- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.081
ah inş canım günler saatler gözümde büyüyorKafana takmamaya çalış. Taktıkca zaman Geçmez. Bak Gör 2-3 haftaya içimiz rahat bir şekilde bebişlerimizi büyütüyo olacağız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah inş canım günler saatler gözümde büyüyorKafana takmamaya çalış. Taktıkca zaman Geçmez. Bak Gör 2-3 haftaya içimiz rahat bir şekilde bebişlerimizi büyütüyo olacağız
Hayırlı olsun cnm kaç haftlksın,yani kaç haftada duydunMerhaba Bayanlar biz de kalp atislarimizi duyduk çok şükür. ......m
Hadi gözünaydın canımMerhaba Bayanlar biz de kalp atislarimizi duyduk çok şükür. ......m
Canım bazen bende göğüslerim şişliğinin gittiğini hissediyorum ama sonraki gün öyle olmadığını farkediyorum sanırım fazla takıp kurcalıyoruz. Yinede dr.a bi git derim bence kafamıza takılan şeyleri doktorumuza sormaya hakkımız var. Bebişini görür belki rahatlarsınMerhaba,
Sacma mi olur diye sorup sormamakta cok kararsiz kaldim aslinda. Bugu 7+3um. Bulantı falan hic olmadi çok şükür. Tek belirtim goguslerimin sismesi ve dokununca agrimasiydi, ancak bu sabah itibari ile ne siskinligi kaldi ne agrisi. Sabah uyanir uyanmaz sertliginin gittigini hissettim, o kadar bariz bir degisim.
Kanamam falan yok, ama rahim ici kanamam vardi. Dr a persembe gunu gittim. Bu sebepten gidilir mi dra, acaba kalbi mi durdu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi ...
kaç haftalıksın canım biz de bekliyoruz doktor on gün sonra dedi ama duyabilir miyiz bilmiyoruzMerhaba Bayanlar biz de kalp atislarimizi duyduk çok şükür. ......m
ben bu kitabı aldım canım. bi araştır bunu istersen. benim hoşuma gitti.Kızlar bu kitabı almayı düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mı?
Canım bende de yok o kadar belirti. Kan tahliline güven . Eğer ağrın ve kanaman olursa kork. O düşük göstergesiymiş. İçini rahat tut. Korkma her şey yolunda.Merhaba,
Sacma mi olur diye sorup sormamakta cok kararsiz kaldim aslinda. Bugu 7+3um. Bulantı falan hic olmadi çok şükür. Tek belirtim goguslerimin sismesi ve dokununca agrimasiydi, ancak bu sabah itibari ile ne siskinligi kaldi ne agrisi. Sabah uyanir uyanmaz sertliginin gittigini hissettim, o kadar bariz bir degisim.
Kanamam falan yok, ama rahim ici kanamam vardi. Dr a persembe gunu gittim. Bu sebepten gidilir mi dra, acaba kalbi mi durdu diye dusunmekten alikoyamiyorum kendimi ...
Çok teşekkür ederim. Tüm gün internet başındayım acaba bugün noldu nasıl gelişti diye meraktan bilgisayarı kapatamıyorumben bu kitabı aldım canım. bi araştır bunu istersen. benim hoşuma gitti.
ilk zamanlar doktor her hafta çağırıyordu ne güzeldi. şimdi 15-20 haziranda gel dedi geçmiyor zamanÇok teşekkür ederim. Tüm gün internet başındayım acaba bugün noldu nasıl gelişti diye meraktan bilgisayarı kapatamıyorum![]()
Ben de dün bukitabı aldım.türk doktor olması tercih sebebimdi.bsşka da almadımKızlar bu kitabı almayı düşünüyorum. Sizin bir öneriniz var mı?
aynen işte canım bizimkide 3 hafta sonra çağırmıştı benim 2 haftam kaldı. deli olcamKizlar kalp atisini duyduktan ne kaar sonrasi icin randevu verdi doktorunuz? Beni 3 hafta sonra cagirdi. Gecmiyo zaman. Bi bahane bulup yine gitmek istiyorum :)
var canım bulantım bazen çekilmez oluyo. yemekten vs bulanmıyo ama kötü kokular gelince çok fena oluyorum bide bi anda midem bomboş gibi oluyo sanki günlerdir yemek yememişim gibi bide o zaman bulanıyo :)Bulantımn var mi canım ? Ben bugün 6+4 oldum göğüs hassasiyeti ve baş dönmesi var progestan kullanıyorum mide bulantım oluyor ara sira ama ilactan mi bilemiyorum
Kizlar kalp atisini duyduktan ne kaar sonrasi icin randevu verdi doktorunuz? Beni 3 hafta sonra cagirdi. Gecmiyo zaman. Bi bahane bulup yine gitmek istiyorum :)
Kizlar kalp atisini duyduktan ne kaar sonrasi icin randevu verdi doktorunuz? Beni 3 hafta sonra cagirdi. Gecmiyo zaman. Bi bahane bulup yine gitmek istiyorum :)
İnşallah canım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallahteşekkürler inş ben de sorunsuz tüm ölçüleri görürüm
Bende ilk zamanlar bu nedemek diyodumarkadaşlar gülmeyin ama bu 5+5 ler 6+2ler ne ? hep konuşuluyor ama hiç anlamıyorum![]()