- 8 Mart 2015
- 2.420
- 2.620
- 78
- 34
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #12.941
Diyarbakır'dakilerin suçu ne?
Bebeğimm kıyamam yaaa :))) O kadar uzakta işin ne acabaa insan şöyle azıcık yanaşır yanıza :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Diyarbakır'dakilerin suçu ne?
burdurdakilerin suçu nekeşke hepimiz buluşabilsek ama olmuyo işte,şöyle yapsak mesela gezmeye falan ist.e geldiğinde yeni buluşmalar ayarlarız olmaz mı
![]()
evet uzağım yaa Ankara'dayım ben ühüüü
ama izmirdeyim ki bennya ,gelin siz deee ...herkes gelsin![]()
orta noktayı buldum işte 1 saatte hepiniz antalyadasınız hooooopppppppevet uzağım yaa Ankara'dayım ben ühüüü![]()
bilmiyorum hamişliğin belli oluyorsa sorun olmayabilir,, hiç giden gelen arkadaşlar varsa burda bilgi versin bize:)Rapor olmazsa sıkıntı yaparlar mı acaba yaa havalimanında, ben de 2 hafta sonra tatile gidicem![]()
Hepimiz aynı yerde olsak ne biliyim küçük bi kasabada filan mesela ,hatta bi de çalışmasak veya yarım gün çalışıoruz örnegin , gün ,çay saati vs yapardık sabah kahvesi için buluşur bebekciklere ıvır zıvır bakardık vallahi , ama güneşli bi ege ceya akdeniz sahil kasabasında olcasBebeğimm kıyamam yaaa :))) O kadar uzakta işin ne acabaa insan şöyle azıcık yanaşır yanıza :))
Bizde eşimle kız istiyodukkk :)) ama sağlıklı olsun önemli değil :))ooo baya kız istiyoruz :) herkes kız istiyor ya bayanlar olarak erkeklerden mi bıktık nedirbenim eşim çok kız istiyordu.bende erkekte olabilir ama kız olsa daha çok sevinirim diyordum
karbonhidratı bıraktım tatlım.bir aydır kilom değişmedi çok şükür.ben tersim ya millet mide bulantısından kilo verir ben aldım.millet kabız olur benimki bozulur
tikat ediyorum yaaa canım artık haklısın o zaman elimde değildi..
kahvaltımızı burda yapıcaz 5 yatak odası var. 3 er gün kalabiliriz. yupppiiiiiiiii
uçaklaorta noktayı buldum işte 1 saatte hepiniz antalyadasınız hoooooppppppp![]()
bilmiyorum hamişliğin belli oluyorsa sorun olmayabilir,, hiç giden gelen arkadaşlar varsa burda bilgi versin bize:)
Ayyy sorma mağazaya giriorum alışverişe bebek kıyafetleri gözüme çarpıo bi bakiim diorum sürekli kız bakıorum aa diorum erkek bakmalısın bi bakıorum hiçbişi yokkaaaa ne düşündünüz??? Bir de alışveriş işlerine girdin mi sen? Nerelerden ne alınır ya, mobilya işini çok düşünüyorum erkek mobilyası da cok zor ya herşey kıza yönelij![]()
huhuuuhuuukahvaltımızı burda yapıcaz 5 yatak odası var. 3 er gün kalabiliriz. yupppiiiiiiiii
ne gülüon kızuçakla![]()
Merhaba arkadaşım,Rapor olmazsa sıkıntı yaparlar mı acaba yaa havalimanında, ben de 2 hafta sonra tatile gidicem![]()
Korkma bebeğim bundan sonra geçmezsin, geçen antalyaya gittiğimde havaalanında mundar ettiler beni :)))
Hamileyim diyince ayakkabılarımı çıkarttırdılar, beni bir kabine soktular oramı buramı mıncıkladılar :) Herkes bana bakıyordu teröristmişim gibi allahtan üstümde hamile tişörtü vardı da anlayan anladı :))
hoşuma gitti kuzum hayal ettim de toplucak hamileler orada buluşmuşuz, karnımız burnumuza gelmiş restoranı silip süpüyoruzne gülüon kız
yok ya benim o kadar çıkmadı karnım ama hamile pantolon ve taytı giyiyorum, h&m'de çok güzel şeylervar, Ankara'da cepadaki magazada varHamile tişörtü giymeyr başladınız mııı![]()