• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

anneleeeeeeerrrrrr günlük tutmaya başladım ama günlük dediğime bakmayın :) 3 günde bir yazıyorum ve tavsiye ediyorum. Daha motive oluyorum yazarken :) daha anne hissediyorum sanki :)
canım bende tıpış tıpış zamanlar diye bir ajanda aldım süper bir ajanda ona yazıyorum. Dediğin gibi günlük değil ilk hislerimi meleğimle yaşadığımız ilkleri yazıyorum. Doğumdan sonrada devan eden bir ajanda tam aradığım şeydi

Hımmm anladım canım allah yardımcın olsun ama geçici bisüreç bebişe değer dicez ve herşeye katlanıcaz. Annesin sen güçlü ol tatlım :anneadayı:
dogsun sorucam ona ben :D
A

Ah nası zor bir durum.. Allah yardımcın olsunnnn. Bir kaç gün yaşadım da aaaaah neydi o öylee :/

ay sorma yaaa
senın allahtan kısa sürmüş... ilaç hafifletıyor evet, ama hafıften bulantılar devam edıyor tabi.. dolanınca etrafta yıne baslıyor

önce sapasaglam hayırlı bır evlat, sonra kız :=) çok istiyoruz kız olmasını :KK70: bu arada kkyı turluyorum 7 ıtıbaren kese konumuna göre cınsıyet tahmını yapıyorlar : p orada da kız gozukuyor. yanı bebeiş saga yakın kesede :KK70:
o nasi biseymos canim ya keseye yakin oluncami anlasiliomus nerden bakilio bende bakim ;)

sat'ımla bebek uyumluymuş; 6+3 günlük; 0,6 mm boyunda:) keseyi de kalp atışını da gördüm. anne oluyoruuum!!!!!!!!!!!! mucize...

Bayağı araştırdım,bir zararı yoktur ama önerilmiyor yazmışlar. 3 hafta önce gittiğimde hamile olduğumu bilmiyordum,seansada girdik tabi,cuma doktora sorucam,cumartesi lazere görünüp,kayıdımı dondurıyım,en azından alt bacak devam etsem nolcak sanki diyorum ama aklımda kalmasın.
canım adet gecikene yani bebek ben burdayım diye sinyal gönderene kadar ne yapsan mübah. bebeğe bi şey olmamış ki devam etmiş hamilelik. ama bebek varlığını sana bildirdikten sonra artık onun kurallar geçerli. öyle okumuştum:) 3 haftalıkken yaptırdığının bi zararı olacağını sanmam o yüzden. ama kaydı dondurmakta fayda var. ben senelik kampanyadan almıştım bırak dondurmayı yandı. canı sağolsun:) zaten hamilelikte hormonlardan dolayı hem daha çok canın yanar hem de etkisi az olur.

Kizlar kac kiloyla hamile ksldiniz, hedef kilonuz kac
53 kilo 168 boy. bugun doktor tarttı 56 çıktım. gerçi üstüm kalındı 1 kilo düşürttüm pazarlıkla :D şimdiden 2 kilo almışım bile yani :( hedefim 15. doktor gözümdeki dehşeti görünce sana kilo aldırmadan sağlıklı bi hamilelik geçirticez dedi:D

Bu arada güneş kremini neden kullanamaya başlayacaksın? Birde kaçıncı ayda çatlamasın diye kremlere başlanmalı bilginiz varmı
ben aslında daha hamilelikten önce şampuanı bıraktım zeytinyağlı sabun kullanıyorum. doğal saç kremi. diş macunumu da eczaneden ya da aktardan doğal alıyorum. vücut kremimi de hindistancevizi yağı ile değiştirdim. makyajla zaten aram yok saçım doğal rengi. ama yüz ürünlerinden vazgeçemiyorum. güneş kremi de mi değişecek. yapmayın :(

Merhaba Tüm Anne Adayları,
ben 47 kilo ile hamile kaldım şimdiden 2 kilo aldım bile bu gidişle 20-30 kilo alacakmışım gibi geliyooo:KK61:
Ayrıca akşamları 20.30-21.00 arası uyumuş oluyorum koltukta sızmış vaziyetteyim. ertesi sabah kalk işe git akşam uyu ve sıkıldım bunaldım ama o kadar uykum geliyo ki gözlerimi açamıyorum resmen.
Sizde durumlar nasıl uyku hali var mı?
hem de ne uyku. uyumaktan yoruldum. arada dönüyorum ki yatak yarası olmayım diye dalga geçiyorum artık :D

anneleeeeeeerrrrrr günlük tutmaya başladım ama günlük dediğime bakmayın :) 3 günde bir yazıyorum ve tavsiye ediyorum. Daha motive oluyorum yazarken :) daha anne hissediyorum sanki :)
serde yazarlık var zaten... benim çocuğum özel olacak, elinde çok özel bi kitap olacak derdim hep; tek nüsha ve el yazması... aldım defter ama o kadar halsizim ve işler o kadar geciktiği için birikiyor ve yetişemiyorum ki o arada kaynıyo. içim yanıyo :(

