• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Hicbisi yapmiyorum zaten. Sabahtan aksama kadar oturuyorum.
Hareketli olunca midem bulaniyor cunku. Folik asitleri de 3 gundur almiyorum, sanki alinca midem bulanacakmis gibi geliyor
Zor surec gercekten
Allah yardimcimiz olsun.
folik asit mide bulantısına iyi geliyor ki canım bence almalısın:) allah hepimizin yardımcısı olsun.herşeye değer yeterki sağlıklı olsunlar.inş 3 aydan sonra devam etmez..benimde yatınca daha çok bulanıyor.açık hava iyi gelir mide bulantısına.hava almaya çık arada.ya da camları aç bol bol.benim dışarda hissetmeyeceğim kadar az bulanıyor.evde daha çok oluyor.

Canımm çok üzüldüm.. Tek bir doktorla sakın böyle bir karar alma bir üniversite hastanesine falan git. Rabbim senin ve bebeğin için hayırlısı neyse onu versin sana. Nasıl böyle bir kanıya vardı peki doktor?
Kese büyümüyor.2 doktorda aynısını soyledı.embriyo yokmuş kesede. Kromozomsal problemli olması muhtemel dedi.değerlerim ve sat ta tutmuyor.hayırlısı olsun başka sefere inş.

geçen cumadan sonra bu cuma da kontrole gittik.kese gözüktü.geçen hafta 4+3 demişti bu gün de 4+5 dedi kese geriden gidiyr geç döllenme olmuş dedi.bu tezatı nlamadım kalp atışı için 3 hafta sonraya verdi.zaten bu sürede bir şey olursa bebeğe belli olur dedi canım çok sıkıldı.sanki bebek kalırsa ne ala der gibi
bu doktorların konuşmaları varya insanı kalpten götürür o ne demek öyleya. boşwer takma kafana. sabahki doktorda bana 5 haftalıkken bebek nerde görüncek kızım diye dalga geçti. hepsi ayrı bi değişikler. hiç takma bence kafana. kesen görünmüşya şükret.

canım benimde çok ağrıyor belim. Umarım geçici bir şeydir. İlkinde son 1 ay 200 metre yürüyemiyordum bacağım kasıyordu. dün gene oldu çok korktum. Anne deposundan alıyorlar şimdi kalsiyum tüketmek lazım oda etkiliyor olabillir.
Bende magnezyum eksikliginden okudum e tabi suan vucudumuz tamamen degisiyor agrilar normalde erken gibi geldi insallah saglikla kucagimiza aliriz :)

...Hayırlı cumalar ..nasılsınız bugün sabah midem çok kötü oldu derin nefes ala ala düzeldi...:) yemek yiyorum arkasından midem bomboş gibi hissediyorum ya açlık oluyor napacağım neden böyle oluyor ızlar ....
ya bende de var bu his hiç doymuyorum gibi hissediyorum :)

c
bulanması için elinden geleni yapmışssın canım :-) hazır meyve suyuysa kesinlikle içmemelisin bir kere.birde gofret yemişsin.üstüne de su içmişsin.bişeyler yeni yemişken su içmiyorum kesinlikle.bitkisel olarak birşey yapmadım da.lebleli çubuk ayran erik bunlar hep işyerinde çekmecemde. zencefili duydum ama araştır istersen.. ben yinede girmiyorum pek değişik şeylere..işteyken nasıl oluyor dimi bulantı..kimseyle konuşasın gelmiyor :KK75:
anım benim hipoglisemim olduğu için meyve suyuyla gofreti yedim 74 düşmüştü şekerim. o yüzden yani. bir anda düşüyor önceden belirti verirdi şimdilerde ise belirti falan olmuyor.

bu doktorların konuşmaları varya insanı kalpten götürür o ne demek öyleya. boşwer takma kafana. sabahki doktorda bana 5 haftalıkken bebek nerde görüncek kızım diye dalga geçti. hepsi ayrı bi değişikler. hiç takma bence kafana. kesen görünmüşya şükret.
ben gerçekten anlamıyorum bu işin eğitimini aldıysan içinde bulunduğumuz durumun hassasiyetini bilmeleri gerek.kese için şükrettim evet ama kesenin normal düzende büyümesi kalp atışı ve bu durumun devamı derken hepten delireceğim

c

anım benim hipoglisemim olduğu için meyve suyuyla gofreti yedim 74 düşmüştü şekerim. o yüzden yani. bir anda düşüyor önceden belirti verirdi şimdilerde ise belirti falan olmuyor.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık desene.başka bişiler yesen olmuyor mu canım.gebelikte meyve suyu da kötü zaten.çok katkı maddeli onlar.en azından gofret ve meyve suyunu bir arada içme ki miden kötü olmasın.

Ben d&r ye gittim o ajanda yoktu intended siparis ediliyormus kızlar tıpış tıpış zamanlar ajandası bilginize

Ben d&r ye gittim o ajanda yoktu intended siparis ediliyormus kızlar tıpış tıpış zamanlar ajandası bilginize
Hamilelikle mi ilgilii sadece ya da bebek doğum sonrasını da kapsıyor bende her ikisini arastiyorum ama içeriğini göremeyince emin olamiyorum, biri mi tavsiye etti gördün inceledinmiydi

Kese büyümüyor.2 doktorda aynısını soyledı.embriyo yokmuş kesede. Kromozomsal problemli olması muhtemel dedi.değerlerim ve sat ta tutmuyor.hayırlısı olsun başka sefere inş.
Canim senin icin uzuldum. Ama gercekten Allah hayirlisini versin.
Universite hastanesinde genetik bolumunde esinin ve senin kromozom analizi yaptirabilirsin. Benimde ilk gebeligimde 3 ,5 aylikken kalbi durdu. Genetik tarama yaptirdik.
ins. Bir sonraki sefere saglikli hamilelik gecirirsin.

Back
X