• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ben erkek gibi hissediyorum :KK70: Ama piskolojikte olabilir benimki hep kız istiyolar daha olmadan kayınvalideme diyodum kız istiyosunuz erkek olur kesin diye :KK70:
kısmet ama annelerin hisleri kuvvetli olur inş. sağsalim cinsiyetlerini öğreniceğimiz günleride görürüz :anneadayı: canım bu arada sen bebişinin kalp atışlarını duydunmu?

Ahh bu progestan! Kanamam yok ama daha önce düşük yaptım diye doktor verdi ve coraspin verdi. Şuan bu satırları size dünya dönerken yazıyorum:confused: Çok başdönmesi yapıyo. Böyle kanaması olmayıp da progestan kullanan varmı?
Canim progestani iciyor musun
Bende iciyordum aynen dedigin fibi kafam guzel oluyordu
Doktor fitil olarak kullanmami soyledi aksamlari fitil olarak kullaniyorum pek yan etkisi olmuyor

Canim progestani iciyor musun
Bende iciyordum aynen dedigin fibi kafam guzel oluyordu
Doktor fitil olarak kullanmami soyledi aksamlari fitil olarak kullaniyorum pek yan etkisi olmuyor
Evet içiyorum canım pzt kontrolüm var bisöyleyim bakalım ne diyecek.hakkaten kafa yapıyo sanki hehehehe:confused:

Slm kizlar size bisey sorucam hormonlarin etkisimi bilmiyorum ama ben yaptigim hicbiseyden keyif almiyorum evi temizlemek yemek yapmak ise gitmek hicbisey yapmak istemiyorum sadece yatip zaman gecsin diye bakiyorum kitap okumayi cok severim simdi elime bile alamiyorum basimi donduruyo varmi benim gibi olan 1 ay sonra gecer heralde bu duygudurumu

canım aynı beni anlatmışsın.evde bir sürü iş var,öğretmenim not işleri filan var.işe gitmek,yemek yapmak ,kitap okumak ,gezmek bile istemiyorum sanki.ki normalde hepsini keyifle yaparım .herşey zor geliyor. kendimi mutlu hissedemiyorum.

Slm kızlar, Bursalı annelerde baya varız galiba. Bende bursadayım. Çekirge doruk ta Hatice taşlı ya gidicem. Duyaniniz varmı. Evrim hanim da var ama çok çok çok kalabalık. Şimdilik hatice hanim la başlıca. Memnun kalmazsam sonra degistiririm. Ilk oğlumun çekirge dorukta doğurdu. Melike hanim vardı ozaman. Şimdi yok. Nereye gitti bilmiyorum.

Özeldekilerde farklı değil inan. Bende temmuz sonu doktorumu değiştiricem başka özel doktora geçicem. Buarada güneş kremini neden kullanamaya başlayacaksın? Birde kaçıncı ayda çatlamasın diye kremlere başlanmalı bilginiz varmı

canım dışarı çıkınca lekelenme olmasın diye herzaman kullanılması lazım güneş kreminin cilt için yaz kış özellikle solunte hamileler için oalnı al ...valla yavşa yavaş kulalnamaya başlanmalı çatlak kremi kullanmaya canım ..bende araştırıyorum ankarada olanalra etimed hastanesi vrmış orası nasıl acaba .

Kızlar gunaydın biraz geç te olsa :KK49:
İstanbul Avrupa yakasında özellikle Beşiktaş ,Şişli civarında olanlar var mı?
Daha erken tabii ki ama bu tarafta doğum yapacaklar hangi hastaneleri düşünüyorsunuz ,fiyatları hakkında duyumu olan var mı?? Benim doktorum herhangi bir hastanede olmadıgından muayanehanesi var bu nedenle ona baglı değilim ,nereyi seçersem artık.

canim bende akdeniz aanemisi tasiyicisiym ama arastirmalar ve gitmis oldugum doktorlardan ogrendigm tasiyicilarin demiri cok oluyor kani az oluyor bu yuzden demir hapi kullanmamalari gerekiyor ama genelde doktorlar uzmani olmadgi takdirde hep denir ilaci yaziolar ama onlarda zarar veriyor demir bizde cok oldugu icin. birkac hematologa gittim ve bi dahiliyeciyr gorundugumde oda tasiyiciymis ve oda aynisini dedi 2 kadin dogumcuya gidiyorum ikiside aynisini dedi ve ben gebeligim boyunca demir ilaci kullanmayacagim. doktorlar bunu gttigin her doktra de sen demir kullanamazsn bunu vitaminler le kapaticaz dediler hatta son zamanda dusus olursa kan nakli yapilacak. kuru uzum pekmek tuketiyorum surekli aklima geldikce istersen sende bi doktoruna sor canim yanlis tedavi yapmasnlar sonra
Peki canim senim tahlillerinde ferritin duauk degilmi? Benim kan degerim 12 veya 11.7 cikiyor ama ferritin cok dusuk cikiyor

canım dışarı çıkınca lekelenme olmasın diye herzaman kullanılması lazım güneş kreminin cilt için yaz kış özellikle solunte hamileler için oalnı al ...valla yavşa yavaş kulalnamaya başlanmalı çatlak kremi kullanmaya canım ..bende araştırıyorum ankarada olanalra etimed hastanesi vrmış orası nasıl acaba .
mrb canım bende ankarada oturuyorum ben zekaitahir buraka gidiyorum ama sanırsam değiştircem çünkü doğum esnasında eşin yanında olmuyomuş varmış ama kalkmış eşim değiştir diyo lokman hekimde iyi diyolar

ben Ankara'a Cemil Kaya'ya gidiyorum, dün gittim, çok sevdim onunla devam edeceğim, muayenehanesi çukurambarda, TOBB'da çalışıyor aynı zamanda çok başarılı bir doktor

ben hiç sevmiyorum krem tarzı birşey sürmeyi suratıma ya :( sabahları nemlendiriciyi anca sürüyorum midem normaldede çok hassastırda. henüz 6.haftamızdayız çatlak kremine başlanmalı mı hemenya :S

Back
X