• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar :)
Mide bulantısı olanlar ve dünyası zehir olanlar size bir müjdem var üzülmeyin sakın kızlar geçiyor,öyle bir geçiyor ki anlamıyorsunuz bile :)) En son ki rezilliğim evden işe zor yetişmemdi,öyle çokdu öyle çokdu ki gözümü yummuştum ve bir saat ofisde banyoyu temızlemiştim,tam bir kepazelikli.3 gün oldu elhamdülillah haifleyerek azaldı.Sanırım artık bulantım olmayacak :pBizim bezelye 1 hafta önceden gidiyor,12. haftamdayım sabredin herşey geçiyor :KK49:
valla bu süper bi haber oldu çünkü genelde çevremdekiler felaket tellalı gibiler ben 9 ay çektim diyeninimi istersin bunlar daha iyi günlerin benim 7 ay boyunca geceleri bile midem bulanırdı diyeninimi? :KK17:

Pozitif düşünün 8. haftalarda resmen bunalımdaydım,evim tozlu ve dağınıkdı,yemek yapamıyor yıyemıyordum,herkes kokuyordu herşey batıyordu.Ama şimdi herşey geçti elhamdülillah.Haftasonu temzilik için destek aldım,herşeyleri yıkadım,koçtaşdan alışveriş yaptım balkonumuz için psikolojime iyi geldi :D Ramazana bomba gibi girin,tatil planları yapın ;)
Bu sene ayder'e ordu ya erzuruma gidicez,şöyle temiz hava alaıcaz inşaAllah bebişimizle :)

Pozitif düşünün 8. haftalarda resmen bunalımdaydım,evim tozlu ve dağınıkdı,yemek yapamıyor yıyemıyordum,herkes kokuyordu herşey batıyordu.Ama şimdi herşey geçti elhamdülillah.Haftasonu temzilik için destek aldım,herşeyleri yıkadım,koçtaşdan alışveriş yaptım balkonumuz için psikolojime iyi geldi :D Ramazana bomba gibi girin,tatil planları yapın ;)
Bu sene ayder'e ordu ya erzuruma gidicez,şöyle temiz hava alaıcaz inşaAllah bebişimizle :)

bimde 3 temmuzda 2 li taramam bunu herkesten mi istiyorlar acaba..ve nasıl oluyordu bu tarama ..kan falanmı veriyoruz
canım hem kan veriyosun hem de burun yapısına bakıyorlar. birde heskese yapmıyorlar. benim ilk gebeliğimde doktorum sormuştu ne olursa olsun doğurucam diyosan boşuna yaptırma diye

canım hem kan veriyosun hem de burun yapısına bakıyorlar. birde heskese yapmıyorlar. benim ilk gebeliğimde doktorum sormuştu ne olursa olsun doğurucam diyosan boşuna yaptırma diye

anladım canım inaşllah bir sıkıntımız çıkmaz ilk gebeliğimden 10 yıl geçti unutmuşum herşeyi ianna bana :) Allhım rast getirsin kst06 kst06 canım inşaşl iyi sonuç alırız ...

benim de geçen haftaya göre bulantılarımda azalma var. İnşallah bu haftayı da atlatırsam tamamen bitecek. 10 haftalık oldu bebeğim. Rahat olun sabredin bitecek arkadaşlar.
Bu arada hiç rus takvimine bakan var mı? Benim çin takvimi kız diyo, rus takvimi erkek diyor. İkiz de değil ki :) biri kız biri erkek olsun.

benimde haftaya cumartesi randevum.günler geçsin hemen.tam bir ay olcak bebeişimi görmeyeli.ne yaptı ne şekle geldi o kadar merak ediyorum ki...erkekse belli oluyor bu haftalarda :) peki ikili test özellerde yapılıyor mu devlete mi gitmek gerekiyor?

Benim doktorum özel olduğu için kanı orada alacaklar, kendileri ilgilenecekler, ama devlette de yapılıyor diye biliyorum sadece sonuç geç çıkıyor sanırım

Pozitif düşünün 8. haftalarda resmen bunalımdaydım,evim tozlu ve dağınıkdı,yemek yapamıyor yıyemıyordum,herkes kokuyordu herşey batıyordu.Ama şimdi herşey geçti elhamdülillah.Haftasonu temzilik için destek aldım,herşeyleri yıkadım,koçtaşdan alışveriş yaptım balkonumuz için psikolojime iyi geldi :KK70: Ramazana bomba gibi girin,tatil planları yapın :KK66:
Yaa superr memleketimmm karadenizim.bi aksilik cikmazsa bizde bayrama artvin arhaviye gidicez.sonrasindada akdeniz tarafi.insallah iyi oluruzda rahat gecer

Benim bu bulantının da ayarı yok arkadas! Ya tüm gün deniz tutmuş gibi içim karışır yani bulantı desen diyemezsin ama hiç bişi yedirmez içirmez. Yada deminki gibi kahvaltı ederken aaaa ne güzel hiç tiksinmeden yedim dersin arkadan hooopppp lavaboya öğürmeye. Ya bulan ya rahat bırak nedir bu yani :KK11:

11. 12. haftalarda geçmeye başlıyor canım.vücut yabancı madde algılıyor bebişi ve bissürü değişim oluyor.kan hacmi artıyor hormonlar yükseliyor.bunlarda mide bulandırıyor.bir süre sonra vücut alışıyor.genelde o da bu haftalar işte. benim epey azaldı.hatta dün hiç bulanmadı hep gezdik bebişimle :)
aa süper ya inşallah. dayanılmaz oluyor bazen çarede bulamıyorum limon yiyiyorum sürekli :) seninle 2 hafta var aramızda. tarama testi yaptırdınmı sen? ben onun sonucunu çok merak ediyorum. 3 temmuzda çağırdı beni de.

aa süper ya inşallah. dayanılmaz oluyor bazen çarede bulamıyorum limon yiyiyorum sürekli :) seninle 2 hafta var aramızda. tarama testi yaptırdınmı sen? ben onun sonucunu çok merak ediyorum. 3 temmuzda çağırdı beni de.

erik ye canım yeşil elma da süper gelir.evet iki haftacık var :) ben cmrtsi gidiyorum dr a.bir ay olcak yani.sanırım o gün isticek dr.bende çok merak ediyorum nasıl bişiler çıkıcak.ama kötü bişi olacağını sanmıyorum

Back
X