- 27 Aralık 2011
- 63.356
- 61.087
- 898
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #6.281
az önce kkya bişiler oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sende bulantı yapacak seylerı yıyorsun amaVarya psikolojimi bozuyosunuz1 saattir bulantı titreme kocis çay yapmış yanına atıştırmalık ögurdum resmen görünce bisküvi gofret falan
![]()
Ben sadece galeta yiyorum ama diğerlerini eşim yioo aaa bak galeta alın kendinize çok iyi odasende bulantı yapacak seylerı yıyorsun ama
dedım ya sana tatlı hafıf bulantı yapar şu durumlarda dıye![]()
Ne oldu ben cikmistim 2 dakika şimdiyi bilmiyorumda dün gece kilitlendi ben giremedim hiçaz önce kkya bişiler oldu
evet dün gece bısıler vardı. az önce de 4 kere gırdım kendı cıkardıNe oldu ben cikmistim 2 dakika şimdiyi bilmiyorumda dün gece kilitlendi ben giremedim hiç
aslında yemek konusunda sıkıntım yok. yemek yıyebılıyorumBen sadece galeta yiyorum ama diğerlerini eşim yioo aaa bak galeta alın kendinize çok iyi oda
Anam kk arıza veriyo dayanamadı halimizeevet dün gece bısıler vardı. az önce de 4 kere gırdım kendı cıkardı![]()
folik asit çok önemli amaa almamazlık etme. doktoruna hemen danış bence gerekirse değiştirsinaslında yemek konusunda sıkıntım yok. yemek yıyebılıyorum
ama atıstırmalıklarda cok önemlı. mide hiç boş kalmayacak. bu arada benım folık asıtte demır de var
ve demir mide bulantııs yapıyormus. 2 gundur ıcmıyorum acaba o mu tetıklıyordu? sabahta bır tane alayım dedım midem az kötü oldu
Folik ten olduğunu dusunuyorsan değiştir bence markasını en azından böyle icmemezlik olmaz bulantı nda azalır benimki hiç sorun yapmıyor bendeaslında yemek konusunda sıkıntım yok. yemek yıyebılıyorum
ama atıstırmalıklarda cok önemlı. mide hiç boş kalmayacak. bu arada benım folık asıtte demır de var
ve demir mide bulantııs yapıyormus. 2 gundur ıcmıyorum acaba o mu tetıklıyordu? sabahta bır tane alayım dedım midem az kötü oldu
Çipura elde var 1:) Civa oranı düşük müymüş?Valla iyimi ettim bilmiyorum ama ben dün zorla cupra yedim
amann eskıler folık asit mı kullanıyordufolik asit çok önemli amaa almamazlık etme. doktoruna hemen danış bence gerekirse değiştirsin
bilmiyorum ona taktım.Folik ten olduğunu dusunuyorsan değiştir bence markasını en azından böyle icmemezlik olmaz bulantı nda azalır benimki hiç sorun yapmıyor bende
sen bilirsin ama yinede doktora danışmalısın bnceamann eskıler folık asit mı kullanıyordudikkatımı cektı. onu almadıgım zamanlar mıdem eh idare eder
zaten şurda 1 ay kullanılacaktı sanırımsen bilirsin ama yinede doktora danışmalısın bnce
En iyi yenmesi gereken hamsi ve istavrit mis tabi somon da yiyebiliyosun cipura orta zararda ama ben zaten sık sık yemediğim için sorun olmaz diye düşündümÇipura elde var 1:) Civa oranı düşük müymüş?
Ilk bebegimde kullanmistim bu ani defterinden cok guzel hafta hafta bilgiler notlar ve yazman icin bolumlerde var resim icin yerler hairlanmis 40 hafta icin yapilmis bir ajanda superBu arada kızlar bende hamilelik defteri var, popymam diye bi siteden aldım. Bulantıdan daha tutmaya başlayamadım ama güzellll
Utangacliktan degil pipi olunca erken anlasiliyorBelli olur belki erkek bebekler hemen.belli ediyormus kendisini diye soylem var)) kizlar utangac oluyormus gec ogreniliyormus diye :))))ben de boyle deli gibi alis eris yapmak istiyorum.... neler neler var cok.guzeller
Bende de oluyor.hatta sari bazen koyu sari oluyor.senin ki nasil l.bilmiyorum moral bozuyor.ama dr bisey olmaz dedi.kızlarr iyi akşamlar size bi şey sorucam benim akıntım oluyo bu aralar hep nette normal yazıyo renkli falan da deeğil ama sanki arada sarı oluyo gibi geliyo da emin de olamıyorum işte karışık biraz sizde de akıntı var mı
Hehehhe eskilerin tabiri işte utaniyor arkasını dönüyorUtangacliktan degil pipi olunca erken anlasiliyor![]()