7-8 haftalıkken kese konumuna göre cinsiyet :=) aaa ınsan turlar hamılelıkle ılgılı her seyı ama kk da :=)
tutan %85 diyebılırım
benim ona göre de erkek o zaman. kız istiyodum normalde ama erkeğe o kadar alıştırdım ki kendimi kız olduğunu öğrensem boşluğa düşeceğm sanki:)

sat'ımla bebek uyumluymuş; 6+3 günlük; 0,6 mm boyunda:) keseyi de kalp atışını da gördüm. anne oluyoruuum!!!!!!!!!!!! mucize...

canım adet gecikene yani bebek ben burdayım diye sinyal gönderene kadar ne yapsan mübah. bebeğe bi şey olmamış ki devam etmiş hamilelik. ama bebek varlığını sana bildirdikten sonra artık onun kurallar geçerli. öyle okumuştum:) 3 haftalıkken yaptırdığının bi zararı olacağını sanmam o yüzden. ama kaydı dondurmakta fayda var. ben senelik kampanyadan almıştım bırak dondurmayı yandı. canı sağolsun:) zaten hamilelikte hormonlardan dolayı hem daha çok canın yanar hem de etkisi az olur.

53 kilo 168 boy. bugun doktor tarttı 56 çıktım. gerçi üstüm kalındı 1 kilo düşürttüm pazarlıkla :KK70: şimdiden 2 kilo almışım bile yani :KK43: hedefim 15. doktor gözümdeki dehşeti görünce sana kilo aldırmadan sağlıklı bi hamilelik geçirticez dedi:KK70:

ben aslında daha hamilelikten önce şampuanı bıraktım zeytinyağlı sabun kullanıyorum. doğal saç kremi. diş macunumu da eczaneden ya da aktardan doğal alıyorum. vücut kremimi de hindistancevizi yağı ile değiştirdim. makyajla zaten aram yok saçım doğal rengi. ama yüz ürünlerinden vazgeçemiyorum. güneş kremi de mi değişecek. yapmayın :KK43:

hem de ne uyku. uyumaktan yoruldum. arada dönüyorum ki yatak yarası olmayım diye dalga geçiyorum artık :KK70:

serde yazarlık var zaten... benim çocuğum özel olacak, elinde çok özel bi kitap olacak derdim hep; tek nüsha ve el yazması... aldım defter ama o kadar halsizim ve işler o kadar geciktiği için birikiyor ve yetişemiyorum ki o arada kaynıyo. içim yanıyo :KK43:

benim ona göre de erkek o zaman. kız istiyodum normalde ama erkeğe o kadar alıştırdım ki kendimi kız olduğunu öğrensem boşluğa düşeceğm sanki:)
tutan kişi çok.. ama allahın işi tabı kı bılemeyız :=) bende kıza alıstırdım :D

Doğru diyosun canım bende taşıyıcıyım ve banada bu yaşıma kadar ne bir demir îlacı ne de kan îlacı verildi. Sebebini sormadım hiç ama gerek yok dedi doktorlar. Bakalım gebelik sürecinde ne yapacak doktorum. 5 haftalığım şuan ama henüz vermedi
beni cok korkutmuslardi gebelik zor olur tutunma zor olur vs die ben oyuzden hematolog hematolog gezdim ;) benmde kan degerim 10 ama demirim yuksek demir yuksek olunca vucuda zarar verioms heralde ondan vermiolar canim

Kızlar merhabalarrrrr... 8 gündür giremiyordum nete... Mide bulantılarım çok zorladı beniii... sizlerin nasıl geçiyor, bulantısı olan arkadaşlar ilaç kullanıyorsa ne kullanıyorsunuz...

cınsıyetle ılgılı bişiler yazınca googglede kk cıkıyor :KK70:
merakımdan bakıyorum işte :=)
;) bu ara int giremiorum pek girsemde hic aklima gelmedi cok halsizlik var hic kalkmadan yatiyorum ama folik asit hapindanmi bilmem hic mide bulantim yok cok sukur bi gecen gn yedikten sonra oldu yumurtadan cok tiksindim yumurta denince bile midem kalkio ;)

:KK66: bu ara int giremiorum pek girsemde hic aklima gelmedi cok halsizlik var hic kalkmadan yatiyorum ama folik asit hapindanmi bilmem hic mide bulantim yok cok sukur bi gecen gn yedikten sonra oldu yumurtadan cok tiksindim yumurta denince bile midem kalkio :KK66:
bende de feci bulantı oluyor :(

:anneadayı::KK200::KK200::nazar::KK68::KK36:

Eklentiler

• FOTORA~1.webp
    FOTORA~1.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 89
Canim ya icime su serptin sagolasin bende sandim tansiyon yuzunden istiyor cok tesekkur ederim bilgilendirdigin icin bu tahlilleri saglik ocaginda yaptirabilirim insallah
Evet buyuk kismini saglik ocaginda yaptirabiliyorsun yapamadiklari toxoplasmayla rubelle bide idrar kulturunu devlette yaptirabilirsin canim bosuna para verme

Back
X