- 27 Şubat 2015
- 1.462
- 2.620
- 133
- 38
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #9.341
Canım ben biraz çok meraklı bir hamişim Sağolsun doktorumda bütün sorularımı sıkılmadan cevaplıyor Unuttuğum sorularımızda mail atıyorum isterse gecenin bir Yarısı olsun mail atınca hemen cevap veriyor Sağolsun bu kanama ne zaman biter dediğimde kimi hastalarda 3 ile 4 ay içinde düşük riski biter diyor genelde de kanamalar o aylarda bitermiş Kiminde de 1 haftada düzelirmiş kimi hastalarda 9 ay devam edermiş bu Tür durumlarda ne kadar çok dinlenilirse o kadar erken kanama odakların geçer dedi.... Ama kanaman olduğu zaman korkma dedi hemen bebeğine bişey olmaz dedi sen panik olma yeter diyor... Artık Rabb'ime emanet bebişlerimiz sende hiç korkma aslında bebekler genelde anneler korktuğunda ve panik yaptıklarında çok etkileniyormuş
oo süpermiş ben on dak. anca kalıyorum doktorun odasında. bu hafta tüm sorularımı yazcam yoksa bebeğime ultrasondan bakıcam diye tüm sorularımı unutuyorum :) bugün çok iyiym seminere gidip imza atıp kaccam. rogestan cok uyku yaptı bana ama..eşim kaç saat uyudugmu hesaplar oldu hep. tüm anneler aynı panikle gidiyorsa doktora leke görünce demekki.. pazar günü oldu duramıyorum ağlamadan..ultrasondan baktı doktor tüp bebek mi diye sordu ? yok dedim ne üzülyorsun dur bi seni rahatlatalım dedi. gümbür gümbür kalbini dinletti.. hiç o kadar mutlu oldugum bi anı hatırlamıyorum şu yasıma kadar.demek ki evlat böyle bir şeymiş daha kucagına almadan heyecanı sarıp sarmalıyor insanı. çok sağol sen de içim rahatladı.