- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.001
elma banada ıyı gelıyorBende elma yiyorum sürekli çok iyi geliyor
ama o anlık tabi :=)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elma banada ıyı gelıyorBende elma yiyorum sürekli çok iyi geliyor
Doğru diyorsun anlık geçiyor sonra baştanelma banada ıyı gelıyor
ama o anlık tabi :=)
Evet çok iyi geliyor, bir de erik:)dürüm şeklinde olandan mı yıyorsun? :=) demek ki midenı ferahlatıyor
ferahlatan seyler mıdeye ıyı gelırmıs.
eskilere bakma :=)Doğru diyorsun anlık geçiyor sonra baştan
Benim bulantıdan çok yanma var. Annem çok Saçlı olacak diyor. Eskiler öyle derler ya.
o dürüm olan varya çok guzel yaEvet çok iyi geliyor, bir de erik:)
bir müddet cekecegız maalesef. benım 7/ 24 devam edıyor.eşim mide bulantıma bişi yapamıyor diye üzüllüyor ne denesek anlık fayda sağlıyor sonra gene aynı en son dediki bulantılarınla yaşamaya alış . anlamazki ne çektiğimi![]()
allah korusun. inşallah normal surectekı gıbı 3. ayda bıtervalla canım 9 ay çekenler varmış inşallah onlardan olmayızben ben değilim sanki halsizlik var hiç bişey yapasım yok sürekli yatsam yadırgamıyorum yani. geçsin artık bu günler ya. Allahım yardımcımız olsun.
Anladım canım darısı bana ve kalp atisini duymayanlara inşallahVajinal gördük biz.
Ben maltepe yada kucukyaliya gelicem cnm :)ist kartal da oturan var mı hamiş arkadaşlar![]()
taşınıyo musun canım öyleyse kolay gelsin hangi doktora gitmeyi planlıyosunn ya da gidiyosun suanBen maltepe yada kucukyaliya gelicem cnm :)
Cnm şimdilik Delta hospital hakan bey düşünüyorum daha hic gitmedim ona ama çok önerdiler tasininca ona devam edicemtaşınıyo musun canım öyleyse kolay gelsin hangi doktora gitmeyi planlıyosunn ya da gidiyosun suan
bende doymuyorum surekli aklim yemekte bide ben ekmegi agzina surmezdm smdi tam tahillide 1 dilim yiyorum lif icin ama ekmekte cabuk kilo yapio bana gobegin sis yanlarmda var 1.5 kilo almisim ama doktor hic tartmadi evde kendim tartiliorum ac karnina :)3 hafta önceyle aynı mıyım bilmiyorumda 2 ay önceyle aynı değilim3 kilo farketmiş 2.5 ayda çok mu acaba ya
valla ekmeği azalttım şu an.dün sırf sebze ile beslendim moralim bozuldu.
banada burdan kalkip nasi zor gelio carsiya inmek bide bu ara halsizim usuyorum bogazim acio kolumu kaldircak halim yok midr bulantim oluo arada hayirlisiYawrum bende usudum soğukmuşkent meydanına girdim yemek yicem sora ebebek var ya oraya bakıcam
amaç evden çıkma olsun işte
Ben aldim canim int siparis verdim bayildimmm bu kadar iyisini daha once gormedim bitmeden alinnYok cnm internetten gördüm. .Bugün d&r vardı birkactane başka başka ajandalari ama çok basitti tıpış tıpış zamanları tavsiye ediyo herkes burdanda