bende.olursa o zaman dusunuruz dedi.benim dr ilaca karsi ve normal dogumcu diye taniniyor burda.dogal adam yani:) cok tatli bi adam ya.yani buranin en iyisi diyebilirim.
Istedim ama dr um vermedi ki canimbenden habersizde sakin ilac kullanma dedi
cekiceksin bunlari dedi. Daha kotu bulanacak dedi hatta
![]()
Cok bulandigi icin verir diye dusunmustum ben:)illa ondan degil herhangi bir bulanti ilaci istedim.Değerlerine bakmadığını düşündüğümden söyledim. Değerlerin normalse neden versin zaten. :)
Nasil yani.ilac mi kullandin dr dan habersizEvet sonra benim gibi gece acile yatırsınlar.. .)
Canim ya icime su serptin sagolasin bende sandim tansiyon yuzunden istiyor cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bu tahlilleri saglik ocaginda yaptirabilirim insallahEndiselenme canim. Benden de bir suru test istedi tiroid,tam kan sayimi,rubella ,toxoplasma ,aclik sekeri , ast,alt.idrar kulturu,idrar tahlili falan hepsini yaptiriyorlar.bazi doktorlar hemen gebelik netlesince istiyorlar kimide hemenkese olusunca.