• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hayırlısıyla sağlıkla büyüsünler inşallah bu aralar az az yicem artık ne yapayım sütü de milkshake yapıyorum öyle tüketebiliyorum
Az az ye canim.ben hep oyle yedim hicte kusmadim.kustuktan sonra zaten yemenin bir anlami yok. zaten o minicik bisi henuz bikac milim.igne ucu kadar bile yarar ona su anda.kakaolu sut icebilirsin seviyorsan.o da kendin icin. O senin kalsiyum deponu yiyor su anda:) ucuncu ayinizda yiceksiniz bol bol zaten annesi..hayirlisiyla kucagimiza aliriz insallah..

kişiden kişiye degısıyor. herkeste olmuyor bulantı :=) inşallah sende olmaz
iğrenç bişi
her seyden nem kapıyorsun
27 yaşındayim ve bu yaşıma kadar 27 kez kusmamışımdır hani bazıları midesi bulanınca çıkarayım da rahatlayım der ya ben midem bulanınca ağlaya ağlaya ıykuya veririm kendimi o derece nefret ederim her midem bulandığında hüngür hüngür ağlarım :KK48: Durum o derece vahim bakalım inşallah olmaz ama olcaksa da en büyük derdim bulantı olsun da bebişim iyi olsun :KK51:

merhaba arkadaşlar benim de yarın kontrolüm var keseyi görürüz inşallah çok tedirginim dua edin lütfen
bir de benim hiç mide bulantım falan yok normal mi acaba :KK43:
Canim mide bulantin olmamasi gayet normal bu konuda endiselenme insallah keseyi gorunce daha da rahatlayacaksin dualarimiz seninle olacak hep birbirimize dua edelim biz burada kocaman bir aileyiz

27 yaşındayim ve bu yaşıma kadar 27 kez kusmamışımdır hani bazıları midesi bulanınca çıkarayım da rahatlayım der ya ben midem bulanınca ağlaya ağlaya ıykuya veririm kendimi o derece nefret ederim her midem bulandığında hüngür hüngür ağlarım :KK48: Durum o derece vahim bakalım inşallah olmaz ama olcaksa da en büyük derdim bulantı olsun da bebişim iyi olsun :KK51:
ayyy aynı ben :D
bende beceremıyorum, zorlana zorlana, ara sıra aglaya, zırlaya cıkarırırm. çok hassasım bu konuda
ne ıyı gelıyorsa onu dneıyorum
karpuz
leblebi
soguk su
ıce tea :=)
inşallah yaşamazsın. mıdem bulanınca hayat duruyor benım ıcın

ayyy aynı ben :KK70:
bende beceremıyorum, zorlana zorlana, ara sıra aglaya, zırlaya cıkarırırm. çok hassasım bu konuda
ne ıyı gelıyorsa onu dneıyorum
karpuz
leblebi
soguk su
ıce tea :=)
inşallah yaşamazsın. mıdem bulanınca hayat duruyor benım ıcın
En kısa zamanda biter inşallah canım ya :KK200:

bizimde bugun kontrolumuz vardi cok sukur bi hafta icinde büyümüşuz icerde kanamada yok dedi hersey ii dedi kizamikcik kan pihtilasmasi vs o degerlere bakti onlardada sikinti yokmis cok sukur allahim herkese nasip etsin insallah sagsalim kucagimiza almayi nasip etsin...

Back
X