• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba,
Sacma mi olur diye sorup sormamakta cok kararsiz kaldim aslinda. Bugu 7+3um. Bulantı falan hic olmadi çok şükür. Tek belirtim goguslerimin sismesi ve dokununca agrimasiydi, ancak bu sabah itibari ile ne siskinligi kaldi ne agrisi. Sabah uyanir uyanmaz sertliginin gittigini hissettim, o kadar bariz bir degisim.

Kanamam falan yok, ama rahim ici kanamam vardi. Dr a persembe gunu gittim. Bu sebepten gidilir mi dra, acaba kalbi mi durdu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi ...
Canım bazen bende göğüslerim şişliğinin gittiğini hissediyorum ama sonraki gün öyle olmadığını farkediyorum sanırım fazla takıp kurcalıyoruz. Yinede dr.a bi git derim bence kafamıza takılan şeyleri doktorumuza sormaya hakkımız var. Bebişini görür belki rahatlarsın

Kızlar bu kitabı almayı düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mı?

Eklentiler

• images.webp
    images.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 74
Merhaba,
Sacma mi olur diye sorup sormamakta cok kararsiz kaldim aslinda. Bugu 7+3um. Bulantı falan hic olmadi çok şükür. Tek belirtim goguslerimin sismesi ve dokununca agrimasiydi, ancak bu sabah itibari ile ne siskinligi kaldi ne agrisi. Sabah uyanir uyanmaz sertliginin gittigini hissettim, o kadar bariz bir degisim.

Kanamam falan yok, ama rahim ici kanamam vardi. Dr a persembe gunu gittim. Bu sebepten gidilir mi dra, acaba kalbi mi durdu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi ...
Canım bende de yok o kadar belirti. Kan tahliline güven . Eğer ağrın ve kanaman olursa kork. O düşük göstergesiymiş. İçini rahat tut. Korkma her şey yolunda.

Kizlar kalp atisini duyduktan ne kaar sonrasi icin randevu verdi doktorunuz? Beni 3 hafta sonra cagirdi. Gecmiyo zaman. Bi bahane bulup yine gitmek istiyorum :)

Kizlar kalp atisini duyduktan ne kaar sonrasi icin randevu verdi doktorunuz? Beni 3 hafta sonra cagirdi. Gecmiyo zaman. Bi bahane bulup yine gitmek istiyorum :)
aynen işte canım bizimkide 3 hafta sonra çağırmıştı benim 2 haftam kaldı. deli olcam :eek: bende gitmeyi minnağımı görmeyi çok istiyorum ama bide fazla utrason bebeğin kalbine zarar veriyormuş o yüzden tutuyorum kendimi. ne yapcam bilemedim zaman geçmiyor

Bulantımn var mi canım ? Ben bugün 6+4 oldum göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi var progestan kullanıyorum mide bulantım oluyor ara sira ama ilactan mi bilemiyorum
var canım bulantım bazen çekilmez oluyo. yemekten vs bulanmıyo ama kötü kokular gelince çok fena oluyorum bide bi anda midem bomboş gibi oluyo sanki günlerdir yemek yememişim gibi bide o zaman bulanıyo :)

Beni bi ay sonra çağırdı ama hem devlet hastanesine hem özel gidiyorum ikiside bir ay sonra gel dedi 15 günde bir oluyor böylesi çok ii oldu:anneadayı:

Son düzenleme:
Back
X