- 21 Nisan 2015
- 325
- 418
- 23
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.261
inşallah ya. hiçbirşeyden zevk alamıyorumsenın ınsallah sonuncu haftan olur bulantın için. gercı hep 3 ay dıyorlar ama
3 ay çok fazla ama yaa
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah ya. hiçbirşeyden zevk alamıyorumsenın ınsallah sonuncu haftan olur bulantın için. gercı hep 3 ay dıyorlar ama
3 ay çok fazla ama yaa
bende almıyorum ve gunler berbat gecıyor. dunden beri mutfaga adım bıle atmıyoruminşallah ya. hiçbirşeyden zevk alamıyorumSende durumlar nasıl?
Allahım yardımcımız olsun inşallahbende almıyorum ve gunler berbat gecıyor. dunden beri mutfaga adım bıle atmıyorum
ve koltukta dik oturdum bıraz
sürekli bişiler atıstırdım. dun hıc bulantım olmadı
ama tabı kı hareket etmedıgım ıcın olmadı bence. çunku ne zaman hareket etsem bulantı oluyor. bugunde hafıften var ama etkı etmıyor bana tabi. aynen bugunde sadece yan gelıp takılıyorum. uyandıktan sonra asla mutfaga adım atmıyorum
mutfaga gırdıgım zaman gunum berbat gecıyor.
şimdilik bu sekılde
amin. yaglıları ve tatlıları kesAllahım yardımcımız olsun inşallah
Cnm peki sabahtan beridir neyapiyorsun uyuyomusun Tw mi izliyorsun zaman nasıl geçiriyörgün yanibende almıyorum ve gunler berbat gecıyor. dunden beri mutfaga adım bıle atmıyorum
ve koltukta dik oturdum bıraz
sürekli bişiler atıstırdım. dun hıc bulantım olmadı
ama tabı kı hareket etmedıgım ıcın olmadı bence. çunku ne zaman hareket etsem bulantı oluyor. bugunde hafıften var ama etkı etmıyor bana tabi. aynen bugunde sadece yan gelıp takılıyorum. uyandıktan sonra asla mutfaga adım atmıyorum
mutfaga gırdıgım zaman gunum berbat gecıyor.
şimdilik bu sekılde
Hayırlı olsun bebişin :) beta hcg yani kan testinde 1500 olunca görüyorsun.Kızlar ben de aranıza katılıyorum galiba inşallah :) Testler ve kan tahlili pozitif çıktı :) Ama henüz çok küçük ultrasonda görünmez dedi doktor. SAT 26 nisandı. Ultrasonda kaç haftalıkken görünmeye başlıyor?
kısaca anlatayım; uyanıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor. bana çok az kaşarlı tost yapıyorCnm peki sabahtan beridir neyapiyorsun uyuyomusun Tw mi izliyorsun zaman nasıl geçiriyörgün yani
yok benım 5000 iken gorememıstı doktor :=) alttan bakmıstıHayırlı olsun bebişin :) beta hcg yani kan testinde 1500 olunca görüyorsun.
Benim 1051 di minicik bi kese gözükmüştü:) 13.000 de gittim net gözüktü. Internette de öyle yazıyor ama değişiyor demekkiyok benım 5000 iken gorememıstı doktor :=) alttan bakmıstı
Aman iyi bari cnm zamanin gecsinde bir şekilde valla bende hep burda geçiriyorum zamanı bende genelde hep uzaniyorum dışarı cikmadiysam Tw de açık burda konuşunca daha çabuk geçiriyorum şükür bazende süper dadi Tw de onu izliyorum sabahları aşk i memnu ayyyyy iyice gitti bende kafakısaca anlatayım; uyanıyorum eşim kahvaltı hazırlıyor. bana çok az kaşarlı tost yapıyor
kahvaltı edıyoruz. laptopum oldugu için koltukta takılıyorum
bır yandan da tv acık..uykum gelınce kestırıyorum azcık. ama anladım kı uzanmak mıdeyı daha kötü yapıyor, oturuyorum meyve falan yıyıyorum. mıdem genelde hep dolu oluyor. bu sekılde gecıyor işte. ben memnunum yani
gecıyor gecmesıne de.. nasıl olsa yarında bu sekılde gececk dıyorum.Aman iyi bari cnm zamanin gecsinde bir şekilde valla bende hep burda geçiriyorum zamanı bende genelde hep uzaniyorum dışarı cikmadiysam Tw de açık burda konuşunca daha çabuk geçiriyorum şükür bazende süper dadi Tw de onu izliyorum sabahları aşk i memnu ayyyyy iyice gitti bende kafa
evet bende okudum onuBenim 1051 di minicik bi kese gözükmüştü:) 13.000 de gittim net gözüktü. Internette de öyle yazıyor ama değişiyor demekki
Kimse kimsenin vücudunu taniyamiyor malesef oyüzden sen deneye deneye midene iyi gelen şeyleri bulacaksın mecburen....en kötü ihtimalle 3 hafta var geçmesine iyimser düşünürsek ki olmayacak şey değil belkide yarın kalktığında hiç bulantisiz olacaksıngecıyor gecmesıne de.. nasıl olsa yarında bu sekılde gececk dıyorum.
aman boşver evde başka ne yapcan
canın ne istiyorsa onu ızle. zaman gecmıyor kı.. şu mıde sorunum bitse ınan yorgunluk hissim önemlı degıl
mide işi bozuyor işte
hayat durmus vazıyette
evet deneye deneye.. bılemıyorum artıkKimse kimsenin vücudunu taniyamiyor malesef oyüzden sen deneye deneye midene iyi gelen şeyleri bulacaksın mecburen....en kötü ihtimalle 3 hafta var geçmesine iyimser düşünürsek ki olmayacak şey değil belkide yarın kalktığında hiç bulantisiz olacaksın![]()
oyyy kıyamammmVarya psikolojimi bozuyosunuz1 saattir bulantı titreme kocis çay yapmış yanına atıştırmalık ögurdum resmen görünce bisküvi gofret falan
![]()
Valla iyimi ettim bilmiyorum ama ben dün zorla cupra yedimBiliyorum hemen hemen hepimizin bulantısı var. belki yeri ve zamanı değil ama :) hangi Balıkları yiycez hangilerini yemiycez? İnternette araştırıyorum sürekli ama birbiriyle çelişen bilgiler var. Civa oranı az olan balıklar hangileri?bildiğiniz var mı?