• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Benim kızım da kalp atışı 134 u hiç geçmedi ama şimdi bu bebegimin kaç hiç bilmiyorum doktor kalbi atiyo bak dedi 8+4 de ama ses cihazı bozuk dedi ve duymadim seslerini :(

Canim da benimde tam tersi 4 yaşında bi kızım var. Bi kere bile midem bulanmadi. Çok rahat hamilelik gecirdim. Şimdi daha hamile oldugumu ogrenmeden midem bulanmaya ve kusmaya başladım. Valla bilmiyorum cinsiyet le mi alakali ama her hamilelik farklı geçermis. Hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin allahim
amin.bir de yaşlandım heralde diye düşünüyorum :)))) vücut o zaman daha genç ve dayanıklıymış demekki :)))

merhaba kızlar
yazmayalı çook uzun zaman oldu.ilk hamileliğimde mide bulantısı nedir bilmiyordum,ne rahat bir hamilelik geçirmişim.şimdi bulantı yüzünden yatak döşeğim.sanki hamile değilim de hastayım.bazen de baş ağrısı tutuyor.ne zaman normale döneceğimi çok merak ediyorum.hamileliğin bir tadını çıkaramadım,okuduğum kadarıyla çoğumuz da aynı şikayetler var.inşallah hepimiz bir an önce düzeliriz.
dün hastaneye gittim ikili test için.bir aydır görmüyordum bebişimi.en son kalp atışlarını duymuştuk.bir de baktım ki bir bebek oluvermiş,eli, kolu ,bacağı, burnu herşeyi vardı :))) görünce çok duygulandım.ben mide bulantılarıyla boğuşurken o kendi kendine büyüyüvermiş :) bu arada ilk oğlumun kalp atış hızı 170 'di.bu bebişim de 170.acaba bu da mı erkek diye düşünüyorum.ama belirtiler çok farklı.oğlumda bulantı filan hiç olmamıştı.o yüzden de kız mı acaba diyorum:))ne olursa olsun sağlıklı,hayırlı ve ömürlü bir evlat olsun,hepimizin evlatları da.
ayrıca hayırlı ramazanlar diliyorum.oğlumda iki yıl borçlanmıştım,iki yıl daha eklenecek bu borca artık.

Benim de 11 yaşında bir oğlum var. Hamileliğim ilkiyle hemen hemen aynı geçiyor. Tek fark göbeğim çabuk belli oldu. ilkinde 6-7 ayda ancak belli olmaya başlamıştı. Bulantım yine yok. Yine cildim güzelleşti. Bunlar ölçüt alınıyorsa yine bir oğlan geliyor. Ama çevremdeki herkes müthiş bir kız beklentisi içerisinde. Beni de havaya sokuyorlar. bBir an önce belli olsa da kurtulsam :))

Benim kızım da kalp atışı 134 u hiç geçmedi ama şimdi bu bebegimin kaç hiç bilmiyorum doktor kalbi atiyo bak dedi 8+4 de ama ses cihazı bozuk dedi ve duymadim seslerini :KK43:
tüh keşke duyabilseydin ama bozuk lafına ben inanamadım çünkü bildiğim kadarıyla eski tip ultrason cihazı olanlar yani ses verme özelliği olmayanlar böyle bozuk diye geçiştiryorlar.

Aaa olabilir canım hiç aklıma gelmedi sadece izleyebildim bebisimi minicikti ama hafif hafif hareket ediyodu çok mutlu oldum.

Benim de 11 yaşında bir oğlum var. Hamileliğim ilkiyle hemen hemen aynı geçiyor. Tek fark göbeğim çabuk belli oldu. ilkinde 6-7 ayda ancak belli olmaya başlamıştı. Bulantım yine yok. Yine cildim güzelleşti. Bunlar ölçüt alınıyorsa yine bir oğlan geliyor. Ama çevremdeki herkes müthiş bir kız beklentisi içerisinde. Beni de havaya sokuyorlar. bBir an önce belli olsa da kurtulsam :))
benim de karnım hemen çıktı bu sefer,6 aylık gibiyim.kıza kanalize olup sonra bir oğlanla karşılaşırsam diye her nekadar kız istesem de bu da oğlan heralde diye oyalıyorum kendimi :)

Evet kuzum ole yapiyorum sagolasin simdi daha rahatim mucize koydum bebegimin adini ins saglikla dogar bazilari 9ay kan goruyomus Allah korusun kotu bi his Allah hicbirinize yasatmasin insallah sen nasilsin
amin canım benim en son cumartesi kahverengi akıntım oldu çok şükür geçti. Insan in aklına ne gelirse meraktan;) biraz dikkat ederek birlikte olalım demiştik alın size dedi minnak ;)

