• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ben varım cnm ilk oğrendiğimde tsh 13 tu şuan 75 lik ilaç kullanıyorum

merhaba canım tsh ın şuan kaç, ve gebeliğini ilk öğrendiğinde kaç haftalık hamileydin, gebeliğini öğrendiğindeki değer mi 13 tü.... ne kadar sıklıkla ölçüp takip etmek gerekiyor, sanırım 2,5 un altında olması gerekiyor

Dr keşke bir önceki randevunda söyleseymiş. Benimki en son gittiğimde bundan sonra ben uyarmadığım sürece her muayeneye tok gel diye özellikle uyarmıştı.
Valla bu kadarini artık doktorlardan beklemiyorum çok az sayıda doktorlar söyler herhalde.....aksilik ben her randevum a sıkışık giderdim bunda aklım gitmiş ikili test heyecanına herhalde :KK53: oyüzden dedim herkese tekrar tekrar hatirlatayim:KK24:

Valla bu kadarini artık doktorlardan beklemiyorum çok az sayıda doktorlar söyler herhalde.....aksilik ben her randevum a sıkışık giderdim bunda aklım gitmiş ikili test heyecanına herhalde :KK53: oyüzden dedim herkese tekrar tekrar hatirlatayim:KK24:
Hayır işin ilginci ben drdan dert yanıyorum. Çok az konuşuyoruz hemen bitiyor diye. Ama bunu söyledi. Bence söylemesi de gerekirdi :) Bakalım 4 temmuzda gittiğimde dr'a ısınabilecek miyim. Hala çekincelerim var.

merhaba canım tsh ın şuan kaç, ve gebeliğini ilk öğrendiğinde kaç haftalık hamileydin, gebeliğini öğrendiğindeki değer mi 13 tü.... ne kadar sıklıkla ölçüp takip etmek gerekiyor, sanırım 2,5 un altında olması gerekiyor
Benim gebelikten 6 ay önce 13 tu ilaçla 1 kusurları düştü. ..hamileliği öğrendim 4.haftaydi hemen gidip baktirdim yine 1.kusurlerde çıktı doktor 2 ay sonra tekrar gel dedi önümüzdeki günlerde gidicem kismet se sanırım 2 ayda bir bakıcak ama bazı doktorlar ayda bir bakıyormus burdan okudum benim doktor devlette olduğu içinmi iki ay dedi bilemiyorum

kızlar dr a sordunuz mu yürüyüş yapabiliyor muyuz? egzersiz? ve tatile gidebiliyor muyuz? ben bi an önce denize girmek istiyorummmmm.çokta yararlıymış

Hayır işin ilginci ben drdan dert yanıyorum. Çok az konuşuyoruz hemen bitiyor diye. Ama bunu söyledi. Bence söylemesi de gerekirdi :) Bakalım 4 temmuzda gittiğimde dr'a ısınabilecek miyim. Hala çekincelerim var.
Aman inş iyi olur doktorun bide bu benim hamilelik sonuna kadar olacak doktorum değil ben tasinicam 1 aya kadar bide gittiğim yerde yeni doktor bulucam kendime :110: inş iyi bir doktora denk gelirim benimde şuanki doktorum az konuşuyor ama ben büyük güven duydum nedense :KK53:

Aman inş iyi olur doktorun bide bu benim hamilelik sonuna kadar olacak doktorum değil ben tasinicam 1 aya kadar bide gittiğim yerde yeni doktor bulucam kendime :110: inş iyi bir doktora denk gelirim benimde şuanki doktorum az konuşuyor ama ben büyük güven duydum nedense :KK53:
İnşallah sen de iyi bir dr bulursun. Çok önemli gerçekten. Ben de aynen çok az konuşuyor ama güveniyorum. Yani sorunca cevap veriyor tabi ama çekiniyorum ben.

İnşallah sen de iyi bir dr bulursun. Çok önemli gerçekten. Ben de aynen çok az konuşuyor ama güveniyorum. Yani sorunca cevap veriyor tabi ama çekiniyorum ben.
Bence hiç çekinme herseyi sor açık açık neden bikiyormusun Benin doktor da çok gerekli şeyleri söylüyor onun dışında sürekli bana soruyor bir sıkıntın varmı rahatsız eden birsey varmı sürekli soruyor yani benden birseyler bekliyor uzun uzun konuşmak yerine ama muayene esnasında ultrasona bakarken tak tak herseyi kendi söylüyor bana soracak pek bişey kalmıyor :KK53: seviyorum ben adamı yahuuu:KK70:

Back
X