- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.241
Yedim yedim afiyetleOhhh afiyet olsun vitamin olsun hem hafif hem sağlıklı kocaman bir tabak ye![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yedim yedim afiyetleOhhh afiyet olsun vitamin olsun hem hafif hem sağlıklı kocaman bir tabak ye![]()
dün oldu kabızlık çok korktumKızlar, Kabızlık durumu var mı siz de? Ay sözde ikinci gebeliğim ama herseyi yeni yaşıyorum gibi![]()
Bende bulantım olduğunda çok yedim soğuk soğuk ta yiyorum iyi geliyordu ama baharat çok minik olacakYedim yedim afiyetle. Bulantıma çok iyi geldi. Çubuk krakerden sonraki favorim
![]()
Teşekkürler. İnşallah canınızı çektirmiyorumdur.Afiyet olsun:)
Canı çeken hemen yapsın valla hazırlayın kocalar başında dursun çevir ha çevirTeşekkürler. İnşallah canınızı çektirmiyorumdur.
Evet haklısın. baharat mideye dokunduğu için az ekledimBende bulantım olduğunda çok yedim soğuk soğuk ta yiyorum iyi geliyordu ama baharat çok minik olacak
Eşime karıştırttım. Nasıl bildinCanı çeken hemen yapsın valla hazırlayın kocalar başında dursun çevir ha çevir![]()
Ins iyi olacak hersey cnm bol bol dinlenmen lazım tabi calismiyorsun dimiKızlar geçen hafta pazartesi kanamam oldu proluton iğne vurdular. De 2 tane daha verdi. Yarın ikincisini vurcaklar. Düşük tehlikeai var dedi.ara ara kahverengi lekelenme oluyor.yarın dr a gidicem yine. İnşallah iyi sonuçlar alırımcanım sıkkın ara ara girip okuyorum.
Hehehhe çok uyaniksin maşallahEşime karıştırttım. Nasıl bildin![]()
15 gün raporluyum.Ins iyi olacak hersey cnm bol bol dinlenmen lazım tabi calismiyorsun dimi
Senin gibi arkadaşlar vardı hep yattilar ayakları yüksekte hicbirsey yapmadılar yemek bile şükür atlattilar 15 gün zorunlu olmadıkça kalkma çok evin içinde bile minik adımlarla yürü Rabbim korusun bebegini15
15 gün raporluyum.
hoşgeldinn canm. ben ilk doktora 5+6 da gitmiştim keseyi görmüştüm. tabi bu döllenmeyle alakalı geç olmuşsa görünmeyebiliyorKızlar ben de aranıza katılıyorum galiba inşallah :) Testler ve kan tahlili pozitif çıktı :) Ama henüz çok küçük ultrasonda görünmez dedi doktor. SAT 26 nisandı. Ultrasonda kaç haftalıkken görünmeye başlıyor?
Hoşgeldin kese sanırım 5+ larda görünür bence 6 da git ama en sagliklisi diye düşünüyorumKızlar ben de aranıza katılıyorum galiba inşallah :) Testler ve kan tahlili pozitif çıktı :) Ama henüz çok küçük ultrasonda görünmez dedi doktor. SAT 26 nisandı. Ultrasonda kaç haftalıkken görünmeye başlıyor?
Fenaaa![]()
senın ınsallah sonuncu haftan olur bulantın için. gercı hep 3 ay dıyorlar amatam gaz devam![]()
Yulaf ye canım kabızlığa birebir, yulaf ezmesini ben sütle pişirip istediğim meyvelerle karıştırıp her sabah yiyorum, ya da yulaf kepeğinden krep yapıyor, değişmez kahvaltılarım:) Ben beslenme uzmanıyla çalışıyorum aslında kilo vermek ve binge eating sorunumu çözmek için başlamıştık ama hamile kaldım:) Prebiyotik en son çare dedi, lifli beslenmeyi artırırsan sorun otomatik çözülürKızlar, Kabızlık durumu var mı siz de? Ay sözde ikinci gebeliğim ama herseyi yeni yaşıyorum gibi![]()
Kızlar ben de aranıza katılıyorum galiba inşallah :) Testler ve kan tahlili pozitif çıktı :) Ama henüz çok küçük ultrasonda görünmez dedi doktor. SAT 26 nisandı. Ultrasonda kaç haftalıkken görünmeye başlıyor?
bu döllenmeyle alakalı bır durum. benımde alttan bakmıstıKızlar ben de aranıza katılıyorum galiba inşallah :) Testler ve kan tahlili pozitif çıktı :) Ama henüz çok küçük ultrasonda görünmez dedi doktor. SAT 26 nisandı. Ultrasonda kaç haftalıkken görünmeye başlıyor?