• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki nie odun ya sabah erken uyanio ben gözümü açınca uyu uyu çok erken diyo sessiz sessiz hazırlanıp gidiyo iyilikmi yapıyor yani çok uyutarak insan bir kahvaltı hazırlar :KK67:

valla benimkide istemeyince yapmıyor, hele kayınvaldem öyle bir yetiştirmiş ki nerdeyse yemeklerine kadar kendi eliyle yedirecekmiş, hiç bir iş yaptırmamış ama evlendiğimiz günden beri eğitiyorum resmen eşimi ev işlerinde :) Allah var içinden gelerek yapıyor , meraklı da :KK49:
O yüzden içinden gelerek düşünerek yapmasını beklemeyeceksin, pat diye isteyeceksin :)

valla benimkide istemeyince yapmıyor, hele kayınvaldem öyle bir yetiştirmiş ki nerdeyse yemeklerine kadar kendi eliyle yedirecekmiş, hiç bir iş yaptırmamış ama evlendiğimiz günden beri eğitiyorum resmen eşimi ev işlerinde :) Allah var içinden gelerek yapıyor , meraklı da :KK49:
O yüzden içinden gelerek düşünerek yapmasını beklemeyeceksin, pat diye isteyeceksin :)
Aman o anneleride hiç anlamam:110: şükür benimki yapıyor temizlik ütü bile yapıyor ama kahvaltı hazirlamadan gidiyor :KK54: heralde yemem iyi olduğu için karismiyor

ben bulantı konusunda şanslı olacam sanırım, annem ve ikiz kardeşimde hiç olmamıştı, şu an bende de yok, zaten oldum olası midem bulanmaz benim, kusamam yani, doktor bulantı konusunda bilgilendirmek için baya bir konuşmuştu benimle, bebek kesinlikle aç kalmaz diyerek , mideni ne bastırıyorsa onu ye canım. Eşin ne iş yapıyor bilmiyorum ama birazcık yardımcı olsa sana:)

fazlaca var bende o akıntıdan, progestron kullanıyorum vajinal, muhtemelen ondan, normal demişti doktor. Dışarda bişi yapamıyorum da evde sürekli bir iç çamaşırı değiştirme modundayım akıntı yüzünden:)
Ben de progesteron.jel kullaniyorum o yuzden akintim co. fazla. Bazen.su gibi geliyor. Hamilelikte normalde artarmis akinti ama destek birseyler kullaninca daha cok artiyor herhalde

Hadi bakalım benim randevum 3 hafta sonra acaba doktor tahmin yurutebilecekmi :KK57: ayyyyy bide belli oluyormuş düşunsene hemen 1 2 parça alırım mutlaka :KK71:
Belli olur belki erkek bebekler hemen.belli ediyormus kendisini diye soylem var ;))) kizlar utangac oluyormus gec ogreniliyormus diye :))))ben de boyle deli gibi alis eris yapmak istiyorum.... neler neler var cok.guzeller

Mİdem mîdelikten çıktı. Kusmaktan bi hal oldum. Geçsin artık bulantılarr :/ ayrıca 13 hafta da falan cinsiyeti belli olanlar var. Bakalım bizim nolucak :)
Kiyamam ya:(((insallah hemen gecer. Yesil erik cok iyi geliyor benim bulantim oldugunda belki faydasi olur:(((

Af
Kısır yemiyorum ben cnm midem rahatsız :mad: ayrıca yaptım yemeğimi şimdi yedik hiç rahatsız etmedi kokusu :KK45:[/QUOT

Afiyet olsun.canim bebege yarasin:)))ben de cok.aciktim.midem.bulandig. icin kokudan esim bisiyler yapmaya calisiyor. Insallah yiyebilirim

Back
X