- 1 Aralık 2014
- 299
- 371
- 133
- 41
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.501
boyum 1.70 benim. 53 kiloyla kaldım. bakalım artık hayırlısı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
devlet hastanesinde bakıldı ve ultrason aleti çok eskiydi bol karıncalı televizyon görüntüsü gibi o yüzden kol vs anlamadım cumartesi kendi doktoruma gidince görücem inşallah.gerçekten günler geçmiyor canımOoyy masallah.benimkide gecen hafta 1.6 cm di.kollari bile cikmis.seninde oyle mi
Resmen cikintilar var duruyor oyle.dr bir ya sonra cagirdi gunler gecmiyor.bir ay sonra insan gorceksiniz dedi![]()
ben 57 kiloyla hamile kaldım, şuan 56 kiloyum mide bulantılarından bişi yiyemediğimden kilo vermişim. inşallah max 15 kilo alırım :)Kizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac
amin inşallahh. sanki zaman bize hiç geçmiyor :)2014 ocak annesiyim ,
hepiniz sağlıkla alın yavrularınızı kucağınıza.
Zaman çok hızlı geçiyor gerçekten ! :)
Evet ya benim depo saglam.her zaman iyi saglikli beslenmisimdir cok sukur.zaten cok kusma da vitamin eksikliginden oluyormus.bilmiyorum su an icin gerek yok ama 12. Haftaya kadar neler gelir basimiza bilinmez.gerci simdiye kadar siddetlense coktan baslardi degil mi.zaten 3. Ayda bitiyormus.kaldi uc haftam.
günaydın sanada güzel anne :) istersen bitkisel birşeyde olsa doktoruna sormadan kullanma. diş macunumla şampuanımı değiştirmedim ben hiç. değiştirmekmi lazımki
Evet benim yogun geciyor. Kisiden kisiye degisiyor iste :) masallah sanaYok ccalisiyorumcok rahatım Allah a şükür. Senin vaar sanırım
Yok canım belli olmaz o. :) Eşimin teyzesi doğuma giderken bile kusup gittim diyordu.![]()
Özeldekilerde farklı değil inan. Bende temmuz sonu doktorumu değiştiricem başka özel doktora geçicem. Buarada güneş kremini neden kullanamaya başlayacaksın? Birde kaçıncı ayda çatlamasın diye kremlere başlanmalı bilginiz varmıcanım bilmiyorum ben güneş kremi alacaktım eczacı hamileler için farklı olanı var dedi ..ben e siz bilirseniz paylaşalım demiştim ...dr soracamda lanet devlet hastanesi mal gibiler off off..
inşallah. aynı temenniler içerisindeyim canımmMerhaba, bulanti ilacimi aldim
Uzandim. Ayaga kalkinca midem bulaniyor
Öff insallah 3. Ayda biter
Hatta 3. Aya girmeden. .
amin inşallahh. sanki zaman bize hiç geçmiyor :)
sizin bebişiniz kocaman olmuş maşallahhh :) Allahım bizede o günleri göstersin inşallahSize öyle olacak ama sonra bi bakacaksın oo 1 yaşına gelmiş bile![]()
Ben ilgilenebilirim canımkızlar konuyu devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atsın lütfen
pek saglıklı gitmiyor benim gebelik o yüzden pek ilgilenemiyorum liste vs ile
Ama inşallah gerek kalmaz sen devam ettirirsin dualarım seninlekızlar konuyu devretmek istiyorum ilgilenenler mesaj atsın lütfen
pek saglıklı gitmiyor benim gebelik o yüzden pek ilgilenemiyorum liste vs ile
Doktora gore ilerdesin cok guzel canim 6 haftalik olmusbenim doktorun söylediğine göre bugün 6+1 :) sata göre 5+4
Gebelik şükürler olsun güzel gidiyo..ama koku hassasiyetim başladı geçen sabah 3 kere afedersin öğürdüm ama çıkarmadım..başladı yavaştan bulantılarNasıl gidiyor gebelik? Bulantın var mı? Benim yeni yeni başladı ara ara bulanıyor..