Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar ben meraktan öleceğim Randevum pazartesi günü. Keseyi görebilecek miyim? Keşke kalp atışlarını da duysam... Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin... Benim SAT 26 nisandı. Benimle yakın günlerde olanlar ne yaptılar acaba????
Selam kızlar nasılsınız ?ben bugün öğle bir uyumuşum sanki bir haftadır hiç uyumadım ama yine uykum geldi ya bir de şu sarı akıntı meselesi devam halen kaygılanmaya başladım. Sizler de durum ne?
Kızlar ben meraktan öleceğim Randevum pazartesi günü. Keseyi görebilecek miyim? Keşke kalp atışlarını da duysam... Allah ım hepimize sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin... Benim SAT 26 nisandı. Benimle yakın günlerde olanlar ne yaptılar acaba????
Herkese sağlıklı hamilelikleri:) benim mide bulabtim kusmam yok. Ama maalesef şişkinlik gaz ve kabızlık sorunum var. Bu durumda olan var mi, çözüm önerilerini neler? Sut gaz yapıyor ama içmeden de olmaz ki
Canım benim kese 3gün geriden geliyor. Sorun değil yani merak etme. Benimde 4.haftada bulntım çoktu sonra 1hafta geçti 2-3gündür yine başladı. Endişelenme tatlımnormal
Canım benim kese 3gün geriden geliyor. Sorun değil yani merak etme. Benimde 4.haftada bulntım çoktu sonra 1hafta geçti 2-3gündür yine başladı. Endişelenme tatlımnormal