- 8 Mart 2012
- 699
- 759
- 303
- Konu Sahibi Nurbebekistiyor
- #13.641
Göreceğiz teyzesi :) rus ve Çin takvimleri de kız diyoen son tarih eşinde kaldı ::=) kimde kalırsa onun cınsıyetı oluyormus öyle dıyollaaa![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Göreceğiz teyzesi :) rus ve Çin takvimleri de kız diyoen son tarih eşinde kaldı ::=) kimde kalırsa onun cınsıyetı oluyormus öyle dıyollaaa![]()
bende de çın ve rus kız cıktıGöreceğiz teyzesi :) rus ve Çin takvimleri de kız diyo
Bnmde rus ve çinde kız çıktı :)) ama doktorum erkek gibi dedi bakalım hayırlısı :))bende de çın ve rus kız cıktı
her seyın hayırlısı olsun
bizimki merak işte napacaksın :=)
benımkı de kızBnmde rus ve çinde kız çıktı :)) ama doktorum erkek gibi dedi bakalım hayırlısı :))
Aynennn canımm kuzenime %100erkek demişlerdi , 1ay sonra tekrar gidio kız dio kızı oldu :))benımkı de kız
1 ay sonra bakalım kesin olur artık heralde. yıl 2015 oldu 4. ay da bile cınsıyet tahmınınden emın olamıyorlar
Benim de geçen hafta olmuştu canım kendimi yormuştum gezmiştim biraz doktora gitmiştik bişi yoktu çok şükür. Çok açık pembe peçeteye gelen şekilde lekeydi. 1.5 gün sürdü. Doktorum 2 tane iğne ve progestan verdi kesildi şükür. önemşi olduğunu sanmıyorum ama yinede doktora bi git için rahat etsin canımbana yardım edin 2 ayımız bitti iki dün leke geldi şimdi yine var... geçen ayda oldu bi sıkıntı yoktu her ay olur mu acaba... bi sıkıntı yoktur dimi...
O da bişeymi benim 2 kızı olan arkadaşa 3.çocuk için 7 .aya kadar kız dedi drar. Sonra oğlu olduAynennn canımm kuzenime %100erkek demişlerdi , 1ay sonra tekrar gidio kız dio kızı oldu :))
Sağol canım dinleniyorum.ametist80 canım çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine bol bol dinlen Allah'ın izniyle hiç bir şey olmaz
ilk baş usg sonra kan verıyorsun.Bu ikili test yaptıracağımızı söylediğimiz de sadece kan mi veriyoruz hamişler? Sonuçlar çıktıktan sonra mı ense kalınlığına bakıyorlar ?
Sağol canım ya aydınlatğın içinilk baş usg sonra kan verıyorsun.
Aynennn canımm kuzenime %100erkek demişlerdi , 1ay sonra tekrar gidio kız dio kızı oldu :))
Bana doktor 13+ lara gün verdi. Ama bende erken gitmek istiyorum. Ultrason içinKızlar ikili taramalarınızı bebiş nekadarken yaptınız 11.haftadan itibaren yapılıyo evet ama 12. Haftayı beklemeye gerek varmi yada 11+da giden varmı? Karışık oldu azcık ama![]()
Ben 11+4 gıdeceğimKızlar ikili taramalarınızı bebiş nekadarken yaptınız 11.haftadan itibaren yapılıyo evet ama 12. Haftayı beklemeye gerek varmi yada 11+da giden varmı? Karışık oldu azcık ama![]()