- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #5.661
ben de cemil bey'e gittim dün, sen de mi onun hastasısın? :)Cemil Kaya inanılmaz tatlı ve bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de cemil bey'e gittim dün, sen de mi onun hastasısın? :)Cemil Kaya inanılmaz tatlı ve bilgili bir doktor. Kesinlikle tavsiye ederim.
Malesef Cemil bey'in hastası değilim :) Türkiye 'de olsaydım takibimi Cemil hocanın yapmasını isterdim. Şanslısın :) ben 1.tüp bebeğimi Cemil hocayla yaptım. Oradan tanıyorum.ben de cemil bey'e gittim dün, sen de mi onun hastasısın? :)
canım ben istinyedeyim yakınım. özel levente gidiyorum şebnem hanım şimdilik memnunum sadece randevularda sorun oluyo biraz yoğun bir doktor. Randevu aldığın taktirde sorunla karşılaşmıyorsun. muayne sgk ile 79 tl doğumu da 1500-2000 diye bir yerde okumuştum ama fiyat almadımKızlar gunaydın biraz geç te olsa
İstanbul Avrupa yakasında özellikle Beşiktaş ,Şişli civarında olanlar var mı?
Daha erken tabii ki ama bu tarafta doğum yapacaklar hangi hastaneleri düşünüyorsunuz ,fiyatları hakkında duyumu olan var mı?? Benim doktorum herhangi bir hastanede olmadıgından muayanehanesi var bu nedenle ona baglı değilim ,nereyi seçersem artık.
sende adet düzensizliği mi vardı benim de bebiş geriden geliyor keseyle sat uyuşmuyor geç yumurtlamışım.
Arkadaşlar benim midem bugün çok fena,kusamıyorum ama çok kötü yanıyor.iyice halsiz düşürdü beni,sancımda az şiddette var,umarım kötü bir şey yoktur.
Evet canım adetlerim kendimi bildim bileli düzensiz hormonel bir sorunda yoktu sürekli hormon testleri yaptırdım en son şişli etfalde bir doktora gittim doğum kontrol hapıyla düzene sokmak istedi kullanmadım çünkü bebek istiyorduk. 60 günü bile buluyordu adetlerim yani yumurtlama testi falanda denemiştim olmamıştı. nisan ayında sadece 4 gün ilişki oldu kafamda rahattı illaki hamile kalıyım acaba olcak mı bu sefer düşüncesi yoktu Allah nasip etti çok şükür.Nurbebekistiyor canım sende adet düzensizliği mi vardı benim de bebiş geriden geliyor keseyle sat uyuşmuyor geç yumurtlamışım.
benimde ilk gittiğimde sata göre 5+6 dı ama ultrasonda 4+6 çıkmıştı bende çok telaşlanmıştım. kesen günde 1mm büyüyorsa hiç sıkıntı yok dert etme dedi doktor şükür büyüdü seninkide büyümüş hiç sıkıntı etme canım ayrıca ben en son pazartesi doktora gittim 1 haftalık fark 3 güne düşmüş bebek iyi gelişiyor dedi seninkide öyle olacaktır inşallah.merhabalar
bugün dr amcamıza gittik usg ile keseyi gördük geçen haftaya göre iki katına çıkmış ama daha bebeği göremedik.10 gün sonra tekrar çağırdı. sata göre 5+2yim ama usgye göre 4+1 biraz geriden geliyoruz. çok telaşlıyım içim hiç rahat değil nedenini bilemiyorum...![]()
Selamlar
Bugun minik bi kalp gördüm
pit pit atan
Mide bulantı lari mi sordum oh cok iyi dedi olmasa normal mi deriz dedi
sabret bastıracak şeyler geliştir dedi. Peynir tuzlu şeyler leblebi falan.
suan benimde sat e göre daha küçük 6+5 dedi. Kese güzel kalp atışı belirgin değerlerin iyi dedi folik asit başka bişeye gerek yokmuş şimdilik. Şimdi tam hamile hissetmeye başladım inşallah herkesin sonuçları iyidir.
Korkmayın hiçbişicik olmaz, agrılar sancılar çok normal,
Benim de bebiş önden gidiyor 4 gün döllenme ile alakalı bunlar...
Bulantı işi çok zor, Allah yardımcın olsun canım, tuzlu kraker falan ye bünyen zayıf düşmesin olur mu,
Saol canım amin inş hepimizin bebeğini Rabbim sağlıklı hayırlı ömürlü bizlere bagislasinSenin adına çooook sevindim. Hakiksten kalp atışını duyduktan sonra insan içinde bir canlının olduğundan emin olabiliyor diyebilirim :) rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)
Teşekkür ederim canım, inşallah hamileyimditr.Eşimi zarzor ikna ettim 2. Bebek için.şimdi gidip kan da veremiyorum benden önce öğrenecek diye.haberi ben vermek istiyorum kendisine. Hem test silik çıktı hem de adetim 5 gün gecikti ( ki son zamanlarda adet günüm değişmiyordu) o zaman hamileyim diye düşünebilirimCanımm benimki de çok silikti. Hatta eczacı olumsuz dedi. Bende kan verdim 62 çıktı çok şükür hamileyim. İnşallah sende hamilesin tebrik ederim.