• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Sağol canım sayd
Beyaz leblebi çubuk kraker galeta ayran az az sık sık yemek yeyincede az oluyor ben acı yiyorum bol bol bulantı gebelikte b6 vitamini eksikliğinde daha çok görülürmus acı biber de varmış b6 zaten acisiz yemek yiyemem deneyin bende ise yarıyor
Sağol canım ama saydiklarinin hepsini bir dönem yaptım ve şuan hiç yiyemiyorum neyi çok yersem migdem bulanıyor Ensonda ayrandan kesildi migdem

mrb canım bende ankarada oturuyorum ben zekaitahir buraka gidiyorum ama sanırsam değiştircem çünkü doğum esnasında eşin yanında olmuyomuş varmış ama kalkmış eşim değiştir diyo lokman hekimde iyi diyolar

ay bende zekai tahire gidiyorum o muaneleri ne öyle Allah aşkına bana bebeğin kalp atışlarını duyamadık dedi alttan bakıcaz kapı falan yok perde gerili önünde bir sürü hasat soyundum utana sıkıla işte daha ben üstümü giymeden diğer hasta içeri girdi..

bende etimed hastanesinde banu hanım varmış iyi bir dr muş canım hem b.kentte oturuyorum yakın 1 dolmuşsluk eğer gitmek istsersen buraya bir bak derim çalıştığım yerde bir ağbinin kzı da gtmi çok gzüel diyor temiz ilgili ve fiyat yönünden çok iii...ben randevu alıcam bakalım haftaya

ha bu arada dikkatimi çekti 58 görünce sivaslımıısn ben sivaslıyımda :)

selamm hamişler biz bugün 5+5 olduk :KK68: size bi şey sorucam ben çok iştahsızım bi haftadır faln hamileliğimi öğrendiğimden beri biraz daha az yiyordum ama bi haftadır daha da iştahsızım bütün gün bi şey yemesem aramam ama o zaman da mide bulantısı oluyor tabi yemek de istiyorum bebişim içim bulantı yok denecek kadar az da canım hiç bi şey istemiyo benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz hamişler :KK51:

Slm kızlar, Bursalı annelerde baya varız galiba. Bende bursadayım. Çekirge doruk ta Hatice taşlı ya gidicem. Duyaniniz varmı. Evrim hanim da var ama çok çok çok kalabalık. Şimdilik hatice hanim la başlıca. Memnun kalmazsam sonra degistiririm. Ilk oğlumun çekirge dorukta doğurdu. Melike hanim vardı ozaman. Şimdi yok. Nereye gitti bilmiyorum.
ben medicabil oktay altuna gidiyorum çok memnunum

merhabalar
bugün dr amcamıza gittik usg ile keseyi gördük geçen haftaya göre iki katına çıkmış ama daha bebeği göremedik.10 gün sonra tekrar çağırdı. sata göre 5+2yim ama usgye göre 4+1 biraz geriden geliyoruz. çok telaşlıyım içim hiç rahat değil nedenini bilemiyorum... :KK43:

canım bende sat a göre 5+4 üm 2 gün önce gittik dr ye kese yoktu sadece kalınlaşma wardı 2 haziranda tekrar çağırdı umarım görürüz keseyi ama bence benimde geç dölenme oldu hayırlısı artık çok heyecanlıyım yaa

selamm hamişler biz bugün 5+5 olduk :KK68: size bi şey sorucam ben çok iştahsızım bi haftadır faln hamileliğimi öğrendiğimden beri biraz daha az yiyordum ama bi haftadır daha da iştahsızım bütün gün bi şey yemesem aramam ama o zaman da mide bulantısı oluyor tabi yemek de istiyorum bebişim içim bulantı yok denecek kadar az da canım hiç bi şey istemiyo benim gibi olan var mı neler yapıyorsunuz neler yiyorsunuz hamişler :KK51:
selam canım bizzd 5+2yiz. salı gününe kadar ben de çok kötüydüm değil yemek sürekli mide bulantısı pazartesi kusmayla geçti. sonra salı günü oldu hepsi geçti şükür tek birşeyim kalmadı ve eskisi gibi yiyebilmeye başladım. sadece sabahları kahvaltı edemiyorum tostla geçiştiriyorum.

