• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen ya benimkide aynısı,ben hatta kendimden o kadar emindim değilim diye,adet geçti 20 nisanda falan olmuş. Hep düzensizdir ve 35-40 gün arası sürüyor döngü.

Kalp atışlarını duydunuz mu,kontrolün ne zaman ?

Benimki 60 günü bile buluyor. Bende diğer aylar beklediğim halde hep üzülmüştüm 3 myısta dedimki eşime ben kendimi hamile hissediyorum öyle hissetme sonra değilsen üzülüyosun dedi tamam dedim kapattık konuyu. 4 mayısta test yaptım açık çizgi çıktı eczacı değilsiniz test bozuktur dedi. Kanda 62 çıktı 2 gün sonrada 212 ye yükseldi :) Geçen hafta çarşamba gittim kontrole bir önceki haftaya göre gelişimi iyiydi kesem büyümüştü. Kalp atışı için 2 hazirana gün verdi doktorum iple çekiyorum o günü.

Beni
Eee bugün bana en az 3 sene dedi....sonra istersen 10 sene dokunmazsan paraya 56 yaş emeklilik hakkı kazaniyorsun dedi senin hangi banka ben ing ye gittim....Perşembe aktif olacak dedi numara verdi arayip bilgi alabilirsin dedi cuma arayıp ne oluyor ne bitiyor iyice sorucam bide ben birazda para yatirdim ayrica
benimki halkemeklilik belki seninki farkli olabilir belki benimkide oyledir ama benim haberim yoktur yinede ben su anda memnunum ben farkina varmadan para birikmis bile buda ii bisey

Merhaba ocak anneleri , gördüğüm kadarıyla baya aktif ve paylaşımcısınız ne zaman hamileliğiniz belli oldu da bu kadar sayfa ilerlediniz maşallah sizlere, ben de biraz önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu hamileyiö demek oluyor galiba, bu durumla karşılaşanınız var mı acaba? Bu arada eğer hamileysem ikinci çocuğum olacakve doğum da 23 ocak

Merhaba ocak anneleri , gördüğüm kadarıyla baya aktif ve paylaşımcısınız ne zaman hamileliğiniz belli oldu da bu kadar sayfa ilerlediniz maşallah sizlere, ben de biraz önce test yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı. Bu hamileyiö demek oluyor galiba, bu durumla karşılaşanınız var mı acaba? Bu arada eğer hamileysem ikinci çocuğum olacakve doğum da 23 ocak
Canımm benimki de çok silikti. Hatta eczacı olumsuz dedi. Bende kan verdim 62 çıktı çok şükür hamileyim. İnşallah sende hamilesin tebrik ederim.

H
Yirli olsun cnm

Birşey sormak istiyorum.

Ben bütün vücut epilasyona gidiyordum,seanslarım daha var,bu cumarteside randevum var.Daha yeni hamileyim,doktorada sormadım,epilasyon zarar verir mi? artık gitmeyecekmiyim epilasyona sizce? Bir fikri olan var mı?
Canım bende ilk evlendiğim aralar gidiyordum her ihtimale karşı test yapmadan girmedim hiç bir seansa. Yine gitmeyi düşünüyordum hatta bebek istediğim için erteledim. Ben çok zararlı diye biliyorum.

Günaydın hanımlar, ben çok kötüyüm. Bütün gece uyumadım. Basur başladı dün. Bir anda. Çok fazla ağrı yapıyor. Bebek yüzünden ilaçta alamıyorum. Ailede varmış benimde ilk hamileliğimde çıkmıştı. Sonra geçti. Şimdi gene başladı. Hem de çok şiddetli. Napıyım ben yaaaa

Kabızlığı engelleyici yiyecekler tüket, yumuşatması için zeytin yağı sürebilirsin, doktoruna arayıp sor mutlaka

Canım bende ilk evlendiğim aralar gidiyordum her ihtimale karşı test yapmadan girmedim hiç bir seansa. Yine gitmeyi düşünüyordum hatta bebek istediğim için erteledim. Ben çok zararlı diye biliyorum.

