- 11 Şubat 2013
- 1.563
- 1.053
- 133
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #13.321
14 haftalık olmuş, düşük ihtimal yanılması bence olasılık verir zaten kontrol ne zaman?inşallah doktor yanılmaz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 haftalık olmuş, düşük ihtimal yanılması bence olasılık verir zaten kontrol ne zaman?inşallah doktor yanılmaz![]()
1 ay sonraya vermıstı14 haftalık olmuş, düşük ihtimal yanılması bence olasılık verir zaten kontrol ne zaman?
senın cınsıyet kesınlestı mı?Benim de kız çıktı :)
Canım bende Acıbadem maslak Hastanesi'ndeyim bende memnunum hastanemden iyiki oradayım diyorum çünkü ultrason kağıtları net oluyor eve gelince özlüyorum sürekli elimde bakıyorumİstanbul'dayım canım, Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum ben..
Yaaa masallah nekadar net gorunuyor.hele burnu okka gibi masallah.ay yerim yaa Allahin mucizesi.Rabbim korusun.Bu da benimki kızlar :) Ağzını burnunu yerim ben onunnn![]()
canim benimde oldu sordum doktora bebek buyudugu icin oluyor dedi korkma bisi yok Allah in izniyle
Canım bugün geçti gibi ama bitti dediğim bulantılarım gene başladı.. Ne yesem kusuyorum koku gelse kusuyorum.![]()
bugun daha hiç bulantım olmadı
ama hemen kesılecegını snamıyorum tabii ki. şimdilik rahatım buna da şükür :=)
bulandıgı zaman hiçbişi gecırmıyor, hormonlardan oldugu için..
allah yardımcımız olsun
İkili teste mi gidiyorsun canım?iyi haberlerle geliceksin.olumlu düşün :)Kizlar yarin 10.30 da randevum var. Bana dua edermisiniz. Guzel haberlerle geliyim insaallah
demek ki geçince de baslayabılıyor yenıden. napalım cekıcez artıkSaol canım benim.. Sana da maşallah.Aslında 1 hafta önce geçmişti ama gene başladı.
![]()
Kadıköy acıbademde kime gidiyorsun ve memnun musun ? Benim asıl doktorum bursa acıbademde,doğumu orda yapacağım için. Ataşehirde yaşıyorum ve bana yakın diye ataşehir acıbademde bi doktora gerekli oldukça gidiyorum ama pek sevemedim.. Sen memnunsan doktorundan ona gidebilirim bendeİstanbul'dayım canım, Kadıköy Acıbadem'e gidiyorum ben..
Gözünaydın canımKızlaarr çok şükür ikili testinizin sonucu ii çıktıı![]()
kızlar ben ankaradayım tatil için, cebeci deki hastaneye gideyim mi , iki hafta önce kendi doktoruma gittim ama bu hastane iyi diyorlar, aranızda giden oldu mu hiç? şimdi tekrar özele gitmek istemiyorum..
ve kimler cinsiyet öğrendi?
Gözünaydın canım2 li testimiz iyi çıktı çok şükür. Benim 3.cocuk inşallah ve buda erkekmis. Doktorum bugün söyledi.
Teşekkür ederim canım. Darısı tüm sonuç bekleyenlerin başınaGözünaydın canım
demek ki geçince de baslayabılıyor yenıden. napalım cekıcez artık
şunun şurasında 5 ay falan kaldı![]()
eskilere göre erkek bulantı yapmaz6 ay var dahailk gebeliğimde bir anda kesilmişti bulantım. Oğlan herhalde bu.
Maşallah canım gözün Aydın... Diğer çocukların da mı erkek birde gebeliğin erken dönemlerinde mide bulantın yoğun oldumu özellikte canının çektiği bişey varmıydı bende bebeğimin cinsiyetini çok merak ediyorum... Bende bulantı olmadı çok tatlı yiyorum ve etten tavuktan balıktan tiksindim2 li testimiz iyi çıktı çok şükür. Benim 3.cocuk inşallah ve buda erkekmis. Doktorum bugün söyledi.
Hafta olarak benden buyuksunuz cinsiyet belli olmadimi dahaeskilere göre erkek bulantı yapmaz
kız yaparmıs![]()
1 hafta önce kıza benzettı doktorHafta olarak benden buyuksunuz cinsiyet belli olmadimi daha![]()