- 8 Ocak 2015
- 1.183
- 1.488
- 63
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.521
Youtube dan 8 haftalık bebeklere 9 haftalıklara falan baktım da hereket ediyolar falan. Ayyyy nasıl duygulandımmm. En yakın zamanda doktora gidip bibiiiime bakıcam :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin bebişiniz kocaman olmuş maşallahhh :) Allahım bizede o günleri göstersin inşallah
bende coraspin kullanıyorum daha önce düşüğüm olduğu için canımAhh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
İnşallah bu sefer sağlıcakla alıcaz kucağımıza canım rabbim nasip ederse.bende coraspin kullanıyorum daha önce düşüğüm olduğu için canım
İNŞALLAH AMİNN CANIM ..BENİM DE KANAMAM YOK DA İÇİM RAHAT ETSİN DİYE ALIYORUM İŞTE SENİN KAÇ HAFTALIK ?İnşallah bu sefer sağlıcakla alıcaz kucağımıza canım rabbim nasip ederse.
Merhaba , olmaz mıı benim de en büyük şikayetim o hemen yoruluyorum ve akşam tavuk gibi sızmış oluyorum koltukta eşim kaldırıyor oradan:)bi de sabah iş zor oluyrMerhaba Tüm Anne Adayları,
ben 47 kilo ile hamile kaldım şimdiden 2 kilo aldım bile bu gidişle 20-30 kilo alacakmışım gibi geliyooo
Ayrıca akşamları 20.30-21.00 arası uyumuş oluyorum koltukta sızmış vaziyetteyim. ertesi sabah kalk işe git akşam uyu ve sıkıldım bunaldım ama o kadar uykum geliyo ki gözlerimi açamıyorum resmen.
Sizde durumlar nasıl uyku hali var mı?
Pzt gittim canım ben ilk kontrolüme sat.a göre 5+4 tü am usgde 5 haftalık çıktı. Pzt tekrar gidicem bakalım 6 haftalık olcaz kısmetse belki mercimeğimi görürümİNŞALLAH AMİNN CANIM ..BENİM DE KANAMAM YOK DA İÇİM RAHAT ETSİN DİYE ALIYORUM İŞTE SENİN KAÇ HAFTALIK ?
görürsün canım insallah. bende 6+4 oldum da 5+2 iken keseyi gördük nokta kadar da kalbini:)haftasonu da kalp atışı için gideceğiz kısmetsePzt gittim canım ben ilk kontrolüme sat.a göre 5+4 tü am usgde 5 haftalık çıktı. Pzt tekrar gidicem bakalım 6 haftalık olcaz kısmetse belki mercimeğimi görürümSen kaç haftalıksın canım?
ilk hamileliğimde dr karın ağrım var diye 3 ay bu ilacı kullandırdı.başka nedenlerle dr umu değiştirdim ve bu ilacı gereksiz kullandığımı zaten düşük ihtimali varsa(ki bu tüp bebekler için geçerli dedi) bu ilacın işe yaramayacağını söyledi.şimdi 2.hamileleğim ve yine karın ağrım var yine sordum dr ua kullanmalımıyım gerek yok dedi.Ahh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorumÇok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
Cok sıkıldım bu surecteninşallah. aynı temenniler içerisindeyim canımm
canim bende akdeniz aanemisi tasiyicisiym ama arastirmalar ve gitmis oldugum doktorlardan ogrendigm tasiyicilarin demiri cok oluyor kani az oluyor bu yuzden demir hapi kullanmamalari gerekiyor ama genelde doktorlar uzmani olmadgi takdirde hep denir ilaci yaziolar ama onlarda zarar veriyor demir bizde cok oldugu icin. birkac hematologa gittim ve bi dahiliyeciyr gorundugumde oda tasiyiciymis ve oda aynisini dedi 2 kadin dogumcuya gidiyorum ikiside aynisini dedi ve ben gebeligim boyunca demir ilaci kullanmayacagim. doktorlar bunu gttigin her doktra de sen demir kullanamazsn bunu vitaminler le kapaticaz dediler hatta son zamanda dusus olursa kan nakli yapilacak. kuru uzum pekmek tuketiyorum surekli aklima geldikce istersen sende bi doktoruna sor canim yanlis tedavi yapmasnlar sonraAma cayida cok severim zaten cok cok acik iciyorum...Zaten bende talasemi var tasiyiciyim Allahtan yani demir depolarim hep bos...Bi kac gun daha kullanirim kotu olsam ariycam doktoru
Sanki benîm kesenin içinde de bi noktacık var ama dr bîşi demedi bakalım pzt inşallah görürüz bişeylergörürsün canım insallah. bende 6+4 oldum da 5+2 iken keseyi gördük nokta kadar da kalbini:)haftasonu da kalp atışı için gideceğiz kısmetse
Doğru diyosun canım bende taşıyıcıyım ve banada bu yaşıma kadar ne bir demir îlacı ne de kan îlacı verildi. Sebebini sormadım hiç ama gerek yok dedi doktorlar. Bakalım gebelik sürecinde ne yapacak doktorum. 5 haftalığım şuan ama henüz vermedicanim bende akdeniz aanemisi tasiyicisiym ama arastirmalar ve gitmis oldugum doktorlardan ogrendigm tasiyicilarin demiri cok oluyor kani az oluyor bu yuzden demir hapi kullanmamalari gerekiyor ama genelde doktorlar uzmani olmadgi takdirde hep denir ilaci yaziolar ama onlarda zarar veriyor demir bizde cok oldugu icin. birkac hematologa gittim ve bi dahiliyeciyr gorundugumde oda tasiyiciymis ve oda aynisini dedi 2 kadin dogumcuya gidiyorum ikiside aynisini dedi ve ben gebeligim boyunca demir ilaci kullanmayacagim. doktorlar bunu gttigin her doktra de sen demir kullanamazsn bunu vitaminler le kapaticaz dediler hatta son zamanda dusus olursa kan nakli yapilacak. kuru uzum pekmek tuketiyorum surekli aklima geldikce istersen sende bi doktoruna sor canim yanlis tedavi yapmasnlar sonra
Canım ben 5 haftalığım henüz başlamadı inşallah da başlamaz ama sen ilaç kullanmıyomuydun iyi gelmedi mi? Zor ama sabretmeye çalış canımuyandıgından ve yatana kadar bulantı yaşayan var mı?
ilaç kullanıyorum 3 gündür kusmalarım kesildi..ama bulantılar hafıften varCanım ben 5 haftalığım henüz başlamadı inşallah da başlamaz ama sen ilaç kullanmıyomuydun iyi gelmedi mi? Zor ama sabretmeye çalış canım![]()