• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar smear testinizi ihmal etmeyin, doktorunuza hatırlatın! Siz hatırlattığınızda doktorunuz yapacaktır bu testi. Birçok hastalık bağışıklık sistemi zayıfladığında çıkıyor. Ve hamililikte bağışıklık sistemi zayıflıyor aynı zamanda streste bunu etkiliyor 40 gün arayla olmayan bir virüs çıktı bende biliyorsunuz. Tedbirlerinizi alın.

Hamilikte smear testi vermenin bebeğe bir zararı yok, yararı var belki bir ilaç kadar yakınken her şey kendinizi riske atmayın.
canım pinkperestciğim herşey güzel olacak :KK200:

Biliyorum canım çok iyi anlıyorum 3 kez yaşadım ben o acıları..şimdiki gene çok ufak ikiz bebekler im 6 aylıktı çatır çatır doğurdum 2 tane küçücük mermer tasim var..allah beterinden korusun. Simdi tek yapman gereken biraz,daha temkinli davranmak..biraz daha araştırmak..ben bu sefer perinatolog doktoruna gidiyorum ayrıca başka hastanedeki doktora da..mecburum napim..bazen tevekkül şart oluyor zor bir şey ama..elimizden gelen su aşamada malesef o...
insanlarla konuştukça inan çok rahatladım canım. meğer bir çok anne adayı yaşamış bu durumu. Rabbim ikizlerini korusun ve bu sefer yüzünü güldürsün inşallah.

Kızlar bebeğin cinsiyeti belli olsa babaannemiz bize bunu örmeye başlayacak :)

img03c.jpg

Y Yellu
Canim basinsagolsun.Cok uzuldum.Verende alanda Rabbim.Insallah saglikli gebeligin olur bundan sonra.Hayirlisi buymus.Kendimi senin yerine koydumda cok zor elbet Rabbim sabir versin.Keske elimden bisey gelse :KK43:
Canımsın Allah razı olsun. Bana dua edin yeter. Konuştukça rahatladım sizlerinde sayesinde daha iyiyim şükür.

Benim de 2. canım. İlki 11 yaşında :) Bunda çok daha tecrübeli hissediyorum. erek kendi tecrübelerime gerek çevremekilerin tecrübelerine dayanarak çok fazla alışveriş taraftarı değilim. Allah korusun kötü birşey olsa çok acı verir yapılan hazırlıklar. Ben bu işi son aya bırakıyorum. 8,5 aylıkken doğum iznine çıkacağım. O zaman hallederim hepsini inşallah :)
İnşallah canım ne iş yapıyosun ?

Merhaba kızlaaar, ben de Cuma akşamı kontrole gittim, benim bebiş de 1 hafta önden gidiyormuş, doktor adet tarihini öne çekti, tahmini doğum tarihi 01 Ocak görünüyor bu durumda :) vee iyice baktı vee %80 kız dedii, sanırım bir sonraki muayenede tamamen netleşir ama biz şimdiden kızım diye konuşmaya başladık, insan ister istemez etkileniyo doktorun söylediklerinden :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah, selamlar.. :anneadayı::KK54:

Merhaba kızlaaar, ben de Cuma akşamı kontrole gittim, benim bebiş de 1 hafta önden gidiyormuş, doktor adet tarihini öne çekti, tahmini doğum tarihi 01 Ocak görünüyor bu durumda :) vee iyice baktı vee %80 kız dedii, sanırım bir sonraki muayenede tamamen netleşir ama biz şimdiden kızım diye konuşmaya başladık, insan ister istemez etkileniyo doktorun söylediklerinden :) Allah hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İnşallah, selamlar.. :anneadayı::KK54:

Oyy maşallah annesi :) Oğlum olursa alacağım kızını bak başkasına söz verme :)) Önden gidiyorsa akıllıdır bizim gelin:-):-)

Back
X