Bayağı araştırdım,bir zararı yoktur ama önerilmiyor yazmışlar. 3 hafta önce gittiğimde hamile olduğumu bilmiyordum,seansada girdik tabi,cuma doktora sorucam,cumartesi lazere görünüp,kayıdımı dondurıyım,en azından alt bacak devam etsem nolcak sanki diyorum ama aklımda kalmasın.

günaydın anneler :) tuhaf bi şekilde bugun mide bulantım yok ama iştahım da yok. sanırım mide bulantısına alışmışım garipsedim olmayınca :KK70:

Ca
Günaydın hanımlar, ben çok kötüyüm. Bütün gece uyumadım. Basur başladı dün. Bir anda. Çok fazla ağrı yapıyor. Bebek yüzünden ilaçta alamıyorum. Ailede varmış benimde ilk hamileliğimde çıkmıştı. Sonra geçti. Şimdi gene başladı. Hem de çok şiddetli. Napıyım ben yaaaa
Im cok gecmis olsunnn bi doktora gorun illa yapicak biseyler vardir

günaydınnn dünya en gzüel anneleriiiiii..... nasılsın bakalım ben iyim yine işteyim işte :) çalış çalış .... badem yağı kıllandırıyormuş öylemi daha lmammıştşm bende ..başka neleri değiştirdiniz şampuan ne aldınız diş amcunu ...paylaşın gzüeller
günaydın sanada güzel anne :) istersen bitkisel birşeyde olsa doktoruna sormadan kullanma. diş macunumla şampuanımı değiştirmedim ben hiç. değiştirmekmi lazımki

Günaydınlarrrrrrrrrrr göbüşlülülerrrr :KK70: ohhh mis gibi yağmur yağmışşş cam açtım harika bir havaa dışarıdan çatal bıçak sesleri geliyor acıktıkkkkkkk :KK70: tabi tek fark onlar çoluk çocukla ben tek kahvaltı yapıcam :KK43: Rabbimin izniyle yakın zamanda bizimde evlerimizden bıcır bıcır yasrularımızın seslerisokaklara taşacak :-)
Aminnnnn ins canim

benimde çok silikti ilk test yaptığımda doktora gittiğimde 172 çıktı ve daha reglime 1 gün vardı. istersen kan testi yaptır emin ol

Çok afedersiniz safra kusmaya başladım. Normalde kusamazdım şimdi tuvalete zor atıyorum kendimi. Bir müddet buralarda olamayacağım böyle giderse :/
geçmiş olsun bende de mide bulantı lari vardı dün sabah akşam kustum ağladım ; (
Yarın doktora gittiğimde ilaç versin soylicem soğan kokusu duyduğum anda tuvalete nasıl kosacagimi şaşırıyorum:KK43:

Birşey sormak istiyorum.

Ben bütün vücut epilasyona gidiyordum,seanslarım daha var,bu cumarteside randevum var.Daha yeni hamileyim,doktorada sormadım,epilasyon zarar verir mi? artık gitmeyecekmiyim epilasyona sizce? Bir fikri olan var mı?
Arkadaşım gidiyordu hamile kaldığını söylediğinde lazere ara vermişler
doğumdan sonra devam ettiler. Zaten hamilelikte hormonlar değiştiğinden tekrar çıkanlar olurmuş sende bi sormadan gitme bence:KK55:

Benim 2. Hamileligim sukur hic bulanti yasamadim sadece koku hassasiyetim oldu . Dun 2 kez dr a gittim 10 gun olmuyacagim yurt disinda olacagim icin hic kan testi yaptirmadim ben idrarda evde yaptigim testte cikmisti saka gibi sok olmuştum korunuyordum cunku kese var demisti alttan ultrasonla dunde 5 +1 de sorun oasin ucuslarim yogun diye gittim bebisin cok erken bir sekilde kalp atislarini gorduk sok oldum sesi duyulmuyordu ama kalbinin attigi cok bariz belliydi dr da sasirdi cok guclu tutunmus dedi istenmedigini bilmeden kuzucum folik asit kullaniyorum ben birtek allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin inşallah cig etten uzak durmasi gereken arkadaslara diyecegim suki bir oncekinde banada yasakti et tavuk dokunmam ve kedi sevmem yasakti 2 kopegim var sukur onlara yasak yoktu bu konu cok onemli esler ilgilensin cig urun pisirme isiyle yada eldiven oyke bir aliskanlik yapiyorki dogumdan sonrada ay ben dokunamam diyor insan sigaraya gelince tiksinemedim su lanetten birakmiyor beni drumlada konustum esim cok zorluyor 3 4 tane iciyorum ama birakamadim dedim oda zaten hamilelik stresli bir olay sigara birakmada stres yuklenmeyin kendinize bu kadar birakirsiniz zamanla dedi hadi hayirlisi

Back
X