- 21 Mayıs 2015
- 1.009
- 1.351
- 63
- 44
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #7.141
beklenen derken??beklenen adet tarihi :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
beklenen derken??beklenen adet tarihi :))
İnşallah bir sorun olmaz çok sıkma canını benimde miyomdan dolayı düşük riskim var herşey Allahtan hayırlısı hepimiz için.İnşallah sağlıkla alırız bebişlerimizi kucağımızakızlar merhaba 1 haftadır giremiyordum pazar günü acildeydim sancım çoktu düşük olabilir dediler . 3 gün yıllık izin aldım yattım salı günü giitim kontrolle dr ne derse beğenirsin yatsanda kalksanda otursnda o çocuk düşerse düşer zaten dedi bekliycez Allhım korkuyorum inşallh birşey olmaz kızlar ..
almadim canim bakmakla yetindim :)Kiz daha erken degil mi ben de sabirsizlaniyorum biseyler almak icin
aminn tesekkur edern canımBu arada dogum günün kutlu olsun bebişinle birlikte nice yaslara
Teşekkür ederim caninnnDogum günün kutlu olsunnnnnnnnnnn iyikiiii doğdun bebeginle sağlıklı bir hayatınız olsun inş![]()
canım sakın umutsuzluğa kapılma öncelikle o doktorunu değiştir. hemen gidip başka doktora görün. benim bi tanıdığıma bu çocuk düşer boşuna uğraşmayın diye düşük ilacı verdi doktor hemen başka doktora gittiler sakın kullanma bu düşük ilacını gayet sağlıklı çocuk dedi şimdi 3,5 yaşında maşallah. hemen başka iyi bir doktora git.kızlar merhaba 1 haftadır giremiyordum pazar günü acildeydim sancım çoktu düşük olabilir dediler . 3 gün yıllık izin aldım yattım salı günü giitim kontrolle dr ne derse beğenirsin yatsanda kalksanda otursnda o çocuk düşerse düşer zaten dedi bekliycez Allhım korkuyorum inşallh birşey olmaz kızlar ..
benimde ayni okdr rahatsiz edioki camasir degdikce bide igne batriolar sankiSert olduğu zamanlarda oldu minnoşum şu an her zaaman ki gibiler ama aşağı kısımları sökülürcesine ağrıyor sanki bir şeyler doluyor gibi değişik bir ağrı hiç sevmedim
Hayırlısıyla duy inşallah canımmm :)) sonrasında cinsiyet telaşı başlıyor :)cinsiyeti bi yana dursun... ben hayırlısıyla kalp atışlarını bi duyabilsem![]()
Canımmm. Rabbim sabır versin. Bu acıyı birdaha yaşatmasın.. Lütfen üzülme.. Allahtan hayırlısını iste her zaman.. En kısa zamanda Rabbim bir daha yaşatsın sana bu duyguyu..Kizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
yok tatlım henüz vermedi. bir tehlikemiz yok çok şükürNET OLARAK İSMİNİ BİLMİYORUM AMA DÜŞMEMESİ İÇİN FİTİL YADA HAP VERMEDİMİ PEKİ
biz gidicez Allah nasip ederse ama o zaman 17 haftalık olucam yani 3 ay geçmiş olucak çoktan inşallah doktorda bi sorun olmaz dedimerhaba kızlar yaz tatili düşünüyomusunuz 3 ay tatil önermiyolar ama gidecek olan var mı?
Rabbim en hayırlı zamanda sağlıkla bir bebek nasip etsin size kendiniz yıpratmayın lütfen veren de Allah alan da mutlaka vardır bir sebebi bir önceki gebeliğimde ben de 8. haftanın içinde kaybettim bebeğimi sizi çok iyi anlıyorum sabırlar diliyorumKizlar bebegim 8haftalikken alindi.
Allah hepinize bebislerinizi saglikla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah. .
Zamani gelince bana ve tum bebislerini kaybedenlere saglikla nasip etsin inşallah. .
Sevgilerle. .
Evet evet nokta şeklinde :) tam 7+0 da git hem bebisi hem kalp atışıni duyarsin inşallah canım biz 7.haftada bebisi büyümüş şekliyle gördük yani küçük nokta baya büyümüştu :)inşallah canım benim. ne mutlu size bravo eşine de :) doktorda beyaz bir nokta görünür gibi kesenin içinde dedi ama embriyo dediğiniz öyle birşey mi
Tv yi sırf bu yüzden izlemek istemiyorum dünde bana oldu aynısı özellikle yemek programları sinirimi bozuyoAhhh öyle bir aşerdim ki. Hemen sipariş verdim bekleyemiyorum ağlıycam. Bir de aksi gibi tv de gördüm, facebookta gördüm, int gördüm zincirleme aşerme oldu :)) eşim çok güldü :) utandım valla. Bugün hep yedim. Heeebir de bugün pazara çıktım kendime de hamile t-shrtü aldımmm heveslendim. Bi güzel de giydim :)
Cnm bende dün senin gibi oldum bişi cnm istedi ama yerimde duramiyordum hemen gittik yedim rahatladımAhhh öyle bir aşerdim ki. Hemen sipariş verdim bekleyemiyorum ağlıycam. Bir de aksi gibi tv de gördüm, facebookta gördüm, int gördüm zincirleme aşerme oldu :)) eşim çok güldü :) utandım valla. Bugün hep yedim. Heeebir de bugün pazara çıktım kendime de hamile t-shrtü aldımmm heveslendim. Bi güzel de giydim :)
4+6 da kese 9.9 mm di bi hfta sonra 5+6 da bebişi ölçtü doktor 5.3 mm di haftaya cuma inşallah tekrar kontrolümüz var canım neden sordun kese boyunu bence karşılaştırma yapma kimseyleevet kese boyutu canim