merabalar anne adayları.. allh sağsalim kucağınıza almayı , öpmeyi koklamayı büyütmeyi nasip etsin inşlhh.. darsı olmayanlara.. benm adetim 3 gün gecikti idrr testi yaptm negatf çıktı.. böle bişy yaşayn var mı.. ben de ocak aannesi olmk istyrm dua edin bana lütfn.. :KK16:

benimde sabah yok ama öğleden sonra çok bulantım oluyo akşama kadar sadece ayran bide hurma iyi geliyo

Bende sanardimki sabahlari bulanir ama herkesin zamani farkliymis canim demekki hurma cok faydali ne guzel benim midem yaniyor hurma yiyince cok tatliya...ama su icince ustune dokunmuyor

selam canım bizzd 5+2yiz. salı gününe kadar ben de çok kötüydüm değil yemek sürekli mide bulantısı pazartesi kusmayla geçti. sonra salı günü oldu hepsi geçti şükür tek birşeyim kalmadı ve eskisi gibi yiyebilmeye başladım. sadece sabahları kahvaltı edemiyorum tostla geçiştiriyorum.
bi şey yiyememek ne kötü bebişime bişey gitmiyo gibi geliyo ama canım da bi şey istemiyo bulantı yok gibi hatta yemediğimden heralde yoksa normalde yok inşallah bulantıları geçer herkesin inşallah iştah gelir bana da süt içmek bile istemiyorumm:KK51:

bi şey yiyememek ne kötü bebişime bişey gitmiyo gibi geliyo ama canım da bi şey istemiyo bulantı yok gibi hatta yemediğimden heralde yoksa normalde yok inşallah bulantıları geçer herkesin inşallah iştah gelir bana da süt içmek bile istemiyorumm:KK51:
inşallah geçer canım ama bana hep zorlada olsa 2 lokma ye kusarsanda 1 lokması ona mutlaka gidermiş. ben de hiç süt içemiyorum mesela her akşam 1 kase yoğurt yiyorum.

O donemde oyle oluyor kafana takma canim.sonradan acilinca zaten bol bol yicez ins.uc aya kadar bebis depodan besleniyor zaten.yediklerin ona gitmiyor su anda.uc aydan sonra istahta aciliyormus.bebek senin yediklerinin tadini bile aliyormus.hatta acikinca daha cok tekme atiyorlar.yiyince duruyor.benm ark in bebisi oyle su an:) bende o haftalarda yiyemedim.bu ara hafifledi daha iyiyim

Kızlar gunaydın biraz geç te olsa :KK49:
İstanbul Avrupa yakasında özellikle Beşiktaş ,Şişli civarında olanlar var mı?
Daha erken tabii ki ama bu tarafta doğum yapacaklar hangi hastaneleri düşünüyorsunuz ,fiyatları hakkında duyumu olan var mı?? Benim doktorum herhangi bir hastanede olmadıgından muayanehanesi var bu nedenle ona baglı değilim ,nereyi seçersem artık.
Ben Varım Şişli Memorial a gidiyorum. Özel Sağlığın var mı

Bende sanardimki sabahlari bulanir ama herkesin zamani farkliymis canim demekki hurma cok faydali ne guzel benim midem yaniyor hurma yiyince cok tatliya...ama su icince ustune dokunmuyor
canımm hurma yemek çok güzelde ilk aylarda hurma yemek zararlı diye okudum ama bazı yerlerdede hamilelik boyunca yemek faydalı yazıyor. ne yapacağımı bilemedim. bende tam buraya yazıp soracaktım. sizce yemelimiyiz hurma?

inşallah geçer canım ama bana hep zorlada olsa 2 lokma ye kusarsanda 1 lokması ona mutlaka gidermiş. ben de hiç süt içemiyorum mesela her akşam 1 kase yoğurt yiyorum.
süt içmek zor oluyo diye milkshake yapıyorum hep öyle içebiliyorum artık peynir falan yiyorum bol bol artık napalımm

Back
X