• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canımm stres yapma dua et, kaç haftalıktın sen. Ben erken diye biliyorum senin için. Bir de gwç döllenme olduysa.. Allahtan umut kesilmez. Pazartesi inşallah çok çok güzel haberler alırsın.. Kendini yıpratma olur mu :KK19:
sat 16 nisan canım. 6 haftalık falan olmam lazım. Geç döllenme olduysa bile 5 falan. Bilmiyorum ben de. 17. gün yumurtlama olmuştu.

Allah'tan hayırlısını diliyorum.

Günaydın kızlar
Dün keseyi görmek için doktora gittim. Karından göremedi, vajinalden de bir an gördü, bir daha görüntü yakalayamadı. Ultrason görüntüleri tatmin edici değil, beta istiyorum dedi. Beta hcg bir haftada 415'ten 1134 e yükselmiş. Yani yükselme yetersiz. Gebelik yok demiyorum ama veriler çok olumlu değil. Kanaman ya da ağrın da yok. Pazartesini bekleyelim dedi.

Ama ben çok olumlu değilim. Pazartesi gideceğim artık doktora. Mucizevi bir şekilde kesem büyürse tekrar size yazarım. Sağlıkla kalın.
umutsuzluğa kapılma hemen canım Allahın izniyle büyüyecektir kesen inşallah. Dualarımız seninle

Cnm bende acıktım acıktım diyorum ama bişi yediğim yok aslında dün gecenin 2 sinde mide ağrısına dayanamayıp gaviskon surup içtim yine bendede ağrı fena durumda

aynen canım ya bende de aynı, mide ağrısı bulantısı ama doktor bana ilaç vermiyor o kadar söylediğim halde

aynen canım ya bende de aynı, mide ağrısı bulantısı ama doktor bana ilaç vermiyor o kadar söylediğim halde
Ben hiç sormadım valla dün Dr ye gittim ama unuttum gaviskonu sormayı. ..doğrusu ben çok okudum hatunlar hamileyken burda hep gaviscon icmisler...bende reflü ve gastrit var mecbur icicem

sat 16 nisan canım. 6 haftalık falan olmam lazım. Geç döllenme olduysa bile 5 falan. Bilmiyorum ben de. 17. gün yumurtlama olmuştu.

Ben 6+4de gittiğimde doktor çok acele ediyosun ama bakalım bir demişti. Adetten 2 gün sonra yumurtlayanildiğim için görmüştü :) kafanı takma yeter :) burdan da biraz uzak kal. Bizide habersiz bırakma.

İsi zaten bebeğim için bıraktım canım..bu 4.gebeligim bir daha kaybetmemek için..
canım inş bu bebeğini kucağına alırsın.işe gelmek risk mi bu kadar canım ya yoksa işin çokmu hareketliydi? rapor mu alamıyordun? bende bir haftadır raporluydum.bugün işe geldim tedirginim.

Canım 17. Gün yumurtladiysan geç dollenmistir inşallah tabi benim sat 14 nisan 11. Gün yumurtladim aramiz baya var hayırlısı diyelim inşallah görürüz bebislerimizi

Ben hiç sormadım valla dün Dr ye gittim ama unuttum gaviskonu sormayı. ..doğrusu ben çok okudum hatunlar hamileyken burda hep gaviscon icmisler...bende reflü ve gastrit var mecbur icicem
Kızlar gavisconu içiniz çok rahat bir şekilde için. Kızımda daha ilk aylarda mide ağrım çok fazlaydı. Reflü de var. Yanma çoktu. Doktor 10 kutu gaviscon vermişti☺️

Gaviscon A kategorisinde. Hiç bir zarar-ı yok yani. Mide çeperini kaplayıp sizin içerdeki yanmayı hissetmenizi engelliyor. Yani mide yanmaya devam ediyor ama siz hissetmiyorsunuz.

Bu arada yeni bişey keşfettim. Ben de mide bulantısına limonlu çay da iyi geldi. Biraz rahatladım. Malesef hiç birşey tam geçirmiyor. Doktor bir ilaç yazdı hiç bir faydası olmadı. Başka ilaç vermesini isteyeceğim. Hayat kalitemi çok düşürüyor. Hem iş hem çocuk hem ev hem yemek. Arkadaşlarım hep derdi ikinci çocuğu kendin için değil çocuğun için yapıyorsun sırf kardeşi olsun diye. Yoksa çekilecek dert değil. Allah bi kolaylığını verecek inşallah.

Ben 6+4de gittiğimde doktor çok acele ediyosun ama bakalım bir demişti. Adetten 2 gün sonra yumurtlayanildiğim için görmüştü :) kafanı takma yeter :) burdan da biraz uzak kal. Bizide habersiz bırakma.
Canım sen 6+4 te mi gördün bebisini karindan mı? Ben 6+3 üm daha gorunmedi de merak ediyorum 6+1 de devlet hastanesinde göremedik

Cnm pinkperest pinkperest hoşgeldin bebis nasıl sen nasılsın öperim sizi :KK60:

Hoşbulduk bebişimmm, özledim kız sizi valla hayatımın bir parçası olmuşsunuz adeta :) Bebeğin varlığına vücudum alıştı artık eskisi kadar endişelerim yok rutin hayatımı yaşıyorum. Yeniden ev temizlik işlerine adapte oldum şükür :)

canım inş bu bebeğini kucağına alırsın.işe gelmek risk mi bu kadar canım ya yoksa işin çokmu hareketliydi? rapor mu alamıyordun? bende bir haftadır raporluydum.bugün işe geldim tedirginim.
İlk ikiz di gebeligim hic vücudumu dinlemedim 6aylık erken normal doğum yaptım evde 3 gün bile sancı çekmişim hic anlamadim..iki kez kendim kaldım bebeğim gelişmedi.3.hamileligim ocak ta idi doktorum seyahat yasak demişti işyeri 30 km uzakta..baktım o kadar stres li is bebeğime de yansıtmaya değmiyor maddi manevi tatmin de olamiyorum..3.bebeğim için bıraktım oda gelişimi durdu kesenin içinde dağıldı..bu sefer dayancak gücüm kalmadı tüp bebek olsun dedim..tedavi için de izmirden istanbula gittik araştırılsın diye..başlamadım bilerek ise..ilk tüp bebek denemem de tuttu o yüzden de herkes gene bir şey olcak diye çok tedirgin eşime de yardıma gidebilirim kendi ofisimiz var ama esim dahi istemiyor evde is yaptirmiyorlar annemde kayınvalidede kalıyorum karışık bir durum yani..biraz kanamam gelmişti herkes korktu bundada..malesef evde olmak hiç alışık olmadigim bir durum çok sıkılıyorum ama napim :KK43:(

Hic takilmayin arkadaşlar olacagi varsa ne uaparsan yap tutamazsin cok dusunmemek gerekiyor ben kabin amiriyim ve gun asiri yurt disi ucuyorum dun 7 saat uctum mesela bugun yurt disindayim yakladik 6 gun daha yogun tempo ucuyor calisiyorum 5 +1de kalp atislari ni bile gördük sesini duyamasakta cok dusunmemek gerekiyor allahin izniyle saglikla dogarlar hic mersk etmeyin

Back
X