Şuan mide bulantilarim devam ediyor dün emadur içtim yarm saate anca etkisini gösteriyor diye yemek yemeği bekliyordum sağolsun biri nasıl yemek yaptıysa kokusu geldi ılaci da içimdekileri de cikardim;)

yemeklerde sorun yok, bazen yedıkten sonra bulanıyor
ama yememe engel olmuyor hiç. sabahları da oluyor gece yatacagım zaman da. gun ıcınde de oluyor tabı . zaten gerıye bişi kalmadı :=) yogunluk kokuya karsı tabı
masallah her seyın kokusu sankı burnumda gıbı
Geçmiş olsun tatlim en azından yerken sıkıntı yapmıyor bebişin masallah
Benim yemeği gördüğüm anda iştahım kesiliyor :KK17:

Minik hamileler herkese tünaydın
10.haftaya ulaştım hatta 10+3 hesaplarıma göre, 5-6-7.haftalarımda devam eden kahverengi lekelenmem tahmini 2 haftadır azalmış ve son bir haftadr kesilmiş ve sarı beyazımsı akıntıya dönüşmüştü.
Bugün tekrar baktığımda yine kahverengi akıntı gördüm, korkmaya başladım ,birsey olur muu sizce ?2 gün önce tatil dönüşü dr a uğradığımda (akıntım başlamamıştı) sorun olmadıgını hatta bebegin hareket ettiğini kalp atışlarının da iyi oldugunu söyledi.
Benim gibi olan var mı , kahverengi akıntısı kesilip tekrar başlayan :110:

Eklentiler

• xenforo-smilies-kk200[1].webp
    xenforo-smilies-kk200[1].webp
    456 bayt · Görüntüleme: 48
al bendende okdr oyuzden panik yapip durduk hep ama ben simdi alistim bide cok sukur akintim azalmaya basladi. dedign gbi benimde belimde ozellikle sag tarafimda sag ayagma vuran kemiklerimi agrtan bi agrim oluo annem erkek bebek olabilir dedi :) doktorda kemikler gelisio dedi :) ama bidaha sorucam gidince... bas agrisi icin nane yagi al canom sakaklarina burnunun cevresine sur cok ii gelio cevremdeki tum hamilelet bunu uyguluo ve sonuc iyi :) millet gider mersine ben giderim tersine bugun bunca zaman snra istifra ettm tum kahvalti gitti :KK43:

kalp atışından sonra kolay kolay birşey olmazmış ama nedense işte bazı dr lar peşinde koşturmayı seviyor sanırım.inş lekeler tamamen geçer benimki epeydir yok bir ay olmuştur.çok şükür :nazar: benimde bacağıma vuruyor öyle erkek mi oluyor muş ay hep benim içime erkek doğuyor zaten.tatlı krizide tutuyor :KK47: tamam canm alırım nane yağı.peki çatlaklar için birşeyler kullanıyor musunuz acaba? ben bebe yağı sürüyorum ama artık başka şeyler almak istiyorum. bazılarının öyle geç oluyor ve hemen kesiliyor bulantılar canım.çok sürmez artık senin.olsun gitsin.birşey olmaz korkma.

10.haftaya ulaştım hatta 10+3 hesaplarıma göre, 5-6-7.haftalarımda devam eden kahverengi lekelenmem tahmini 2 haftadır azalmış ve son bir haftadr kesilmiş ve sarı beyazımsı akıntıya dönüşmüştü.
Bugün tekrar baktığımda yine kahverengi akıntı gördüm, korkmaya başladım ,birsey olur muu sizce ?2 gün önce tatil dönüşü dr a uğradığımda (akıntım başlamamıştı) sorun olmadıgını hatta bebegin hareket ettiğini kalp atışlarının da iyi oldugunu söyledi.
Banada oldu canım bi hafta kahverengi akıntım oldu geçti diye rahatlamistim
Bu arada hala progestan a devam ediyorum cumartesi tekrar oldu pazartesi geçti daha olmadı korkma bence doktor hamileler in %20 sinde olur ağrın yoksa şiddetli bi kanama yoksa sıkıntı olmaz demişti. Öyle de oldu çok şükür kanama ultrasonda yokmuş. Yine de muayene olduğunda baktirirsin ama telaş yapma cnm

ya öylede çok askılı da giymiyorum. ancak bulursam göğsü çok açılmayan şeyler alıcam. bir türlü fırsatta bulamadımki almak için:KK43:
Ben geçen gün göğüs altından bollaşan uzun elbiseler aldın tiril tiril. pantolon giymek tam bi işkence. Bu yazı elbiselerle geçirmeyi düşünüyorum kışın da tayt.

