• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

eşim mide bulantıma bişi yapamıyor diye üzüllüyor ne denesek anlık fayda sağlıyor sonra gene aynı en son dediki bulantılarınla yaşamaya alış . anlamazki ne çektiğimi :63:

valla canım 9 ay çekenler varmış inşallah onlardan olmayız :110: ben ben değilim sanki halsizlik var hiç bişey yapasım yok sürekli yatsam yadırgamıyorum yani. geçsin artık bu günler ya. Allahım yardımcımız olsun.

valla canım 9 ay çekenler varmış inşallah onlardan olmayız :110: ben ben değilim sanki halsizlik var hiç bişey yapasım yok sürekli yatsam yadırgamıyorum yani. geçsin artık bu günler ya. Allahım yardımcımız olsun.
allah korusun. inşallah normal surectekı gıbı 3. ayda bıter
9 ay olursa cok cok zor. beslenmekte zorlasır.

Kizimda 12. haftaya kadar bulantım oldu simdide ara ara oluyo ama progestan kullanıyorum acaba gebelikten mi yoksa ilacın etkisi mi bilemiyorum :( progestan inanılmaz baş dönmesi yapiyo resmen uyutuyor var mi aranizda kullanan ???

taşınıyo musun canım öyleyse kolay gelsin hangi doktora gitmeyi planlıyosunn ya da gidiyosun suan
Cnm şimdilik Delta hospital hakan bey düşünüyorum daha hic gitmedim ona ama çok önerdiler tasininca ona devam edicem :KK28: sen kime gidiyorsun

3 hafta önceyle aynı mıyım bilmiyorumda 2 ay önceyle aynı değilim :anneadayı: 3 kilo farketmiş 2.5 ayda çok mu acaba ya :KK17: valla ekmeği azalttım şu an.dün sırf sebze ile beslendim moralim bozuldu.
bende doymuyorum surekli aklim yemekte bide ben ekmegi agzina surmezdm smdi tam tahillide 1 dilim yiyorum lif icin ama ekmekte cabuk kilo yapio bana gobegin sis yanlarmda var 1.5 kilo almisim ama doktor hic tartmadi evde kendim tartiliorum ac karnina :)

Merhaba arkadaşlar
Rabbim nasip ederse ben de Ocak 2016 annesi Olacağım. Bizi de aranıza alır mısınız ?
Sat 22nisan, yas 36 . Gecen sene bir düşükten sonra uzun denemelerden sonra bugün Allah'ın izniyle keseyi gördük ama Tiroid hastasıyım o oranlar biraz kaygılandırdı Dr. Hayırlısı ile inşallah hepimiz yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alabiliriz.

Yawrum bende usudum soğukmuş :-) kent meydanına girdim yemek yicem sora ebebek var ya oraya bakıcam :-) amaç evden çıkma olsun işte
banada burdan kalkip nasi zor gelio carsiya inmek bide bu ara halsizim usuyorum bogazim acio kolumu kaldircak halim yok midr bulantim oluo arada hayirlisi ;)

Back
X