• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimm kıyamam yaaa :))) O kadar uzakta işin ne acabaa insan şöyle azıcık yanaşır yanıza :))
Hepimiz aynı yerde olsak ne biliyim küçük bi kasabada filan mesela ,hatta bi de çalışmasak veya yarım gün çalışıoruz örnegin , gün ,çay saati vs yapardık sabah kahvesi için buluşur bebekciklere ıvır zıvır bakardık vallahi , ama güneşli bi ege ceya akdeniz sahil kasabasında olcas :KK28::KK15::p
Bizim minik yavrucuklar dogunca da doldurup pısetlere onlarla :KK200::nazar:
Çok güzel hayal kurdum , gözümde canlandı

ooo baya kız istiyoruz :) herkes kız istiyor ya bayanlar olarak erkeklerden mi bıktık nedir :KK70: benim eşim çok kız istiyordu.bende erkekte olabilir ama kız olsa daha çok sevinirim diyordum :KK70: karbonhidratı bıraktım tatlım.bir aydır kilom değişmedi çok şükür.ben tersim ya millet mide bulantısından kilo verir ben aldım.millet kabız olur benimki bozulur :KK70: tikat ediyorum yaaa canım artık haklısın o zaman elimde değildi..
Bizde eşimle kız istiyodukkk :)) ama sağlıklı olsun önemli değil :))
Valla süpermiş yaa kabız olmamışsın ne güzell benim düzeldi Allahtan :) ama hergün activia yiyorum 1tane :)
Ama hamilelikten mi bilmiorum benimde hep canım karbonhidratlı şeyler istiooo :)

kahvaltımızı burda yapıcaz 5 yatak odası var. 3 er gün kalabiliriz. yupppiiiiiiiii

Eklentiler

• aaa.webp
    aaa.webp
    78,8 KB · Görüntüleme: 66
aaaa ne düşündünüz??? Bir de alışveriş işlerine girdin mi sen? Nerelerden ne alınır ya, mobilya işini çok düşünüyorum erkek mobilyası da cok zor ya herşey kıza yönelij:KK73:
Ayyy sorma mağazaya giriorum alışverişe bebek kıyafetleri gözüme çarpıo bi bakiim diorum sürekli kız bakıorum aa diorum erkek bakmalısın bi bakıorum hiçbişi yokk :KK70:
Alışveriş işime henüz girmedim ama şuan internetten bişiler bakıorum bebek arabası ana kucağı falan bişi buldum tiny love 3 in 1 die hoşuma gitti, mama yedirirken öğle uykularında falan çok kullanışlı görünüo :)
İsmini Ege koymak istioruz nasipse :KK200:

Rapor olmazsa sıkıntı yaparlar mı acaba yaa havalimanında, ben de 2 hafta sonra tatile gidicem :KK64:
Merhaba arkadaşım,
Hamilelik süphesi varken bile kontrol edilen yerdeki görevlilere "gebeyim" diyerek üst araması yapmalarını taplep etmiştim.
Hiçbir sorun olmamıştı.
Sen de durumunu belirt, üstünü bir görevlinin aramasını talep et.
İyi uçuşlar dilerim :)

Korkma bebeğim bundan sonra geçmezsin, geçen antalyaya gittiğimde havaalanında mundar ettiler beni :)))

Hamileyim diyince ayakkabılarımı çıkarttırdılar, beni bir kabine soktular oramı buramı mıncıkladılar :) Herkes bana bakıyordu teröristmişim gibi allahtan üstümde hamile tişörtü vardı da anlayan anladı :))

Hamile tişörtü giymeyr başladınız mııı :anneadayı:

Back
X