Bende 9+4 haftalığım. Aynı kahverengi lekeler ara ara bende de oluyor doktorumla surekli irtibattayım normal olduğunu söyledi. Basta bende korkuyordum ama doktor rahatlattığı icin artık sorun etmiyorum. Sadece bana söylediği şu: cok normal bi durum ama iki üç günden uzun sürerse gel bi bakalım demisti ama hic uzun sürmedi. Bazı hamileler bunu 9 ay boyunca yasıyormuş ama kahverengi olduğu sürece ve az miktarda olduğu sürece sorun yokmus.

kalp atışından sonra kolay kolay birşey olmazmış ama nedense işte bazı dr lar peşinde koşturmayı seviyor sanırım.inş lekeler tamamen geçer benimki epeydir yok bir ay olmuştur.çok şükür :nazar: benimde bacağıma vuruyor öyle erkek mi oluyor muş ay hep benim içime erkek doğuyor zaten.tatlı krizide tutuyor :KK47: tamam canm alırım nane yağı.peki çatlaklar için birşeyler kullanıyor musunuz acaba? ben bebe yağı sürüyorum ama artık başka şeyler almak istiyorum. bazılarının öyle geç oluyor ve hemen kesiliyor bulantılar canım.çok sürmez artık senin.olsun gitsin.birşey olmaz korkma.
annem öyle dedi canim ama benimde canim hic tatli istemio cikolata bile diincr esim ayy yok diyorum ama bole sulu eksili meyveler cok yiorum tuzlu istio canm ama yemiorm sismesin odemden die vucudum. gercinis arkadsmda hep eksi yiodu ama cinsiyeti erkek cikti bende hep erkek hissediorum hamile kalmadan 1 2 ay oncr erkek bebek goruodum hep snra ruyamda ismi bile soylendi kulagma oyuzden hep erkek bekliorum saglikli olsnda hic onemli deil gonlumuz kiz istio ama saglikli olmasi herseydrn onemli.oda evlat oda hic onemi yok cinsiyetinin. benmdr goguslerimde pisik gbi bisi oldgnda doktr 16.haftada ilacli krem vercez demisti badem yagi kullan dedi ama ben o tuylendirme yapio die bebe yagi aldm zeytinyagli komilinin. bidr avondan vucut sutu aldm oda cok hosuma gtti ama ben hergun useniom gun asiri suruom :) catlak icin sebamedinkini sormustum ii die 67 liraydi fiyatida ama almadim

Dün benim çık az kahverengi lekem oldu Dr a gittik kahverengi kanamadan korkma dedi ama kırmızıya dönerse mutlaka gel dedi.....inşallah bir şey olmaz canım. ..geçmiş olsun

annem öyle dedi canim ama benimde canim hic tatli istemio cikolata bile diincr esim ayy yok diyorum ama bole sulu eksili meyveler cok yiorum tuzlu istio canm ama yemiorm sismesin odemden die vucudum. gercinis arkadsmda hep eksi yiodu ama cinsiyeti erkek cikti bende hep erkek hissediorum hamile kalmadan 1 2 ay oncr erkek bebek goruodum hep snra ruyamda ismi bile soylendi kulagma oyuzden hep erkek bekliorum saglikli olsnda hic onemli deil gonlumuz kiz istio ama saglikli olmasi herseydrn onemli.oda evlat oda hic onemi yok cinsiyetinin. benmdr goguslerimde pisik gbi bisi oldgnda doktr 16.haftada ilacli krem vercez demisti badem yagi kullan dedi ama ben o tuylendirme yapio die bebe yagi aldm zeytinyagli komilinin. bidr avondan vucut sutu aldm oda cok hosuma gtti ama ben hergun useniom gun asiri suruom :) catlak icin sebamedinkini sormustum ii die 67 liraydi fiyatida ama almadim
Canım bende ekşi tuzlu şeylere dayanamıyorum. İlk günden beri erkek hissediyorum eşimde ısrarla kızım diye seviyo :KK48: badem yağını bende duydum hiç çatlak yapmıyormuş ama senin gibi tüylenmeden korkuyorum

Back
X